Forretningsvilkår & info


Oplysninger om virksomheden: Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg/returvare):
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Adresse - lager(vognmænd):
Sorøvej 11G
4200 Slagelse


Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk


Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 39,95 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 300.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.


Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.


Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 35, hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 15. februar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 39,95 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 300,00
+
@fangtasia1234 One of my favorite authors: Tamora Pierce 🥰📚 I’m currently re-reading her books from start to finish 😍 Last time I did that was in 7th grade and they kick started my love affair with books and are part of the reason why I’m now educated as a freaking librarian 🤓😎🙌 . I have already finished the amazing series ’The Song of the Lioness’ with Alanna the female knight and are know moving on to ’The Immortals’ series with the witch Daine who can speak with animals 🐎 Reading them in Danish and re-falling in love with the books all-over again ❤ #gammelkærlighedrusterikke . . . #childhoodbooks #yabooks #fantasy #tamorapierce #90sbitch #theimmortals #thesongofthelioness #Daine #Alanna #loveit #bookstagram #readingforfun #amazingbook #wildmagic #beautiful #bøger #tellerup #forlagettellerup #loveemtobits #solhat #flowers #bracelet #icanthelpfallinginlovewithyou
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk Der kom en bette pakke 📦 fra @wallyandwhiz_official i dag. 😁 Udgivelsen af #Lugnasad føles så tæt på nu - selvom vi stadig er små to måneder fra. 😅 Bedre blev det ikke, da jeg ovre hos @foxyeditor så at der blev godkendt trykfiler i dag. 😱 Ved du hvad det betyder? 🤩At i næste måned står jeg med min 12.* bogbaby i hånden! 😱🤩 * så vidt min smeltede hjerne lige kan tælle til. 𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞 𝐮𝐝𝐠𝐢𝐯𝐞𝐥𝐬𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐟𝐫𝐞𝐦 𝐭𝐢𝐥? 📚 Selvom bogmesserne jo er aflyst, ved jeg at både jeg selv og mine kollegaer gør alt hvad vi kan for at få #meredanskfantasy på markedet dette efterår. 📚📖 Husk at bogmesserne ikke er det eneste sted at købe ind. Året rundt kan du købe online og i din lokale boghandel. #støtdetailhandlen ❤️ #forfatter #forfatterliv #klberger #ifoxbooks #foxfatter #tellerup #author #writing #writer #writersclub #writers #amwriting #writerslife #instawriter #fantasy #fantasybooks #darkfantasy #paranormal #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #yanovels #youngadultbooks #yabooks
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) #meredanskfantasy Det er svært at få armene ned over dette gudesmukke omslag 😍. Det favner Ingeborgs fortælling, første bind i ASGÅRDS DØTRE, en slægtsroman i tre dele om valkyrierne Ingeborg, Íssól og Íslilja. 💪 SWIPE for bagside eller læs den lige her: ---------- Ingeborg Agnarrsdatter er en af Asgårds valkyrier. Viljestærk, intelligent og mestrer sit sværd som få. Egenskaber der får bejlere til at flygte i stor stil. Som kvinde er det ellers hendes pligt at sikre sin familie gennem en alliance med en af Asgårds mægtige slægter, men her fejler hun igen og igen. Lige indtil den dag hun møder ham. Ham der ser hende. Ham der kommer til at betyde alt. Ham det får fatale konsekvenser at skænke sit hjerte. Det får magtbalancen i Asgård til at forskubbe sig, og en lavine af begivenheder sætter i gang og rammer alle hun holder af. Ingeborg har intet valg nu, hun må satse alt for slægtens overlevelse og ham hun elsker. Et sats der viser sig at blive skæbnesvangert ... Asgårds døtre er en saga om kærlighed og blodige fejder. Om slægt og ære. Om hjertets længsel. Om tre valkyriers kamp for deres familiers overlevelse. Dette er deres fortælling. #tellerup @sidselkatrineslej #sidselkatrineslej #asgårdsdøtre #ingeborgsfortælling #valkyrie #meredanskfantasy #fantasybøger #dklit #slægtsroman #fantasyroman #nordiskmytologi #bogsnak #bøger #forlag #forlagsliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@charlottefischerforfatter Tak for alle de søde beskeder jeg har fået i løbet af sommeren ang Smukke dreng. Det giver mig en følelse af at der virkelig er blevet læst meget derude i lille DK ❤️ Her er endnu en side fra vandrebogen #smukkedrengpåtur “ Det bedste kapitel” om Nor og Theo. Første kærlighed, kys og lun sommerregn🌹 . #tellerup #foxfatter #ifoxbooks #elskeratlæse #bøgeromdrenge #drengehjerter #booksaboutboys #læsning #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #mustreads #dklitt #bøgerduvildelemedandre #bøgermedsjæl #forfatter #forfatterliv #charlottefischerforfatter #goodreads #udskoling #plc
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) På tronen 😍 @sidselkatrineslej Har tidligere taklet nordisk mytologi i Sanddrømmer-serien. Nu tager hun os med tilbage til Yggdrasils barske lande i en ny historie om Asgårds døtre. En saga i tre dele fortalt af valkyrierne. Om slægt, ære, blod og kærlighed. Det bliver intet mindre end storslået. 💪 #tellerup #sidselkatrineslej #asgårdsdøtre #ingeborgsfortælling #valkyrie #meredanskfantasy #fantasybøger #dklit #slægtsroman #fantasyroman #nordiskmytologi #bogsnak #bøger #forlag #forlagsliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk 𝐇𝐦𝐦 ... 𝐄𝐤𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐫 𝐧𝐢𝐬𝐬𝐞𝐫 𝐯𝐢𝐫𝐤𝐞𝐥𝐢𝐠?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍃🍂🍃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jeg har gennem årene haft en del venner og bekendte af forskellig køn, seksualitet, hudfarve og religion. Selv i min nære familie har vi emnerne tæt på os. ❤️ Og noget af det der skræmmer mig mest ved vores verden, er at vi i år 2020 ikke er nået længere end vi er. I mit hoved burde homofober, racister og folk der har et problem med andres køn være lidt ligesom nisser – de burde være en myte, der ikke længere eksisterede. 🤨 Jeg ved godt at de ikke er det – at vi (desværre) har langt endnu på den front. Men jeg forstår ikke, hvordan det kan være emner, som man kan have et problem med. Vi lever i en tid, hvor det er nemmere end nogensinde at opsøge ny viden. Alligevel er der nogen der tyr til gammeldags fordomme, nøgent had og uvidenhed, når de danner sig meninger og holdninger om andre. Jeg forstår det ikke. Andres køn, seksualitet eller farve bør aldrig (!) kunne støde dig. Den skader dig ikke – og smitter for øvrigt heller ikke, hvis du er bange for det - så kan du ikke være ligeglad? Kan du ikke bare udvise respekt og forståelse for de, der er anderledes end dig? Hvem ved, hvis du indgik i snakken og samfundet, kunne du måske endda blive klogere, et mere reflekterende menneske. Vi er aldrig perfekte - nogen af os - men vi kan altid besidde integritet og respekt og dét er en ret god start for både os selv, andre og verden som helhed. 👍🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍃🍂🍃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lugnasad udkommer d. 8. oktober på forlaget Tellerup. Bogen kommer i hardback, e-bog og lydbog indtalt af den mesterlige Torben Sekov. #lugnasad #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris Er det ikke snart efterår? 🍁🍂 😱😍 #haidiwiggerklaris #tellerup #foxfatter #nyeudgivelser #meredanskfantasy #sortmåne #blodarv #dklitt #efterår #authorsofinstagram #darkfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard Eeej, søde, dygtige @haidiwiggerklaris har opdaget, at @tellerup har fået nyt coverbillede med alt det lækre, danske fantasy, der udkommer til efteråret 😍👏 Efter de sidste korrekturrunder har jeg læst Elementkrigen nok for det næste års tid 😂 Men jeg glæder mig VILDT meget til at dele den med jer andre - OG til at læse de nye lækre udgivelser fra @forfatterhenhes @line.wenzel @haidiwiggerklaris @eeyorenyk @sidselkatrineslej 🥳🙏 Hvad glæder DU dig til at læse? 🤓📚 #meredanskfantasy #danskfantasy #dklit #bogsnak #litteratur #Tellerup #forfatter #forfatterliv #author #authorlife #bookstagram #bibliophile #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult #Elementkrigen #sprækkentilluscuro
