Forretningsvilkår & info


Oplysninger om virksomheden: Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg/returvare):
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Adresse - lager(vognmænd):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø


Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk


Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 49,95 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 500,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.


Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.


Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 49,95 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 15. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 49,95 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 500,00 Levering er 1-3 hverdage
2-for-300 3-for-200 5-for-300 Max 50 kr.
+
@tellerup Den her har været fortrolig i månedsvis. Men i morgen må vi fortælle det. 😶 Lige. Om. Lidt! #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) NU popper vi dælme den ’pange! ... og afslører hemmeligheden! (Del 1 af 2 😉) Over 30 tusind lyttere stemte på deres lydbogsfavoritter til #mofiboawards i seks kategorier. I dag offentliggøres vinderne 🤩 Én af kategorierne var ÅRETS UNGDOMSBOG. 100% bestemt af JER. I stemte, og stemte Elementsygen HELE VEJEN. Det er STORT ❤ Elementsygen udkom kort efter nedlukningen. Hverken vi eller Julie vidste hvordan det ville gå litteraturen. Og hvad med fantasy, som ER en niche i det danske bogmarked? Men I var med, bare fra et andet sted. Med Susanne Bondes stemme i øerne og Julies fortælling om Gry og elementprøvelserne i Luscuros dybeste have. Tak, tak TAK 💙 Og et kæmpe, kæmpe stort knus til Julie og Susanne. 🤗 🥳 🥂og til Lydbogsforlaget som har produceret indspillingen. Vi er simpelthen så glade på jeres vegne. Og stolte. 💪 #tak❤ #tellerup @juliemidtgaard #lydbogsforlaget #elementsygen #mofibolydbøger #mestlyttede #meredanskfantasy #sprækkentilluscuro #danskfantasy #dklit #forlag #forlagsliv #mofibo @mofibo
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) 😭 I er for VILDE! Vinderen af ÅRETS BØRNE-LYDBOG. Den store lydbogspris er 100% lytterbestemt. Seks kategorier, to af dem med #foxfatter -nomineringer. I stemte på årets ungdomsbog og årets børnebog. (Del 2/2 🤓) Og I stemte den gakkede, men meget mandige, Elg hele vejen! Tusind, tusind tak 💚 ’Elg får venner’ er en lille bog, fyldt med skæg og spas, men også med noget på hjerte. Noget om at det kan være svært at få venner når man stikker lidt ud. Bogen er et samarbejde mellem knaldhamrende dygtige K. L. Berger og Daniel Brandt aka. @denmandigeelg - som også har indlæst. En bog for de allernyeste læsere, også for dem som måske har det lidt svært ved bøgerne. Vi håber Elgen på lyd med tiden kan give masser af succesoplevelser med bogstaverne. 💕 TAK for jeres stemme. I. ER. FOR. VILDE. 🤗 Et KÆMPE stort tillykke til Katja og Daniel. 🥳 🥂 I gjorde det! #tak❤ #tellerup #mofibo #mofiboawards #denstorelydbogspris #dklit #forlag #forlagsliv #børnelitteratur #lydbøger #lydbog #børnebog #læseglæde #læselyst @mofibo @eeyorenyk
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Støt DANSK FANTASY 🥰🇩🇰 Nok er Danmark et lille land, men vi har MASSER af dygtige forfattere, der forstår at skrive sublim fantasy. Sidste år udgav vi 21 bøger af 9 forfattere. Og det er vi faktisk ret stolte af. Så trænger du til en pause fra Hogwarts eller Tortall, så dyk ned i én af de her fede danske fantasyserier. ❤ Tag for eksempel Elementkrigen (bog nr 3 fra højre) som er blevet kåret som årets BEDSTE FANTASYBOG af læserne hos @danskfantasy LIGE NU er den er på tilbud, ligesom alt det andet på vores lille bog-paradis! Brug koden ”BOG20” – den gælder til 16. april . Link I BIO 📚 #tellerup #meredanskfantasy #meredansklitteratur #dansklitteratur #støtdesmåbutikker #danskfantasy #dklit #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger #bogtilbud
