Forretningsvilkår & info


Oplysninger om virksomheden: Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg/returvare):
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Adresse - lager(vognmænd):
Sorøvej 11G
4200 Slagelse


Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk


Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 49,95 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 300.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.


Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.


Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 35, hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 15. februar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 49,95 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 500,00
+
@forfatterhenhes Under #fantasyfestivalen havde jeg med #thefantasyfellowship fornøjelsen af at være vært for en samtalegruppe om kønsroller i fantasy 💚 det blev til en hyggelig og spændende aften (online!) med masser af nye boganbefalinger og snak om det at være kvinde, mand og derimellem i fantasy (og sci-fi ✨) I dag har jeg så modtaget denne lækre pakke som tak, så fremover bliver det en battle mellem det klassiske #tellerup net og det nye her fra fantasy-læsegruppen 😎🦊📖 Tusind tak til @fantasyfestivalen , jeg er SÅ klar næste gang I har brug for nogen til at nørde fantasy 🤩 #tffreadathon #tffr #læseklub #bookclub #fantasybookclub #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #fantasynørd #bookstagram #bookishmerchandise #bookish #bøger #bøgerbøgerbøger #booklife #forfatter #forfatterliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@diabetesuniverset Instagram post (carousel) Ta’ rigtig godt imod ugens diabetesfortælling, som er skrevet af @bettinastuhrlindskow ♥️ “Min bror fik konstateret type 1 diabetes som 9-årig, hvilket selvfølgelig var en omvæltning for hele vores familie. Der var mange nye ting, som især mine forældre skulle sætte sig ind i, og vi oplevede at omverdenen ikke altid var klædt lige godt på i forhold til at håndtere sygdommen. Da jeg altid har været glad for at skrive, besluttede jeg mig for, at jeg ville skrive en ungdomsbog, der netop omhandlede diabetes. Sådan så at flere kan få indblik i sygdommen og så unge med diabetes kan finde sig selv i litteraturen og måske nikke genkendende til de tanker og følelser som hovedpersonen Rose har. Bogen hedder, At danse mellem glasskår, og udkom på forlaget Tellerup på #verdensdiabetesdag i 2018. Den handler om 15-årige Rose, der drømmer om en professionel dansekarriere i London med sin dansepartner Christian. Sammen træner de hårdt til europamesterskaberne, men finalen går slet ikke som planlagt. Rose vågner op på hospitalet og får at vide, at hun har fået diabetes. En sygdom som hun skal leve med resten af livet. Jeg har fået mange henvendelser især fra forældre til unge med diabetes, der har rost bogen og brugt ord som ”bogen rammer plet.” Det gør mig utrolig glad, at bogen kan hjælpe andre, og det har været meget vigtig for mig, at bogen er troværdig. Derfor har jeg trukket på mine egne erfaringer som søster til en bror med diabetes, jeg har snakket meget med min bror og min mor, for at få deres perspektiver med. Og så har jeg fået en sygeplejerske til at læse bogen igennem, for at sikre mig, at den også er faktuel korrekt. Lige nu er bogen på tilbud til kun 30 kr. på Tellerups hjemmeside. Du sparer altså 85 %” Tusind mange tak for at dele din fortælling @bettinastuhrlindskow 🌱 Jeg må hellere få købt den bog i en fart ♥️ #bogomdiabetes #bettinastuhrlindskow #tellerup #ungdomsbog #atdansemellemglasskår #ungmeddiabetes #sygtung #diabetesdk #diabetestype1 #bogtilbud #mitlivmeddiabetes #diabetes #diabetesawareness #type1 #diabetesfortællinger #pårørendetildiabetiker #kronisksyg #kroniskeinfluencers #diabetesforeningen @diabetesforeningen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@nicolinemoellerauthor 📦 UNBOXING MED BIMMER 📦 ... Eller skulle vi kalde det ’inboxing’ i stedet? 