Kuponkode

Indkøbskurv

Leveringsadresse

⬑ Udelukkende til SMS-advisering!

Fakturaadresse

Levering

Betaling

EAN-nr: Brugerid (KBH-skoler):

Afslut

Handelsbetingelser

Tellerup A/S
CVR 13698309


Adresse - lager(vognmænd/returvare):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk

Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 400,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.

Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.

Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.

Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
⬑ Sæt hak!
Du mangler noget - kig højere oppe på siden.
Fragtgebyret er DKK 65,00 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 400,00 Levering er 1-3 hverdage
Max 10 kr. Max 50 kr. Bøger til en 🐕
+
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl En stormfuld vinternat kommer en pige til verden. Moderen får et foruroligende varsel om sin datters magiske kræfter og sender hende i hemmelighed bort til øen Josil. Her vokser Skyriel op hos magikeren Alainon, men hun er ikke som nogen anden pige på øen. Hun går på jagt, bander og bider fra sig, og gamle Alainon går hende på nerverne. Hvorfor vil han ikke fortælle hvor hun kommer fra? I hendes 16. år viser Dragevarslet sig på himlen. Det er første tegn på Ovanienprofetiens opfyldelse, og Alainon bliver nødt til at tale. Profetien spår at en stærk magiker vil dræbe kongen og tage magten. Det skaber panik i kongestaden, og kongen beordrer Ovanerrigets magikerslægter fængslet eller dræbt. Alainon bliver arresteret og sendt til det berygtede fængsel Darc Nox. Skyriel følger efter, fast besluttet på at redde ham. Det bliver begyndelsen på en rejse gennem et rige med grusomme pirater, skruppelløse sultaner og frygtelige søuhyrer. Køb Skyriel i dag via linket i min profil her @forfatter_lenedybdahl #fantasy #roman #ovanienprofetierne #eventyr #forførendefortælling #læseoplevelse #lenedybdahl #forfatter #forfatterliv #skriveliv #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@my.fantasy.book.world Ratings: ❤️❤️❤️❤️❤️/5 Ny anmelde på bloggen af denne skønne juleromance af @christinabondedk udgivet hos forlaget @tellerup 🤩 Egne ord: En juletrilogi som jeg vil nyde at læse op til jul hver år, da den emmer af ordsproget. Julens tid er miraklernes tid. #juleromance #juleromancer #anmeldereksemplar #bookstagram #bookstagrammer #bogblog #bogbloggerdk #bogblogger #romancebooks #romance #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@brondbybibliotekerne Kærlighed kommer i alle former ❤️ #brøndbybibliotekerne #bookface #bookfacefriday #bookfacelicious #bookfaces #bookfacemagazine #bookfacekids #mågenpap #læseglæde #læselyst #mågenpappapbliverforelsket #laufrank #tellerup #begynderlæsning @tellerup #love #kærlighed #valentine @laufrankart #smile #love #fun #librarylife #valentinesday #mitbrøndby
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup UDGIVELSESFEST! 😍 Dronningens udvalgte 2: Maskespil er én af de bøger vi ved I har ventet på. Ventetiden er snart forbi. Maskespil udkommer 5. April. Med de VILDESTE sprayed edges! Og fordi vi tager din bogreol-æstetik meget alvorligt, udkommer bind 1: Skyggespil samme dag OGSÅ i sprayed edges. MEN DER ER MERE! I en begrænset periode, op til udgivelsesdagen kan du bestille begge bøger i en eksklusiv bogboks fyldt med merch og lækkerier... samt signeringer af @juliemidtgaard 😍 Dronningens udvalgte er en duologi - en serie på to bøger. Med bind 1 og 2 er serien altså komplet. Bestillinger åbner 8.marts og lukker 5. April. GLÆD JER! 🥰 Det gør vi ❤ #tellerup #forlag #forlagsliv #dronningensudvalgte #luscuro #juliemidtgaard #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #sprayededges #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 📍1 tema, 3 bøger i én måned – 60% rabat! Ingeborgs fortælling er en del af februar-temaet GUDER OG DØDELIGE. Ingeborg er datter af Asgård. Hendes verden er lige så fortryllende som den er farlig, og som valkyrie der har til opgave at hente Midgårds bedste krigere til Odins Valhal, mestrer hun selv sværdet til fulde. Som gifteklar kvinde, er hun også en brik i Asgårds politiske spil, og da Ingeborg vælger med hjertet, begynder brikkerne at vælte. Storslået nordisk mytologi med lige dele krig, kærlighed og magi. 330 sider. Tast kuponkoden ALTPAASPIL ved kurven på www.tellerup.com eller følg link i bio! #tellerup #forlag #forlagsliv #ingeborgsfortælling #sidselkatrineslej #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @sidselkatrineslej