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) BYTTE BYTTE LUDER. Dagens #forsidefredag har så skarp en titel man næsten skærer sig på den. Men vi synes den og forsiden rammer plet. Sugardating er et udbredt fænomen og det foregår i alle, ALLE, samfundslag. Nogle gange hos helt unge drenge og piger. Sara er 17. Tenna Vagner kom med en historie vi simpelthen ikke kunne gå glip af. Tak for det Tenna! Nu har historien også fået en (hvis vi selv skal sige det) flot indpakning. Den fortjener intet mindre ❤ Udkommer 30. April. BAGSIDE: 17-årige Sara har ikke rigtig nogen venner. Hun går heller ikke i det rigtige tøj, får de bedste karakterer eller har styr på hvad hun vil efter 3. g. Alt det ændres da Therese starter i klassen. Hun har nemlig store planer for deres fremtid, og det er på ingen måde billigt. De to piger kaster sig ud i en verden af luksus og sugardating, og Sara må kæmpe for at holde fast i sig selv. For hvornår krydser man grænsen mellem at være en date og til salg? @tennavagner_forfatter #tellerup #forsidefredag #sugardating #skyggeprostitution #byttebytteluder #hvorgårgrænsen #bøgerbøgerbøger #forlag #forlagsliv #forfatter #ya #dkya #meredansklitteratur #dklit #bøgerderrammerihjertet
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) Vi er løbet tør for bøger! 😦 ... ej pjat ;) Tværtimod er vores nye lager HELT klar, med et nyt reol-design der er ekstra nænsom ved bøgerne, og som gør det endnu hurtigere for os at pakke de mange bøger vi har på vores webshop 🥰 ... og det er faktisk en hel del, nu vi snart runder 50! 🇩🇰 Vi har stadig gang i det vilde udsalg med 20% på hele molevitten - så hop til tellerup.com (link I Bio) og sæt os i løb ned af de skinnende nye gulve! 🏃‍♂️ #tellerup #dklit #bogudsalg #bøgerbøgerbøger #forlag #forlagsliv #bøgerpålager
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Black Friday – sort onsdag? Kartoffel/Kartoffel 😉 Vi giver den nemlig gas som var det Black friday med 20% på ALT hvad vi har i webshoppen i vores store FORÅRSUDSALG! 🥳 20% på nyheder 😎 20% oven i tilbudskategorierne 🤯 20% på ALT Så gå HELT amok med kuponkoden ’BOG20’, som altså giver dig 20% i rabat hos www.tellerup.com - ingen undtagelser! Gå til tellerup.com eller hop direkte til udsalget på linket i Bio! 😁 Go’ onsdag! #tellerup #bogudsalg #dklit #tilbud #bøgerbøgerbøger #bogfest #forlag #forlagsliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) NU bliver det uhyggeligt! 😢 I april læser vi nemlig en valgfri Mørkerædhistorie i læseklubben #foxylæser 😉 Bøgerne er skrevet af flittige @carinaevytt, og du kan tage fat på Ouijabrættet, Dødemanerne, Fuldmåne eller Krathulu (øh.. hvad er det lige for’en? 🤔). Læs/lyt dem som et hyggeligt afbræk mellem murstensromanerne, eller hvis du husker R.L.Stines gåsehudsbøger. Del dine tanker under #foxylæser så vi kan finde hinanden 🤗 #tellerup #foxylæser #mørkeræd #gyserbøger #ouijabrættet #dødemanerne #krathulu #fuldmåne #uhyggeligebøger #børnebibliotek #børnebibliotekar #carinaevytt #dklit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup LAGERSALGS-UPDATE! Efter vores mega-lagersalg fik vi afsat rigtig, rigtig mange bøger, og vi fik givet i bunkevis til Læs for Livet og Julehjælpen 🥳… Men der var stadig bøger tilbage, som ikke kunne flyttes med over. De blev makuleret … og så alligevel IKKE! I dag kunne vi nemlig gå på toilettet med lokumsbogen over dem alle! De overskydende bøger er blevet så nænsomt makuleret at hele afsnit, kapitler – ja en hel ROMAN kan trækkes ud af rullen. 1 rulle svarer til omkring 450 sider. 