😸 Jeg har været på online lagerudsalg hos @tellerup, og intet mindre end 18 bøger fandt vej til min indkøbskurv. Hvordan jeg skal få plads til dem i min bogreol, er en helt anden historie 😅 Titlerne som jeg hev med hjem: - ’Pantheon-sagaen’ af @forfatterborishansen 👹 - ’Numairs fortælling’ af @tamora.pierce 🐲 - ’Kadavermarch’ og ’Kadaverjagt’ af Dennis Jürgensen 🧟‍♂️ - ’Hospitalet’, ’Samlerne’ og ’Bunker 137’ af @forfatter_michael_kamp 🏨 - Dæmoner af Carina Evytt 😈 - ’Silhuet’ af Nick Clausen 👻 - ’Ex’ af Teddy Vork ☠️ - ’Åndehviskeren’ af @haidiwiggerklaris 🏚️ - ’I Pandoras æske’ af @pernille_eybye 🎁 - ’Velkommen til dybet’ (novelleantologi) 💀 . . . #tellerup #lagersalg #udsalg #unboxing #inboxing #bøger #fantasy #horror #meredanskfantasy #bogorm #bognørd #internatkat #kattensværnaalborg #forfatterspire #læselyst
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard I er flere, der har spurgt, hvor I kan finde Elementkrigen på lydbog 🥰🎧 @tellerup er super seje til at udgive lyd- og ebogen samtidig med den fysiske bog, så normalvis ville den have været på både Mofibo, eReolen, Bookmate og alle de andre platforme 📗 Men pga. coronanedlukningen har oplæserne kun haft mulighed for at arbejde hjemmefra - og med vejarbejde udenfor vinduerne og familieliv indenfor, er produktionen desværre forsinket (det ville lyde lidt mystisk, hvis baggrundsstøjen i Luscuro var gravemaskiner og børnelatter) 🤔🤷‍♀️ Så svaret er, at lydbogen ikke findes endnu, men at den er på vej og ligger ret langt fremme i køen 🏃‍♀️💨 Jeg skal nok opdatere jer, så snart jeg ved, hvornår den er klar! Jeg krydser fingre, for jeg ved godt, det ikke er alle, der kan læse med uden lydbogsversionen 🤞💖 Indtil da kan du få fingrene i den fysiske bog og ebogen hos boghandlerne, @mofibo @ereolen.dk og @bookmate_dk 📖 Ha’ en skøn weekend, når du kommer dertil 😘 #meredanskfantasy #danskfantasy #dklit #bogsnak #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult #author #authorlife #bookstagram #bibliophile #litteratur #Tellerup #sprækkentilluscuro #sprækkentilluscuro3 #Elementkrigen #lydbog
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sidselkatrineslej Da Tellerup har anskaffet et nyt lager og i den forbindelse skal have ryddet det gamle holder de et lagersalg med VIRKELIG store besparelser. Man kan fx. spare hele 80 % på min serie Magiske væsner i Danmark. Kun 20 kr. pr bog! Så kig forbi deres hjemmeside og køb kalender- eller julegaverne allerede nu 😁 #magiskevæsneridanmark #sidselkatrineslej #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@saraeunlendal Der er kommet post fra Tellerup. Jeg har af hensyn til svage sjæle udeladt at filme opskæringen. Som min autokorrektur vil have skal være ’omskæring’. #tellerup #bookhaul #dystopia #panteonsagaen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@stjernholm1 #septemberbøger dag 30 Den bedste bog du har læst i år: Nu er der jo 3 mrd endnu til året er slut, så den bedste bog ligger måske der og venter😀 Men har læst nogle rigtig gode bøger indtil nu : #littlewomenandothernovels af #janeausten #hawksmcseries af #lilarose #skabetimørket af #kisbaadsgaard #geggo af #stephaniekarmageggo #sortmåne af #haidiwiggerklaris #theprotector af #jodiellenmalpas #dreammaker af #kristenashley Tak for denne gang til #septemberbøger 😀🤓 #morsbibliotek #lovereading #books #bøger #saxonyt #tellerup #gladilivethere
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris I dag udkommer Sidsel Katrine Slej’s nye roman: Asgårds døtre #1: Ingeborgs fortælling. ✨ I denne video fortæller Sidsel om sin nye roman. 🤩 Næste video frigives den 16. oktober 2020, når Blodarv udkommer officielt. 🌑 Video findes i Linktree (YouTube) i profil. #haidiwiggerklaris #tellerup #foxfatter #sidselkatrineslej #asgårdsdøtre #ingeborgsfortælling #blodarv #sortmåne #samtale #nyudgivelse #nordiskmytologi #darkfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tennavagner_forfatter Til næste år får jeg sådan en kasse med mine egne bøger 💜 Jeg glæder mig som en sindssyg til første udgivelse hos Tellerup, og indtil da vil jeg nyde andres bøger og det mega vilde bogudsalg. Skal du købe lækre bøger i lagerflytnings-priser helt med til 5 kr, så brug linket 📚😀📚😀📚 . https://tellerup.com/tilbud/refid/live/ . #tellerup #bogudsalg #tilbud #bøgerduvildelemedandre #bøgerbøgerbøger #foxfatter #tennavagner #wwwtennavagnerdk