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@carstentellerup Carsten and Olly the Fly 🐶🪰🤎 #bulldog #englishbulldog #bulldogingles #dog #carstentellerup #hund #hundeliebe #hundeglück #trending #trendingnow #pawsome #explore #bullyinstagram #puptea #bulldogology #instadog #dogsofinstagram #2024 #photo #photooftheday #photography #dogsofinstagram #dogs #doggo #ilovemydog #ollythefly #fluenole #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 📍1 tema, 3 bøger i én måned – 60% rabat! Den forsvundne gudinde er en del af februar-temaet GUDER OG DØDELIGE. Elvernes lande er truet som aldrig før, da en bitter krig udbryder mellem elvere og mennesker som mener de har krav på tronen. Men elverne er overbevist om at guderne er på deres side. Den tro bliver dog sat på prøve, i takt med at den brændte jord som blodsbrødrene efterlader, fortærer alt ... Ny high fantasy serie fra 2023, om fordomme og splittelse, men også om venskab i et krigshærget land. 562 sider. Tast kuponkoden ALTPAASPIL ved kurven på www.tellerup.com eller følg link i bio! #tellerup #forlag #forlagsliv #denforsvundnegudinde #karenravn #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @karen.ravn.16
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 📍1 tema, 3 bøger i én måned – 60% rabat! Gudindens avatar er en del af februar-temaet GUDER OG DØDELIGE. En altødelæggende krig mellem guderne er under opsejling, og den lille gruppe der er hyret til at eskortere en mystisk kvinde til templet, vil uden at ville det, starte den ... DnD-inspireret serie på 5 bind med solid worldbuilding, neglebidende handling og stærkt, alsidigt karaktergalleri der bliver udfordret i hvad der er rigtigt og forkert. 261 sider. Tast kuponkoden ALTPAASPIL ved kurven på www.tellerup.com eller følg link i bio! ... #tellerup #forlag #forlagsliv #guderneskrig #henriettehesselholdt #dndbooks #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @forfatterhenhes
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Min bog, Gudernes Spil 1: Cairons drager, er ugens bog på Greve bibliotek ⚔️ Udover en masse roser, står der også noget som gør denne forfatter og mangeårige gamer meget glad: “[…]Den BØR faktisk også læses af alle voksne, da den giver en stor indsigt i online spilkultur som jeg ikke tidligere har set i en børnebog.” Nåja, og selvfølgelig: “En klar anbefaling fra Sonny“ Tak for at du læser med, Sonny!
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fenjascorner 📚Sjælevært af Christina Bonde📚 En ungdomsroman om sjæle, spøgelser, besættelser og umulig kærlighed på tværs af århundrederne. Celina kan se spøgelser og pludselig kan hun også tale med dem. Men hvad vil Bastian hende? og hvem er Athene? Og hvorfor er hun draget af engen tæt på sit hjem? Celina er færdig med folkeskolen, færdig med sine forældre og især færdig med sin psykopatiske ekskæreste, Liam, og sin løgnagtige veninde, Silje. Hun skal bare væk, så da hun får mulighed for at komme i huset hos et sødt dyrlægepar, hvor hun skal passe Sally, flytter hun væk fra sine vante rammer for at starte på en frisk. Men spøgelserne flytter med og de er mere påtrængende, end de har været før. Celina ender i en kamp for liv og død og må sætte alt ind for at redde både Sally og sig selv. Sjælevært er en spændende og velskrevet YA om store følelser og troen på sjælens evige liv. Sproget er let og den er velegnet for de ældste læsere i mellemtrinnet og opefter. Coveret er virkelig flot! Dog er det ret svært at fange sølvbogstaverne på et billede, så de kommer til deres ret. Så find bogen og nyd det smukke design. @christinabondedk #christinabonde @tellerup #tellerup #sjælevært #ya #paranormalt #bookstagram #goodreads #vildmedbøger #læselyst #danskeforfattere