😊 Der er naturligvis et meget begrænset oplag, men vi overvejer genoptryk hvis det virkelig er noget der rykker! Find dem på tellerup.com 😁 #tellerup #lokumsroman #dklit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) Pip pip! ... og God påske! Vores forfatterforkælelse har vist så småt fundet vej til og op af postkasserne 😋 Et lille (meget lille!) plaster på såret for de gange vi er gået glip af hinanden. Fantasyfestival, Bogforum, Sommerfest. For ikke at tale om #foxfattertræffet. Øv. 😒 I år krydser vi fingre for at det kan lykkedes, første gang på Fantasyfestival, og igen på Bogforum. Vi regner ikke med chokoladen rækker helt dertil. 😉 KH fra alle os og rigtig god påske ❤ / #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) ’Anbefales på det varmeste til såvel PLC som folkebibliotekets ungdomsafdeling’ - Lektørudtalelse 🥰 SÅDAN CHARLOTTE! Det vælter ind med skønne anmeldelser, både fra fagfolk som @litteratur_til_danskfaget som anbefaler bogen til sine udskolingselever og fra de sødeste læsere, som Anne-Mette - @gizmoamh Og så er der lektørudtalelsen... den forfatter og forlag bider negle over hver eneste gang 😳 Darling Daniel, hermed anbefalet! 🤓 @charlottefischer_forfatter #tellerup #lektørudtalelse #darlingdaniel #VILDserien #vildbøger #danskya #dklit #meredanskrealisme #meredansklitteratur #bibliotek #bibliotekar #forlag #forlagsliv #bøgeromdrenge #boganbefaling #boganmeldelse #bogsnak #bøgerbøgerbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) Hvem er klar til en weekend på sofaen? 😶 Det er JEG i hvertfald! Og jeg tror jeg skal nyde den i selskab med Daniel, som netop er trådt ind på Agathe Kilde privatskole… Vend om, Daniel! Darling Daniel er Charlottes anden roman hos os, og den udkommer i dag! Jeg har lagt en en lille-bitte bid af den op som gratis download (link i bio!), og tilføjet den til vores faste tilbudskategori 2-for-300 på webshoppen. Det er faktisk bog nr. 200 i den kategori. 😀 KH – og god weekend fra Lene (hende på sofaen 😇) og Tellerup! 💚 @charlottefischer_forfatter #tellerup #bøgerderrammerihjertet #darlingdaniel #bibliotek #bibliotekar #dklit #bogsnak #forlag #forlagsliv #bogsluger #VILDserien #yalit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Lene, Lene, Lene... hvad skriver du mon på? Vi kan næsten ikke vente! 🤓 #Repost @forfatter_lenedybdahl • • • • • • 🎥 Optagelserne er i gang til et helt nyt fantasyeventyr - i fantasien selvfølgelig! ☀️Der udspiller sig en spændende film i fantasi i disse dage, og det bliver til ord, som gerne skulle blive til et færdigt bogmanuskript i løbet af de næste måneder. Noget af historien foregår i et landskab som dette...⁠ ⁠ Status i dag: 911 ord.⁠ ⁠ I marts og april står den på skrivning fra mandag til fredag med undtagelse af nogle enkelte workshops i min Pen & Pondus business :-)⁠ ⁠ Har du skrevet eller læst noget i dag? ☀️⁠ ⁠ #lenedybdahl #skriver #forfatter #bogskriving #skrivekursus #fantasy #danskfantasy #ørken #amwriting #writinginprogress #skrivefri #skrivskrivskriv #fantasyforfatter #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 👏 #forsidefredag 👏 ... er lidt speciel i dag! Det er (lydbogs)forsiden til @tennavagner_forfatter Ørkendrømme, første del i Sandrytter-serien. Denne trilogi udkom på papir hos Calibat tilbage i 2019. Nu har hele serien fået nyt forlag, forsider, OG splinternye LYDBØGER 🥳 indlæst af Susanne Bonde, nomineret til Mofibos #lydbogsprisen Hvornår udkommer de så? Det gør de NU! Eller det vil sige, så hurtigt streamingportalerne kan hente dem ned. Nogle af dem har allerede e- og lydbogen. Rigtig god fornøjelse (eller gensyn?) med Sandrytteren! 😊 #tellerup #sandrytteren #tennavagner #ørkendrømme #forsidefredag #dklit #forlag #forlagsliv #genudgivelse #lydbøger #bøgerbøgerbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Den helt rigtige 💚 til #darlingdaniel Udkommer alle steder 19.marts 📖📱 🎧 #tellerup #vild #lapinvert #charlotteficher #frontpapers #ya #yearealisme #bøgeromdrenge #forlag #forlagsliv #forfatter #bibliotek #ungdomsbøger #spændingsbøger #dklit @charlottefischer_forfatter