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@susbogblog Jeg købte bare en lille stak bøger jo 😂📚 Tellerups lagersalg er for vildt, og jeg overvejer at lægge en ordre mere 🙈 #fantasybooks #fantasy #nyebøger #newbooks #nytpåreolen #books #bookhaul #yabooks #yafantasy #yadystopia #dystopian #dystopi #billigebøger #tellerup #ifoxbooks #bookbuyingdisorder #yasciencefiction #yascifi #ungdomsbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@boglabyrinten Andre end mig, der er kommet til at gå amok i Tellerups lagersalg? 😅🙈 13 bøger er hermed på vej hjem til mit lille bibliotek (Og for pokker hvor jeg kæmper med mig selv, for ikke at gå ind og købe flere!!!)... Nu skal jeg bare have fundet en nænsom måde, at fortælle det til manden på, så han ikke får en prop... 😅🤣 @Tellerup #tellerup #lagersalg #shopamok #flerebøger #elskerelskerelsker #stakkelsmand😂
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Vi siger stort tillykke til @sidselkatrineslej som i dag udkommer helt officielt med første bind i ASGÅRDS DØTRE. ⚔️ Den kan bestilles lige nu via webshoppen, hvor du får e-bogen med gratis, med det samme. Det synes vi selv er ret smart - især nu hvor vi simpelthen står på den anden ende for at få alle jeres odrer pakket. 😍 #asgårdsdøtre #ingeborgsfortælling #nordiskmytologi #valkyrie #sidselkatrineslej #tellerup #dklit #bøger #dklit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@hellolasse Wednesday✨ · · Oktober tbr 🖤✨ Normalt, laver jeg ikke tbr for en måned, men lige for oktober, er det okay 🖤 👻 · Min læsning for oktober, er vel præget af det mere spooky 😏👻 Personligt, er jeg bedre til at håndtere horror m.m. i bøger end i serie og film🤷 · Heldig for mig, så matcher mange mine bøger for oktober, @sofiesbogverden readathon - Efterårsmagi 🍂🍁 Der kommer en mere ’detajler post’, hvilke bøger der passer i hvad for en gruppe🖤😏 · · Men hvad skal i læse i oktober?🍁👻 · · · Indholder anmeldereksemplar fra forfatteren💜✨ · · · · · · · #bookstagram #bookstagramfeature #bookishfeatures #booknerdigans #booksofinstagram #bookphotography #bookish #bibliophile #bookworm #igreads #instabooks #ifyoucomesoftly #diversereads #diversityreads #lgbtreads #queer #lgbtq🌈 #gender #identity #bogblog #bogblogger #boganbefaling #bogbloggerdk #dansklitteratur #queerlit #queerbookstagram #mybookfeatures #queerbooks #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sumsessen Der findes ikke noget bedre, end at komme hjem til en bogpakke på dørtrinnet 😍 #tellerup #bookworm #bookstagram #bookbuyingdisorder
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@susbogblog Den er ankommet! 😍📚 #fantasybooks #fantasy #nyebøger #newbooks #nytpåreolen #books #tellerup #ifoxbooks
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sidselkatrineslej I dag udkommer Ingeborgs fortælling, bind 1 i serien Asgårds døtre – og jeg er mere end spændt på, hvordan den bliver modtaget! 📕 #ingeborgsfortælling #asgårdsdøtre #nordiskmytologi #romance #ya #sidselkatrineslej #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard Elementkrigen er ude i verden 📗💚 Og jeg overspringshandler som en gal med at tjekke, hvornår bibliotekerne begynder at indkøbe den, hvad læserne siger om den på de sociale medier og Goodreads og 117 andre ting 😅🥰 Og heldigvis siger I VILDT søde ting! TUSIND tak 🙏 Jeg forsøger at reagere, svare på og dele det hele! Føler du dig overset, beklager jeg virkelig - alt er meget kaotisk i min ende, og som minimum skal du vide, at jeg har set det og at hver eneste kommentar, tag og hilsen varmer helt ubeskriveligt 🤗💕 Det var også mega fedt at finde listen over Tellerups mest sælgende bøger her den anden dag, for se lige, hvor fint de tre første bøger i