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sannebogorm Jeg hørte de tre første bøger i Død Verden som lydbog, og nu er jeg i gang med den fjerde bog i fysisk eksemplar, og kan godt se at det giver en helt anden læseoplevelse! Den håndskrevne dagbog giver et helt andet element til historien og elsker at jeg føler mig endnu mere tæt med Nera ❤️ Jeg mangler små 100 sider endnu, og mon ikke jeg får dem læst i dag for kan slet ikke slippe Nera og Bane! #tellerup #dødverden #louisehaiberg #fantasy #bøgerduvildelemedandre @louisehaiberg @tellerup #bøgerbøgerbøger #forenet
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@danskfantasy Instagram post (carousel) Som tak for kærligheden til DANSK FANTASY og fordi profilen her nåede op på 400 følgere på godt 6 dage afholdes nu den første GIVEAWAY! 💙🥳📘 De dygtige folk hos @tellerup har været så skønne af sponsorere et eksemplar af bog 1 i serien “Mindelandet” af @line.wenzel 😱 Den tredje og sidste bog udkommer 20. september i år, så nu kan du nå at komme i gang med serien og blive klar til den store afslutning. 🎉 Swipe for at læse om handlingen 👉🏼 • For at deltage skal du gøre følgende: SKRIV EN KOMMENTAR OG FORTÆL MIG HVAD FØRSTE BOG I DENNE SERIE HEDDER? 🙌🏼👑🗡 (du skal have dansk adresse for at være med i lodtrækningen) Konkurrencen kører også på Facebook, og hvis du skal have et ekstra lod i puljen, smutter du ligeledes derind og deltager. 😉 Vinderen trækkes nu på lørdag kl 16 og får direkte besked. 💙 Tak til Tellerup for bogen. 💙 -Denne konkurrence har intet med Instagram at gøre- #linewenzel #mindelandet #dronningerneserindringer #tellerup #meredanskfantasy #giveaway #danskfantasy #læslæslæs
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Instagram post (carousel) I går var jeg forbi boghandleren alle taler om i disse dage. Boghandleren der hørte os og lavede #meredanskfantasy -reolen 💚 Bog&Idé på Fisketorvet! 🐠📚🐟 😍😍😍 #bogogide #fisketorvet #bogogidefisketorvet @fisketorvet @bogidefisketorvet #tellerup #fantasy #danskfantasy #guderneskrig #gudindensavatar #denknustegud #sjæleoffer #ifoxbooks #foxfatter #fangirl #bøger #bøgerduvildelemedandre #dklit #dklitt #yafantasy #dkfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@charlottefischerforfatter Kan nogen relatere? Har du læst en bog, hvor du stadig ikke er kommet dig over slutningen? Og i smug ønsker du kunne tvinge forfatteren til at lave slutningen om (Misery style 😬 ) . Video owned by @berrybookpages Visit her profile 🌸 . 🌞 . 🌞 . 🌞 . #tellerup #foxfatter #ifoxbooks #bøgeromdrenge #drengehjerter #booksaboutboys #nordsjællandsungdom #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #mustreads #dklitt #bøgerduvildelemedandre #bøgermedsjæl #forfatter #forfatterliv #charlottefischerforfatter #author #sommerlæsning udskoling #plc
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sidselkatrineslej VARM dag her på pinden 🔥 Og hvad er det for noget på bunden af mit vandglas? Jo, det er såmænd mine permanente stenisterninger med runer 😏 Ellers knokles der løs med forberedelse af foredrag om min serie Magiske væsner i Danmark 👩🏼‍💻 #forfatterliv #sidselkatrineslej #foredrag #magiskevæsneridanmark #tellerup #runer #vikingicerocks
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard Wow, bare wow 😍👏 @bogidefisketorvet er gået all in på #meredanskfantasy 🧚‍♀️🐉 Jeg er simpelthen SÅ misundelig på den reol - men nu ved jeg jo, hvor jeg kan gå hen for at udbygge min egen 🤓💕 Sikke mange skønne bøger og forfatterkollegaer! Og minsandten om ikke både #Elementprøven og #elementsygen har sneget sig ind 📙📘 Tak til de søde medarbejdere for at sætte fokus på #danskfantasy 🙏🤓 #dklit #bogsnak #sprækkentilluscuro #Tellerup #litteratur #litteraturformidling #forfatter #forfatterliv #author #authorlife #bookstagram #bibliophile #bookshelf #bookshelves #sprækkentilluscuro #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) SÅDAN @bogidefisketorvet 💪 Hylde efter hylde der hylder(!) dansk fantasy! Hvor mange af dem har du læst? 🤓 #Repost @bogidefisketorvet • • • • • • Bog & idé Fisketorvet Mere dansk fantasy? Ja tak! 😍 Vi har fået en masse spændende titler hjem af danske fantasy forfattere til både voksne og unge, så kom ind og bliv inspireret til din næste læseoplevelse 🤓📚 #meredanskfantasy #inspiration #bogidefisketorvet #bogide #mereindeni #fisketorvet #københavn @danskfantasy #tellerup #dklit #bogsnak #bogglæde #boganbefaling