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Godt nyt til sci fi fans fra ca 11 år.😁 Hos @lg.jensen kan du nemlig lige nu vinde SIFFs SAGA! ... og det kan man faktisk også på vores facebookside 😇 Hop ind og vær med 🤞 #Repost @lg.jensen • • • • • • Rødovre Lad os holde en konkurrence! Sammen med Tellerup sætter jeg en komplet SIFF-trilogi på højkant. Hvis du kender nogen, som også sætter pris på cyberpunk, sort humor og vild action, så får du en ekstra SIFF-trilogi med som sidegevinst! Jeps! To komplette SIFF-trilogier til vinderen! Du skal bare skrive i kommentarfeltet, hvem du vil dele præmien med. Så trækker jeg lod og finder en vinder fredag d.12/3 2021. Held og lykke! Konkurrencen er sponseret af Tellerup og har ikke noget at gøre med Instagram. #siff #siffssaga #rådnejord #kødsmeden #betonbørn #tellerup #konkurrence #vindbøger #gratisbøger #drengebøger #pigebøger #cyberpunk #scifi #forfatterliv #lgjensen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) En kærlig tanke på denne dag til Tamora og Alanna, som inspirerede generationer af piger (og drenge!) til at stille spørgsmål ved rammer som synes urokkelige. I dag har mange flere stemmer sluttet sig til Alannas. Gry, Ingeborg, Izola, Tella, Sky.... ja, vi kunne blive ved! Men der er plads til flere. Altid ❤ God kampdag! #tellerup #tamorapierce #alanna #meredanskfantasy #fantasybøger #kvinderneskampdag #dklit #bogsnak #fantasybooks #bøgerbøgerbøger #forlag #forlagsliv #forfatter #ungdomsbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) Hvad foregår der bag de skulende, let mistroiske øjne? Dagens #forsidefredag er @charlottefischer_forfatter Darling Daniel, og vi synes den har ramt plet 💚 Udkommer om 14 små dage. 19. Marts 📗 ... og hold fast hvor er vi spændte på jeres reaktioner! God weekend! 🤗 #tellerup #darlingdaniel #kommersnart #ya #yaforfatter #spænding #pageturners #bibliotek #bibliotekar #forlag #forlagsliv #forsidefredag
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup De der øjeblikke, hvor man kan mærke stemningen fra fantasybøgerne snige sig ind i vores verden. 😍 Har du et bestemt sted du læser/lytter fantasy? 😊 #tellerup #meredanskfantasy #asgårdsdøtre #issolsfortælling #ingeborgsfortælling #sidselkatrineslej @sidselkatrineslej
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Lysets heltinde er tilbage på lager! 🤗 Dette bind nr. 9 har været udsolgt i et stykke tid, og det er jo lidt træls hvis man er nået lige præcis hertil 😌 Men med bind 9 har vi igen ALLE 27 bind på lager... og to mere er på vej! 😊 #tellerup #theblackdaggerbrotherhood #jrward #lysetsheltinde
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Darling Daniel er lige rundt om hjørnet! Fra udgivelsesdatoen bliver han fejret hos fem skønne bogbloggere i en Darling-daniel-virtuel-tour! 🤗 Vi er SÅ spændte på hvad I finder på, @mullesbogblog @thatgeekybookworm @amalialjs_lille_bibliotek @gizmoamh @benedictes_bogverden Og husk... ingen spoilers! 🤫 #Repost @charlottefischer_forfatter • • • • • • ✨📗BOOKSTAGRAM TOUR📗✨ Jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere Darling Daniel Mini Bookstagram Tour. En virtuel tour på Instagram. Fem skønne bloggere har hver et stop på touren, hvor de vil præsentere Darling. Touren starter d.19.marts på udgivelsesdagen. Følg med på deres profiler og på #tellerup. @mullesbogblog @thatgeekybookworm @amalialjs_lille_bibliotek @gizmoamh @benedictes_bogverden Darling Daniel er min nyeste YA realisme udgivelse hos @tellerup Er du til studenterloger, hemmeligheder og kærlighed, så er Darling måske noget for dig. #tellerup #darlingdaniel #foxfatter #ifoxbooks #bookcover #elskeratlæse #bøgeromdrenge #læsning #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #mustreads #dklitt #bøgerduvildelemedandre #forfatter #forfatterliv #plc