Sprækken til Luscuro har placeret sig (for ikke at nævne mine skønne forfatterkollegaers fine, nye bøger) 🥳 Jeg ville ønske, jeg var den kølige type, der også kunne fokusere på næste bog i (sp)rækken (håhå), som virkelig kalder på mig. Men efter så lang ventetid, fra Elementkrigen blev færdigskrevet, til nu, hvor jeg rent faktisk kan dele den med jer, er det bare umuligt ikke at sidde inaktiv og fjolleglad bag skærmen 😂🤦‍♀️ Jeg tager mig sammen liiiiiige om lidt, det lover jeg! Og indtil da håber jeg, at du kan mærke taknemmeligheden strømme ud gennem din skærm 💖 Pssssst! Har du forresten set, at @Tellerup lige nu har de vildeste tilbud på www.tellerup.dk/tilbud ? Mine bøger er godt nok ikke en del af det, men det er der masser af nye, lækre kvalitetsbøger, der er - og de sælges helt ned til 10,- og 20,-, så det er vist værd at kigge forbi (man må gerne bruge undskyldningen om billige julegaver, selv om størstedelen af købene er til en selv) 🤓💸 #meredanskfantasy #danskfantasy #dklit #bogsnak #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult #author #authorlife #bookstagram #bibliophile #litteratur #Tellerup #sprækkentilluscuro #sprækkentilluscuro3 #Elementkrigen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Hvilken genre er din favorit? Fantasy eller realisme? Emilie må ikke læse Den Sorte Paraply for sin mor - endnu. Det er hun ret gnaven over, for hun elsker spændende fantasyromaner. Og hun skriver dem endda selv 🐲⁠ ⁠ Hvad med dig? ⁠ ⁠ Skriver du også, eller er du mere til at læse?✍️📚⁠ ⁠ Er du til fantasy, drager og magi, eller er du mere til virkelighedens fortællinger?⁠ ⁠ Fortæl mig om det herunder! 👇👇👇⁠ ⁠ Hvis du er vild med at skrive fantasy eller realisme, så må du ikke gå glip af min 🔥 skriveworkshop 🔥 - skynd dig at tilmelde dig via linket i min bio, mens der stadig er mulighed for det - det koster ikke en krone.⁠ ⁠ Klik her for at komme til min bio: @forfatter_lenedybdahl⁠ ⁠ #DenSorteParaply #fantasy #tellerup #læselyst #ungelæser #børnslæselyst #læseglæde #skriveglæde #realisme #ya #bøgertilunge #ungdomsbøger #bookstagram #bogelsker #elskerbøger #bøger #hyggelæsning #forfatter #forfatterspire #skriveworkshop #skriverejsen #robertswift
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Instagram post (carousel) 🎉 I dag er der 2 måneder til, at Caroline fortæller sin historie! 🏔️🌲❄️🎿💛 Jeg glæder mig og håber, at DU har lyst til at læse eller lytte med 📖🎧. STØRRE END OS udkommer 30.11.20! 🎉 #christinabondedk #forfatter #tellerup #størreendos #nyudgivelse #bog #ya #youngadult #yarealisme #realisme #litteratur #vinter2020 #læs
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fantastiske.familie.boger Instagram post (carousel) Anmeldelse af Den knuste gud af Henriette Hesselholdt: ⭐⭐⭐⭐/5 stjerner  En læseoplevelse som at gense gamle venner, tilsat en rigtig god historie, og som bonus med en mulighed for at lære nye venner at kende undervejs. Guderne lægger deres planer, spiller deres spil og bekriger hinanden. Men den virkeligt interessante del af bogen lægger i karakterenes historier.  Paleon som leder efter sin store kærlighed og vil rejse tværs gennem verden for at finde hende. Katalena som endelig har fået sin elskede gudinde helt tæt på sig, og som alligevel er så utroligt ensom at hun kaster sig i armene på en mand hun ikke kan fordrage. Colvar som forsøger at sone sin livssynd og herunder genfinde sin datter  Men bedst af alle kan jeg nu lide den nye karakter Derell - muligvis delvis gud, til andre tider på randen af vanvid. Scenerne med ham er ofte spækket med spænding og tilsat en omgang god dialog. Læseren bliver præsenteret for et stort og farverigt persongalleri, men modsat første bind i serien hvor det virkede lidt overvældende, så virker det her i bind 2 meget meget bedre. Jeg er fan og glæder mig allerede til bind 3 som heldigvis står på reolen og venter på mig. Bogen kan som på billedet nydes med en god kop kaffe og et stykke hjemmebagt citronmåne til - hvis man altså er til den slags 😉 Bogen er anden del af fantasyserien Gudernes Krig og er udgivet på forlaget Tellerup.  Og så er jeg altså tosset med personlige hilsner i bøger 🥰 og jeg indrømmer gerne at jeg plejer at jagte forfattere for at få kruseduller i mine bøger til fantasy festival. I år måtte der alternative metoder i brug. Denne bog har således taget turen fra Esbjerg til Fisketorvet i tasken hos en god kollega for at få den ønskede krusedulle i hus 🤣 #bogblogger #boganmeldelse #bookstagram #fantastiskefamiliebøger #guderneskrig #denknustegud #henriettehesselholdt #tellerup #meredanskfantasy #danskfantasy #fantasy #læslæslæs