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@soeren_s_jakobsen Fluen Ole - som puslespil 😊 #Fluenole #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@charlottefischerforfatter 🌼🌞Skøn sommeranbefaling af @bettinastuhrlindskow @tellerup 🌞🌼 . Posted @withregram • @tellerup Hvilke bøger skal du læse i sommervarmen? Hvis du er til historier i den realistiske genre om længsler, store drømme og (urealistiske?) håb, så har Forfatter @bettinastuhrlindskow et godt bud på din næste bog! 😊 . . . . . #tellerup #atdansemellemglasskår #smukkedreng @bettinastuhrlindskow @charlottefischerforfatter #sommerbog #yarealisme #yabooks #dklit #bogsnak #boganbefaling #ungdomsbøger #nårdetgørondtindeni #forlag #forlagsliv #bøgerforunge
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bettinastuhrlindskow Mangler du en god bog her i sommervejret, så vil jeg anbefale dig at læse: ’Smukke dreng’ af @charlottefischerforfatter 😍 #tellerup #ya #boganbefaling #smukkedreng #charlottefisher #forfatter #bettinastuhrlindskow #atdansemellenglasskår #sommerlæsning #sommer #foxfatter
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@ruskjaers_boeger Jeg nyder virkelig at have ferie i så dejligt et vejr. Den første bog jeg har fået læst færdig er Er du okay, Helene? af Anika Eibe. Jeg er ret begejstret for serien, hvor man i hver bog tager et emne op som er vigtig for teenager. Denne gang omhandler der Helene som bliver voldtaget til en fest og de konsekvenser som det medfølger. Jeg kan ikke lade være med at anbefale denne serie for hvor er den vigtig. Jeg synes helt klart det er en serie som burde læses i folkeskolens ældste klasser eller bare når man er teenager. Selv det er ved at være nogle år siden jeg selv var teenager kan jeg også lide at læse bøgerne i serien #anikaeibe #erduokay #erduokayhelene #youngadult #ungdomsbog #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk I næste uge skal jeg for første gang mødes med Forfatterspirernes skriveværksted. Og øj, hvor jeg glæder mig til at møde et hold af skrivelystne unge! 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Er du vild med at finde på historier og bruge din fantasi?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Er du god til at lege med ord, og drømmer du om at blive forfatter?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Er det altid dig, der fortæller sjove historier til vennerne?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Så skal du måske også med på skriveværksted! ✏️✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Forfatterspirernes skriveværksted er en skriveklub for de 13-18-årige. Det er fuldstændig ligegyldigt, om du har skrevet en masse i forvejen eller først lige er begyndt. Det vigtigste er, at du har mod på at kaste dig ud i skriveriet, og at du har lyst til at mødes med andre ligesindede hver torsdag i København.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vi skal blandt andet bruge billeder, musik, skriveøvelser, stikord og meget andet for at få ordene til at flyde og fantasien til at blomstre. Vi arbejder med elementer og stiltræk fra flere litterære genrer, plotudvikling, personkarakterer og inddrager sanserne i skriveøvelserne. Undervejs hører vi hinandens tekster og taler om, hvilke værktøjer der virker – og hvilke der ikke gør.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Undervejs får hver forfatterspirer deres egen skrivemappe, som vi løbende fylder med masser af skriveteknik, øvelser, rosende ord og tekster. Hver uge vil der være mulighed for at arbejde med en valgfri tekst og evt. også få feedback på den løbende.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Forfatterspirernes skriveværksted varer fra august til december. Den første gang vil være næste torsdag, d. 20. august, og vi slutter d. 10. december. Vi mødes hver uge fra kl. 17.30-19.00, dog ikke i efterårsferien (uge 42).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Skal du med? Så er det her du skal kigge, for at vi snart kan fylde din forfattermappe med succes:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 www.skrivevaerkstedet.dk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (Eller skriv til mig, for mere info)