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fantastiske.familie.boger Anmeldelse af Age of X, Hjemvendt af Richelle Mead: ⭐️⭐️⭐️/5 stjerner  Bogen er en blanding af en fremtidsroman, en krimi og en smule fantasy. Verden har været udsat for sygdom og derefter er en ny verdensorden blomstret frem. Vi følger Justin March som har været i eksil, men som hentes hjem for at opklare et drab. Vi følger også Mae, en supersoldat, som bliver sat til at passe på Justin - Det giver nogle romantiske/seksuelle forviklinger.  Opklaringen af mordet blandes med religionsdyrkelse. Justin hører stemmer fra 2 ravne og Mae er udvalgt af en gud - Det bliver en smule forvirrende undervejs, men på den interesante måde, så man som læser lige læser et kapitel mere. Fortællingen savner lidt forklarende worldbuilding, men har tilgængel nogle meget interessante karakterer.  En læseoplevelse lige over middel og jeg bliver nød til at læse videre i serien snart, for jeg har klart flere spørgsmål end svar her efter første bog. Bogen er første del i trilogien Age of X og er udgivet på forlaget @tellerup #bogblogger #bookstagram #boganmeldelse #læslæslæs #fantasy #ageofx #tellerup #richellemead
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Jeg havde ellers besluttet mig for at det var forår. Men hverken kalender eller vejr bakker mig op. Eller ... Faktisk arbejder jeg bedst når dagen byder på gråvejr og regn. Eller sne. Og manuskriptet har altså stadig har brug for flere vinterdage ... #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #nattenssanger #nattenssangerserien #følelse #skrive #arbejde #bøger #fantasy #ya #danskfantasy #litteratur #dansklitteratur #vampyr #dklit #dansklitteratur #vinterdage #forår
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl In the world of Magismondo, magical powers are rare and in high demand. Shape shifters, thought whisperers, aromaticians, water drivers, and fire makers are all treasured jewels in the royal collections. That is, when they’re found. Arrow knows nothing of all this. She’s just a 17-year-old girl, who lives with her parents in a forest cabin near the village of Beechwood far from the court of the kingdom of Wolverfield. Nevertheless, Arrow already knows that the tiny spark that will sometimes appear in the palm of her hand has the power to flare up at the most inconvenient times. One day, Arrow gets into a fight with her archenemy, Fenri, and fails to suppress her anger and control her magical powers. Soon, rumors of her unruly fire powers reach the royal palace and force Arrow to flee The King’s soldiers. Her escape brings her to the capital city of Frostguard, where street fights and public disorder are punishable by deportation to the Golgutu prison camp beyond the sea. Now, Arrow must learn to control her temper, lest she be forced to spend the rest of her days among Wolverfield’s most hardened criminals. Join Arrow on a grand adventure in Magismondo! 𝙰𝙼𝙰𝚉𝙾𝙽: https://geni.us/Magismondo1-Amazon 𝙱𝙰𝚁𝙽𝙴𝚂 𝙰𝙽𝙳 𝙽𝙾𝙱𝙻𝙴: https://geni.us/magismondo1-barnes #prisonerfromwolverfield #prisonerofazkaban #newreaders #newreadersofinstagram #newreadersbookclub #newreaderswanted #newreaderswelcome #newreadersrock #throneofglass #throneofglassseries #thronechairs #fourthwing #fourthwingrebeccayarros #fourthwingbook #lenedybdahl #danishauthor #nordicfantasy #fantasynovels #authorgram #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@carstentellerup The Tellerup brothers 🐶🐶 #bulldog #englishbulldog #bulldogingles #dog #carstentellerup #hund #hundeliebe #hundeglück #trending #trendingnow #pawsome #explore #bullyinstagram #puptea #bulldogology #instadog #dogsofinstagram #tellerup #photo #photooftheday #photography #dogsofinstagram #dogs #doggo #arnoldtellerup #puppy #puppies #pup #puppiesofinstagram #puppygram #puppylife
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogormens_verden Going all in on fantasy 😍🔥🙌 @readalongklubben har Fokus på Fantasy i februar, så jeg skal selvfølgelig læse en del fantasy. Her er bare et lille udpluk af nogle af de skønne danske fantasybøger der venter på mig i bogreolen… Hvad læser du for tiden? ✨Månen over Morka ✨Den forsvundne gudinde - Brændt jord ✨Academia - Den anden komponent ✨Ulveblod - Døden kalder ❗️Indeholder anmeldereksemplar #bøgerbøgerbøger #bogsnak #bogorm #læselyst #læseglæde #fantasy #fantasynørd #danskfantasy #meredanskfantasy #bøgerduvildelemedandre #hireaderdk #tellerup #ulvenoguglen #månenovermorka #brændtjord #denandenkomponent #dødenkalder