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris Tidligt i morges besøgte jeg Radio Køge og fortalte om mit forfatterskab og Blodarv. Link til interviewet kan findes i mit linktree i profilen. #haidiwiggerklaris #tellerup #foxfatter #radiokøge #køge #køgekommune #blodarv #sortmåne #forfatterliv #interview
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@camsteiny For første gang, i flere år, har jeg købt en bog. Det er min favorit forfatter fra mine teenager år, som har lavet en krimi serie. Glæder mig til at læse den, og måske komme igennem hele serie på 6 bøger ☺️📚 #løbendetjener #førstebogiserien #krimibøger #dennisjürgensen #ynglingsforfatter #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Skriver på en ny ungdomsroman. Men det går liiiiiidt langsomt. Min gøje Cleo kræver nemlig hele tiden min ene hånd 👋. ’Nus!’ kommanderer han med sin sjove, hæse stemme og løfter fjerene, så de stritter om hovedet på ham 😍. Og så kan jeg jo ikke få mig selv til andet end at adlyde og slippe tasterne. I det mindste kan jeg så prale af, at min næste bog er skrevet med én hånd. 😅🙈 #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #foxfatter #bøger #bog #ya #yarealisme #papegøje #opmærksomhed #amazonpapegøje #dyr
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) Forlagskontoret tager så småt efterårsfrakken på 😍 Det er lige smukt hvert år - også i selskab med efterårets bøger. 😇 Dekorerer du dine bogreoler? #forlag #forlagsliv #efterårsudgivelser #bøgerbøgerbøger #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@amalialjs_lille_bibliotek Efter Fantasyfestival har jeg stort set ikke læst🙈 Men igår blev jeg endelig færdig med Dæmondræberen 3 revolution af Louise Haiberg 🙏🏻 Hold op jeg kommer til at savne Dom 😭 han er virkelig genial, jeg nød hans fortælling fra start til slut 😍 Alle 3 bøger fortjener 5 ⭐⭐⭐⭐🌟 Hvis der er mere i støbeskeen om dette univers er jeg KLAR 🤩 #bogorm #læsningmedørene #hyggetid #tellerup #louisehaiberg #dæmondræberen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogredenhosmonika ✨ Boganmeldelse ✨ Det er så fantastisk hyggeligt at fælleslæse bøger! Det kan gå lidt vildt og hurtigt for sig, når det er med @froekengroenanbefaler, for vi fik lynhurtigt læst det tredje bind i Spektrum serien ’Ursiderne’ af Nanna Foss. @nannafoss ~ Her følger vi Nasrin, som vi først møder i slutningen af andet bind ’Geminiderne’. Hun møder den dreng som reddede hende for 7 år siden i Thailand, men han er slet ikke blevet ældre. Drengen er Alban, det er Nasrin helt sikker på og hun bliver på mystisk vis trukket ind i det kaos af tidsrejser, mørkevæsner og uafklarede spørgsmål som følger Emilie, Alban, Linus, Adriana,Pi og Noah. Nasrin bliver en del af flokken med ar, vilde evner og det hele, men er på en måde alligevel udenfor for gruppen. For hvorfor får hun de ar på det senere tidspunkt, når de andre fik dem samtidig? Hvad er det som knytter hende til de andre? Nasrin tager meget af det ganske køligt, for hvis hun kan rejse i tiden, så kan hun måske også ændre noget i fortiden, og der er bestemt én ting hun brændende ønsker at lave om på, hvis hun kan. Men for at få chancen for at forsøge, må hun holde sig til de andre og hjælpe dem med deres spørgsmål. Dog undrer hun sig over et af deres spørgsmål, for hvad har hendes fars kollega Iris med det hele at gøre? ~ Nanna holder virkelig os læsere på stikkerne, for det er som om at personernes