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris Aalborg bibliotekerne anbefaler et udvalg af dansk fantasy og SKYGGERNES BOG er med på listen i meget fornemt selskab. • Det er så fedt at se at min første bogbaby stadig har et liv derude selvom den har fem år på bagen. • Jeg kan varmt anbefale jer at tage et kig på listen som kan findes på @aalborgbibliotekerne hjemmeside. Der er masse af fantastisk inspiration til jeres næste læsestund. • 🎉😍✨🙏 • #haidiwiggerklaris #aalborgbibliotekerne #danskfantasy #meredanskfantasy #skyggernesbog #dæmonherskerensarving #tellerup #foxfatter #forfatterliv #anbefaling #dklitt
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk Snart har jeg min helt egen #corgi 😍 Lafayette skal lige samles først, men derefter er han nem og billig i drift, har jeg hørt. 😁 Jeg satser dog på at jeg stadig på hundesitte og nusse med skønne Nougat hos søde @linelybecker. 🥰
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Hvilke bøger skal du læse i sommervarmen? Hvis du er til historier i den realistiske genre om længsler, store drømme og (urealistiske?) håb, så har Forfatter @bettinastuhrlindskow et godt bud på din næste bog! 😊 . . . . . #tellerup #atdansemellemglasskår #smukkedreng @bettinastuhrlindskow @charlottefischerforfatter #sommerbog #yarealisme #yabooks #dklit #bogsnak #boganbefaling #ungdomsbøger #nårdetgørondtindeni #forlag #forlagsliv #bøgerforunge
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@charlottefischerforfatter Hej alle, jeg håber I har haft en dejlig start på ugen. Selvom jeg er startet på arbejde igen, så er vejret stadig skønt og jeg fik en fantastisk besked fra krimiforfatter @_chris.dahl som har læst Smukke dreng. . Ros fra en krimiforfatter? JA TAK, det er jeg faktisk ret stolt af 😍 . “Kære Charlotte. På falderebet af sommerferien blev jeg enig med mig selv om, at jeg var nødt til at læse Smukke Dreng - og hold da helt kæft! Hvor er den fantastisk (og skrækkelig og trist og skøn)! Jeg er imponeret og ville ønske at jeg kunne efterlade mine læsere med en række tanker og følelser efter at bogen er læst. Jeg har helt vildt ondt af de to unge mennesker, der vil hinanden så meget, og alligevel ikke får hinanden. 😳 Stærkt gået! 👍👏😃” . #tellerup #foxfatter #ifoxbooks #smukkedrengpåtur #bøgeromdrenge #drengehjerter #booksaboutboys #nordsjællandsungdom #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #mustreads #dklitt #bøgerduvildelemedandre #bøgermedsjæl #forfatter #forfatterliv #charlottefischerforfatter #author #sommerlæsning udskoling #plc
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@line.wenzel Kender forfattere der skriver karakterer som kan noget forfatteren ville ønske hun selv kunne? Fx spille klaver, score the golden boy eller have perfekte krøller. Det er som udgangspunkt en dårlig idé, for det giver typisk nogle karakterer som er lidt for dygtige og populære hvis forfatteren bruger dem til at skabe en forbedret version af sig selv. Amalie fra Asfalteksem er ikke ligefrem den ideelle version af mig (eller af nogen anden for den sags skyld), men hun har én ting som jeg ville ønske jeg selv havde. Det lilla hår. Desværre er jeg blevet for gammel og seriøs til det, så jeg må nøjes med at opfylde det ønske igennem Amalie og en hårfarvningsapp på telefonen. Oh well. #Asfalteksem #linewenzel #tellerup #foxfatter #ifoxbooks #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #dklit #bøgerduvildelemedandre #forfatter #forfatterliv #bøger #lgbtreads #queerlittdk #lgbtqia #diversereads