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Freeeedag! 🥳🥳🥳 Hvad skal du læse i weekenden? #tellerup #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fenjascorner 📚Større end engle af Carol Matas📚 En letlæst roman om grufuldhederne mod jøderne under anden verdenskrig. Vi følger Anna Hirch og hendes jødiske familie, der i 1940 bliver deporteret fra Mannheim til flytningerlejren Gurs i Frankrig, inden hun slipper fra lejren og kommer i midlertidig sikkerhed i Le Chambon, en landsby, hvor indbyggerne trodsede landets førte politik og beskyttede de flygtende mennesker. Det er en bog om håb, kærlighed, venskab og behovet for at overleve. Grufuldhederne bliver beskrevet, så man ikke er i tvivl om, at det er umenneskeligt, men samtidig sker det på en måde, hvor det ikke er alt for udpenslet og det er muligt at læse historien og blive grebet af de store følelser, der er med i bogen. Selvom rejsen for Anna og hendes familie og venner er grufuld, er der heldigvis også mennesker, der møder dem med barmhjertighed og sætter deres eget liv på spil for at redde dem fra nazisterne. Heldigvis findes der næstekærlighed blandt mennesker, selvom krigen var grufuld og manges gerninger blev blottet for menneskelighed. Nogle af scenerne skiller sig ud og står tilbage som små lysglimt i en meget mørk fortælling. Da Anna er i Gurs med meget trange og miserable kår, formår de indsatte at skabe koncerter med instrumenter, sang og dans. For et øjeblik glemmer de elendigheden og lever med glæde, omend det kun er i få minutter. Bogen bygger på virkelige handlinger og det er skræmmende at blive konfronteret med, hvad jøder blev udsat for under anden verdenskrig. Men netop fordi historien bliver formidlet så blidt, som man nu kan, når det handler om fordrivelse, udstødelse og deportationer, er bogen oplagt som læsning i udskolingen og op. For vi skal huske historien og vi skal især huske, at der findes håb i menneskeheden, selvom alt ser sort ud. #carolmatas @tellerup #tellerup #størreendengle #greaterthanangels #holocaust #bookstagram #goodreads #vildmedbøger #læselyst
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl I Magismondos verden er magiske evner sjældne og eftertragtede. Formskiftere, tankehviskere, aromatikere, vanddrivere og ildmagere er værdsatte juveler i de kongeliges samling. Når de altså bliver fundet. Alt dette ved 17-årige Pil intet om. Hun vokser op i en skovhytte nær landsbyen Bøgene i kongeriget Ulvmarken langt væk fra hoffet. Pil har dog opdaget at hvis hun ikke passer på, bliver den lille gnist i hendes håndflade til flere når hun mindst ønsker det. En mørk aften kommer hun op at slås med sin ærkefjende Fenri, og hun kan ikke længere holde vreden og magien inde. Rygterne om Pils ustyrlige ildkræfter breder sig til kongens slot, og hun må flygte over hals og hoved med kongens soldater i hælene. Hun ender i hovedstaden, Rimskjold, hvor slåskampe og uorden straffes med forvisning til fangelejren Golgutu i landet på den anden side af havet. Pil må lære at styre sit temperament hvis hun ikke vil havne blandt Ulvmarkens værste forbrydere ... Tag med på en storslået rejse til Magismondo. Køb Fangen Fra Ulvmarken i dag via linket i min profil her @forfatter_lenedybdahl #fantasy #roman #fangenfraulvmarken #magismondo #eventyr #forførendefortælling #læseoplevelse #lenedybdahl #forfatter #forfatterliv #skriveliv #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Arbejdsugen på forlaget er slut, jeg skal bare liiiige spise den her kontor-sushi-aftensmad. Og hvilken uge! Jeg kan ikke vise jer NOGET SOM HELST! 🥲 Det hele er nemlig hemmeligt lidt endnu. Vi har arbejdet på ... - sprayed edges. Smukkere. End. Nogensinde! - merchandise og goodies - eastereggs til den opmærksomme læser. - english editions. Glæd jer! ❤ /Lene #tellerup #forlag #forlagsliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Eeej men se lige her! Fire fine Tellerupbøger er nomineret til Den store Lydbogspris! Og du kan hjælpe forfatterne og indlæserne med at komme i finalen 🥳 Stem på din bedste lytteoplevelse! Direkte link i bio. ❤ #mofiboawards #tellerup #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger #lydbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk MOFIBO AWARDS 2024! Fantastisk besked fra Mofibo: STØRRE END OS TRE er blandt de nominerede til årets Mofibo Awards i kategorien ’Romance’! Ved Mofibo Awards fejres det forgangne års mest lyttede og bedst ratede bøger, og jeg er virkelig glad og megastolt over, at min roman er mellem de femten shortlistede titler i kategorien. NU GÆLDER DIN STEMME! De tre titler i hver kategori, som får flest stemmer, går videre til Mofibos store show d. 14. marts i Vega, hvor en jury finder de endelige vindere. Det er helt gratis at stemme og tager kun et øjeblik, men jeg og ikke mindst Charlotte Schultz, som har indlæst Større end os-serien, er enormt taknemmelig for alle de stemmer, som STØRRE END OS TRE kan få 💛💛💛 Afstemningen lukker d. 1. februar kl. 23.59 #christinabondedk #forfatter #tellerup #størreendosserien #størreendostre #vinter #jul #feelgood #roman #romance #romancebooks #dklit #litteratur #dansklitteratur #læseglæde #lydbog #lydbøger #streaming #mofibo #mofiboawards #mofiboawards2024 #stem