baggrunde bliver dybere og mere dystre for hver bog. Personkarakteristikerne og plottet er så velovervejet og mesterligt gennemført, at jeg sidder meget imponeret tilbage. Bøgerne er nu nemlig ved at være ret komplekse og der er mange ting som skal passe sammen og gå op i en højere enhed, men det har forfatteren så absolut styr på! ~ Hele min anmeldelse kan læses på min FB side, som der er et link til i bio 🙏⭐ ~ ’Ursiderne’ er en fabelagtig, enestående og veldrejet bog i en fantastisk serie som er yderst vanedannende. Det er endnu en i rækken af bøger, som kan sprænge skalaen og fortjener topkarakter! 5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ ~ Ekstra tilføjelse i kommentarer ------->....... . #spektrum #ursiderne #nannafoss #tellerup #danskfantasy #meredanskfantasy #lgbtlit #queerlitteratur #dklit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@brondbybibliotekerne 29. september : Der var engang… vidste du, at gysets mester har skrevet et rigtig eventyr? “Dragens øjne” af Stephen King handler om prins Peter, som bliver dømt og indespærret for giftmordet på sin far, kongen,og skal virkelig meget ondt igennem, før han redder kongeriget fra den onde troldmand. Historien kan sagtens læses både af børn og voksne. Jeg skal hjem og læse historien…igen. Denne gang for min mindste dreng på 9, som jeg ved, vil elske et klassisk eventyr med drager, troldmænd og prinser – tilført Kings evne for plots og persongallerier. / Anne Gry #septemberbøger #engenbrugsbog #brøndbybibseptemberbøger #stephenking #Dragens øjne #Tellerup #brøndbybibliotekerne #kulturbrøndby
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@lopperderpopper4kids Instagram post (carousel) ⛔️ALLE BØGERNE ER SOLGT⛔️ FREDDY OG MONSTRENE...🧛🏼🪓🧟‍♂️🩺⚰️ Tre af de fem bøger i serien Freddy og monstrene Freddy og monstrene er en genial serie fra Dennis Jürgensen, som ungerne vil elske og forældrene kan grine med på. Bøvsedragernes hemmelighed (nr. 3). Blodspor i Transsylvanien (nr. 4). Bøvl med bandagerne (nr. 5). Alle tre bøger er udgivet af Tellerup i 2009. Og paperbacks. Alle bøgerne er i super fin stand (minimale brugsspor). Pris pr. bog: 25 kr.👈🏼 Samlet pris (alle tre bøger): 60 kr.👈🏼 #bøvsedragerneshemmelighed #blodsporitranssylvanien #bøvlmedbandagerne #freddyogmonstrene #dennisjürgensen #tellerup #lopperderpopper4kids #loppefund #loppemarked #loppesalg #barndomsminder #boghylde #bogkasse #bogsalg #brugtebørnebøger #børnebog #børnebøger #børneklassiker #genbrug #genbrugsfund #genbrugsguld #godnathistorie #højtlæsning #monster #monsterbog #retro #retrobørn #retrobørnebog #tilbørn #tilsalg
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris I dag er en stor dag: Forfatterdatteren har bestået sin køreprøve og jeg spår at forfattermanden ser mindre til sin bil fra nu af. 😎🏎🎉❤️✨ #haidiwiggerklaris #foxfatter #tellerup #forfatterliv #forfatterdatter #forfattermand #stordag #kørekort #byebyebil
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris Tidligere i dag blev jeg kontaktet af Radio Køge som spurgte om jeg havde lyst til at besøge dem i morgen tidlig og fortælle om BLODARV. Det har jeg selvfølgelig, så hvis du alligevel sidder i kø på motorvejen eller slumrer i bussen, kan du jo lytte med omkring 7.20-ish tirsdag morgen. 🎤📻 #haidiwiggerklaris #foxfatter #tellerup #blodarv #sortmåne #darkfantasy #køgekommune #køge #radiokøge #interview #forfatterliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.
x

Vigtig besked til vores kunder!

Kære besøgende

I forbindelse med vores kæmpe lagersalg er vi simpelthen blevet bombarderet med ordrer i en grad vi aldrig har oplevet.

Vi er selvfølgelig rigtig glade for de mange bestillinger, men desværre kan vi slet ikke følge med. Så hvis du bestiller bøger i dag, kan du desværre ikke forvente at de dukker op om 1-4 hverdage, i stedet skal du regne med at der kan gå op til 14 hverdage før du modtager dine bøger.

Tak for at du bærer over med os.

Venlig hilsen
Harald Tellerup

Klik her, for at se alle bøger der er på tilbud.