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) #foxylæser i marts måned... 🥁🥁🥁 Fra Ild til aske 🔥 @cilbirks ’funklende debutroman’ (@litteratursiden ) om den forvirrende og forunderlige kærlighed. ❤ Swipe for bagside -> #foxylæser er en læseklub hvor tellerup-forfattere hver måned læser eller lytter en ny tellerup-bog. Læs med og del dine tanker under tagget #foxylæser, så kan vi lettere finde hinanden. 📖 Kan du ikke få fat på papirsbogen kan du finde Fra ild til aske på f.eks. e-reolen - og på de fleste andre streamingstjenester. God fornøjelse med Tony og Aske 😊 #foxylæser #tellerup #fraildtilaske #detingenser #ceciliebirkshøj #bibliotek #bibliotekar #læseklub #bogklub #ereolen #forlag #forlagsliv #meredanskrealisme
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) En hilsen fra @sidselkatrineslej på íssóls udgivelsesdag! 🤗 #Repost @sidselkatrineslej • • • • • • I dag udkommer Íssóls fortælling – en historie med masser af ❤️⚔️💔💥💘🗡 Håber I har lyst til at følge med i hendes eventyr 😄 #íssólsfortælling #asgårdsdøtre #nordiskmytologi #valkyrie #fantasy #sidselkatrineslej #tellerup @danskfantasy #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup På fredag udkommer del 2 i serien om Asgårds Døtre! Den har været på anmelderrunde i et stykke tid, og rigtig mange har taget godt imod Íssól. 💙 Her er det Sanne som har læst, anmeldt, og knipset et skønt billede af bogen og... et par af íssóls helende urtedrikke? 🤔 #Repost @sannebogorm • • • • • • Reklame: en ny anmeldelse er landet. Jeg har haft fornøjelsen at læse Asgårds døtre 2, Issóls fortælling af @sidselkatrineslej og jeg elsker den! Jeg hørte Ingeborgs fortælling på lydbog, og denne gang har jeg haft fornøjelsen af et fysisk eksemplar - begge former er lige fantastiske. Jeg er vild med historien. Jeg vil næsten sige at jeg er endnu mere vild med Issóls fortælling end Ingeborgs - og jeg er ret vild med Ingeborgs! Læs hele anmeldelsen på bloggen ❤️ #asgårdsdøtre #issolsfortælling #bøgerduvildelemedandre #bøgerbøgerbøger #læsengodbog #læshelelivet #sidselkatrineslej #nordiskmytologi #anmeldereksemplar #reklame #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 🍀LYN - GIVEAWAY! 🍀 Vind Íssóls fortælling, bind to i Asgårds døtre! ... + en anden valgfri Tellerup-bog, foreksempel bind 1 i denne serie 😉 til dig og en læsemakker ❤ For at være med i lodtrækningen skal du blot fortælle hvem du gerne vil dele bøgerne med! Íssóls fortælling er en fantasyserie der, som du nok har gættet, udspiller sig i Asgård. Vi følger valkyrierne Ingeborg, íssól og Íslilja og deres kampe på krigens og kærlighedens slagmarker. Er du vild med nordisk mytologi må du altså ikke gå glip af denne stormfulde saga! ⚡ Íssols fortælling udkommer på fredag, men vi trækker en heldig vinder allerede i morgen, torsdag eftermiddag! 😁 @sidselkatrineslej #tellerup #asgårdsdøtre #issolsfortælling #íssólsfortælling #bookstagram #sidselkatrineslej #nordiskmytologi #valkyrie #meredanskfantasy #fantasybøger #bibliotek #bibliotekar #forlag #forlagsliv #forfatter #ungdomsbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Hvis du ikke er hoppet på en #readalong endnu... 😁 @bogredenhosmonika Og @markmedvilje læser Dæmondræberen fra på mandag! D. 1. Marts! #Repost @bogredenhosmonika • • • • • • 📚READALONG📚 @markmedvilje og jeg er blevet et helt nyt readalong-team og har tonsvis af bøger planlagt at fælleslæse! Den første serie vi starter med er ’Dæmondræberen’-trilogien af @louisehaiberg . 😃💐 Kunne du tænke dig at være med? 