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk Der er nu under 2 måneder til Lugnasad udkommer. 🤩🥳 Og mens skolebøgerne bliver taget frem og folk vender tilbage til arbejdet, gør jeg klar til efterårets romanudgivelse. 📚 Det er blevet tid til den tiende lille teaser, og nu nærmer vi os ét af de temaer bogen tager op undervejs ...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍂🍃🍂⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Som at træde i opkast med bare tæer⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍃🍂🍃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Den her scene var én af dem betalæseren gav ros til. Det var dejligt. Også selvom det gjorde ondt i hjertet. Det var nemlig en virkelig hård scene at skrive – men også virkelig vigtig. Og derfor er den med i bogen – derfor bliver dén side af virkeligheden også vist på Lugnasad. Vi skal turde skildre de sider af livet, der er værst, uden at tale dem ned eller forskønne dem. Også selvom de gør ondt at stå ved.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍃🍂🍃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lugnasad udkommer d. 8. oktober på forlaget Tellerup. Bogen kommer i hardback, e-bog og lydbog indtalt af den mesterlige Torben Sekov. #lugnasad #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk 𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐡𝐨𝐥𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pyyyyh! 😅 Selv jeg har det altså en anelse for lunt disse dage. I hvert fald når arbejdet skal passes og man ikke bare kan dase og lave ingenting hele dagen. ☀️🍹⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 𝐄𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐟𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐛𝐢?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I går var vi i Bilka og da vi trådte ud igen, var det som at være tilbage i skønne #Florida. 🌴 Øj hvor jeg altså savner USA, savner at rejse ud ... Men i stedet for at gense staterne, holder jeg mig hjemme, tager mine forholdsregler og passer på. 😷 Det er nemlig det bedste jeg kan gøre, hvis jeg gerne vil rejse - at gøre mit, for at pandemien overvindes hurtigst muligt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Imens jeg venter, har jeg besøgt Nyhavn og spist tapas i centrum af byen. Jeg har været i skoven og i biografen for at se 𝐔𝐧𝐡𝐢𝐧𝐠𝐞𝐝. Og mens jeg passer arbejdet, bringer mit eget manus mig tilbage til New Smyrna i #Hvoringenserdet, der skal afleveres til @Tellerup. 🦊😍 𝐇𝐯𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐮𝐝𝐠𝐢𝐯𝐞𝐥𝐬𝐞𝐫 𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐧 𝐛𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐭𝐢𝐥 𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟏? 😁📚
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sidselkatrineslej Så blev bagsideteksten til ’Asgårds døtre – Ingeborgs fortælling’ klar ✨💎✨ #asgårdsdøtre #ingeborgsfortælling #nordiskmytologi #valkyrie #sidselkatrineslej #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk *Bag om STØRRE END OS - Del 1* Ikke fantasy?! 😱 Nej, min nye YA-roman STØRRE END OS som udkommer senere på året er ikke fantasy! Faktisk er STØRRE END OS min første realistiske fortælling, og det har været en vild udfordring at skrive den. Da jeg sidste forår vendte ideen til historien med min redaktør, kom hun med en bøn: ’Skriv historien, men hold den 100% realistisk.’ 🤔 Efter 9 fantasyromaner virkede den tanke en smule skræmmende, men jeg besluttede alligevel at lukke døren til underverdenen og tage udfordringen op. Det viste sig dog at være langt sværere end jeg forestillede mig ... #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #foxfatter #størreendos #nyudgivelse #bog #ya #youngadult #bøger #realisme #nyhed #udfordring #dklit #ungdomsbog #læs
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_michael_kamp Achievement unlocked.  En ven sendte mig billedet her. Jeg står nu simpelthen på hylden for ’Klassikere’.  :-D #michaelkamp #tellerup #bunker137 #klassiker
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.