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl I mørke tider og på stormfuldt hav er magi ikke det sikreste at klynge sig til, men det eneste. David og Laura har ikke længere Den Gyldne Nøgle, og kan ikke komme tilbage til nutiden. De er havnet i Spanien år 1588 under den fanatisk troende Kong Filip II. Deres eneste chance for at vende hjem er at finde et magisk gyldent krucifix. Men det er farligt at lede efter troldmandsguld og profetier i en tid hvor kættere og anderledes tænkende tortureres og brændes af Inkvisitionen. Vil det lykkes tvillingerne at undslippe kongens kløer og gense deres forældre i live? Køb Kongens Krucifix i dag via linket i min profil her @forfatter_lenedybdahl #fantasy #roman #kongenskrucifix #nøglensvogtere #eventyr #forførendefortælling #læseoplevelse #lenedybdahl #forfatter #forfatterliv #skriveliv #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Så er vi færdige med dagens hårde arbejde. Nye historier er på vej til sultne læsere 🤩🤩🤩🤩 Årets første skriveweekend med kahyt 6 fra SkriveRejsen. Mangler du også en skrivegruppe? Så gør som 400 andre forfatterspirer og hop med på SkriveRejsen - se link i min bio. @forfatterkisbaadsgaard2023 @ninnanygaard_ @vibekevesterg @forfatter_lenedybdahl #forfatter #bogelsker #bøger #lenedybdahl #tellerup #vibekevestergaard #kisbaadsgaard #ninnanygaard #magismondo #magismondo3 #meredanskfantasy #skriveliv #skriverejsen #skrivekursus
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@gimblegeek 👤👤👤👤👤 (5 ud af 5 skygger) Det er ikke mange bøger, der kan prale af at give mig kuldegysninger og paranoia, men det formår Nick Clausen med thrilleren ’Silhuet’. Lea bliver forfulgt af en skygge. Er den virkelig eller ej? Er hun skør? Hvad mener folk omkring hende om det hele? Der er så mange spørgsmål - og jeg ved ikke helt om jeg har fået svar på dem alle, eller om jeg kan stole på de svar, jeg har fået... Fed fortælling af Nick Clausen udgivet af @tellerup i 2011. #silhuetafnickclausen #thriller #tellerup #godlæsning #bøgerjegvilanbefale
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@den_romantiske_bogblog I min blinde vinkel af Line Wenzel Katrine er lige startet i gymnasiet ligesom hendes storesøster og som hendes forældre også gjorde, det eneste problem er at Katrine hader at gå i gymnasiet og ikke har lyst til at blive advokat som sine forældre. I skolen venter Katrine bare på at dagen går og hun kan komme hjem og være sammen med sine veninder eller lave mad i køkkenet. Da Katrine tilfældigt møder Thomas ude for skolen bliver hun hurtigt tiltrukket af ham, men det er ikke kun hans udsende, de begynder også at tale om fremtiden. Da Katrine finder ud af at Thomas er i tømre lære, bliver hun også selv i tvivl om gymnasie livet virkligt er noget for hende eller om hun kan vælge en anden vej en resten af sin familie. Bogen er sød ungdomsroman som handler om forelskelsen mellem to der udenpå virker meget forskellige men, inderst inde ønsker det samme af fremtiden. Men udover at handle om den første forelskelse handler den også om at turde følge sine drømme og vælge en uddannelse som ikke nødvendigvis behøver at være den gymnasielle vej eller det der forventes af en. Hvis man er til en sød og letlæst ungdomsroman, der handler om fremtiden, turde at følge sine drømme og om kærlighed kan jeg klart anbefale bogen. #iminblindevinkel #linewenzel #tellerup #denromantiskebogblog #bogblogger #bookreview #bookblogger #boganmeldelse #uddannelse #fremtiden #kærlighed #romantik #forelskelse
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen Har lige fået Natteravn 2 tilbage fra sats 😍 Nu skal der ’bare’ luses ud i de sidste stavefejl, tjekkes for horeunger (ja, det hedder det!) m.v. #forfatterliv #tellerup #natteravn #læselæselæse #retteretterette
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.