📚 Vi starter d. 1 marts med den første bog i serien ’Oprører’ og en planlagt læseplan til 12 dage. Det giver omkring 5-6 kapitler om dagen svarende til ca. 40 sider. Der vil være én dags pause imellem bøgerne og tempoet er stille og roligt. Mark har været den seje tekniske type, som har lavet templates med både læseplanen og til ens oplevelser for dagens kapitler, som du vil kunne se i begge vores storyes idag og vil selvfølgelig blive gemt i højdepunkter på begge vores profiler. De er både flotte, nemme og overskuelige 🌹 Jeg har glædet mig enormt meget til at læse serien og er blevet ret vild med at fælleslæse. Det er super hyggeligt og er det fedeste fællesskab 🤩 Det bliver en førstegangs oplevelse for mig at læse bøgerne og jeg kan næsten ikke vente på at vi starter, for NØJ hvor lyder bøgerne altså bare spændende 😍 Alle der har lyst er mere end velkomne til at deltage uanset om det er første gang du læser dem eller et gensyn med trilogien 🙏🌹 Jo flere jo bedre kunne da være vildt fedt og ellers kommer I nok til at opleve rigeligt med tosserier fra @markmedvilje og jeg, da vi skal have noget andet at debattere efter Readalongen på ’Half Life’-serien der blev holdt af @cherryblossomreads og sluttede i denne uge. Det er nemlig ikke gået stille for sig! Hav en fantastisk fredag til jer derude! 🥳🌸 #dæmondræberenreadalong #louisehaiberg #tellerup #readalong #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Godt nyt til jer med Mofibo! ⚔ Der er nemlig FORPREMIERE på bind 26 og 27, Forventningens smerte og Sandhedens time lige nu - kun hos @mofibo ! De to bøger om Axe og Elise udkommer på papir, e- og lydbog alle andre steder på Valentinsdag, 14. februar 🥰 #blackdaggerbrotherhood #theblackdaggerbrotherhood #tellerup #mofibo @mofibo #mofibolydbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Det er #openbookonsdag og William har lige fået sit første syvtal. Men hvis han sover mindre, skipper morgenmaden og lægger kaffedrop så skal han nok komme tilbage på tolvtalstoppen... right? --- ’Hvis jeg droppede morgenmaden, kunne jeg sove en halv time længere. Det betød at jeg kunne lave lektier en halv time længere om aftenen uden at det gik ud over min søvn. Derudover stod det hurtigt klart at jeg kunne overleve med mindre end otte timer hvis det blev nødvendigt. Så længe jeg fik seks timers søvn, var jeg stadig funktionel dagen efter. Fik jeg problemer om aftenen, kunne jeg altid snuppe en kop kaffe. Gik det helt galt, kunne jeg tage en ekstra kop om morgenen også, selvom det nok ikke var en holdbar løsning. Mine hænder begyndte altid at ryste hvis jeg fik for meget koffein. Det var ikke en langsigtet plan. Bare her i starten, indtil jeg havde fundet fodfæste. Indtil jeg var faldet på plads og havde lært gymnasiet ordentligt at kende.’ ... Som Ringe i Vandet udkommer 5. Februar. Skrevet af Cecilie Birkshøj, forfatter til anmelderroste Fra ild til aske. 🔥 #somringeivandet #detingenser #tellerup #ceciliebirkshøj @cilbirks #bøgerderrammerihjertet #yalit #ungdomsbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) Kan det VIRKELIG være rigtigt at vi ikke har haft en #forsidefredag for Som ringe i vandet? 🤔 Det går altså ikke! Som ringe i vandet er @cilbirks anden bog - og forside. Ligesom fra Ild til aske, skulle forsiden være rolig og enkel. Næsten minimalistisk, faktisk. Ingen hovedpersoner, ingen plotelementer. Bare farver og ord til at fange blikket. Det er noget anderledes end hvad vi plejer, men vi er vilde med det! Hvad synes I? 🤗 #tellerup #forsidefredag #somringeivandet #dklit #bogsnak #bibliotek #bibliotekar #forlag #forlagsliv #ceciliebirkshøj #detingenser #dklit #forfatter #forfatterliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Instagram post (carousel) #foxylæser ... Asfalteksem! Det er en ny måned, og læseklubben #foxylæser har valgt Asfalteksem af @line.wenzel til februarlæsning. 💜 Har man ikke den skønne lilla’e sag derhjemme kan man finde den alle steder på e- eller lydbog! Skal du læse med? 🤗 så husk at # med #foxylæser - så kan vi finde hinanden! #foxylæser #tellerup #asfalteksem #linewenzel @line.wenzel #dklit #bogsnak #bøgerbøgerbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.