Handelsbetingelser

Tellerup A/S
CVR 13698309


Adresse - lager(vognmænd/returvare):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk

Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 400,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du går til kurven, kan du der vælge om du vil modtage vores nyhedsbrev. Valgmuligheden kommer ikke frem, hvis du allerede er tilmeldt. (du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.)

Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.

Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.

Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 65,00 • Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 400,00
Bestiller du inden kl. 14.00 har du dine bøger i morgen!
Max 10 kr. Max 50 kr. Bøger til en 🐕
+
@mor_datter_bogdragerne Titel • Natteravn 1 • En Macchiato kommer sjældent alene Forfatter • Sarah Feddersen Thomsen Forlag • Tellerup •••Intro••• „Du kommer for sent,“ konstaterede majoren med armene over kors foran sin yppige barm. Det underliggende ’hvad har du at sige til dit forsvar’ var tydeligt. Af en eller anden grund pissede det Europa af. „Ja,“ sagde hun. Majorens øjne blev smalle. „Hvorfor?“ „Jeg havde et mindre macchiato-relateret uheld på vej herhen.“ Egentlig har Europa nok at slås med. Der er den aften hun ikke kan få lov at glemme fordi hendes psykolog konstant roder i den, bedsteveninden som ikke har tid til hende længere, og chefen der af uvisse årsager har set sig sur på hende. Alligevel er det den gådefulde fremmede og hans bøn om hjælp som optager Europas tanker. For er hun villig til at sætte sit job på spil for at give ham ro i sindet - og stille sin egen spirende nysgerrighed? En macchiato kommer sjældent alene er første bind i serien Natteravn om venskab, baristakaffe og mystiske forbindelser. •••Anmeldelse••• Forfatteren har tidligere oversat flere bøger, men denne her er hendes egen debut og det er hun sluppet godt fra. Den er med på Longlisten til årets fantasypris, som kåres til fantasyfestivallen. Jeg troede dette var en krimi og derfor har jeg ikke kigget til den, men fandt ud af det er en cozy mystery fantasybog. Jeg har lyttet den på mit selvbetalte mofibo abonnement og må sige at jeg blev positivt overrasket da jeg gav mig i kast med den. Jeg blev helt opslugt for at finde ud af hvad der er med Europa, Max, Agnes og Dante. Den har et særligt magisystem og er en skøn low fantasy som er nem at komme igennem. Den er hyggelig, spændende, mystisk. Handler om venskab, baristakaffe, natteravne, forelskelse, magi og har en rigtig fin worldbuilding og plot, selvfølgelig med plottwist og jordens vildeste cliffhanger, så man skal læse næste bog hurtigst muligt. Jeg har lyttet den på mit selvbetalte Mofibo abonnement. 4,5/6 ⭐️⭐️⭐️⭐️✨ #danskfantasy #tellerup #telleruppublishers #sarahfeddersenthomsen #enmacchiatokommersjældentalene #mordatterbogdragerne #meredanskfantasy #bognørd #bøgerbøgerbøger #læs #cosyfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris I dag er der to nymåner til BLODSKÆBNE udkommer og jeg er virkelig spændt på at høre hvad I synes om slutningen på Connors historie. 🌑🩸 #haidiwiggerklaris #forfatter #forfatterliv #sortmåne #blodskæbne #nyudgivelse #dklitt #darkfantasy #tellerup #nymåne #countdown
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mor_datter_bogdragerne Titel • Sort måne #2 Blodrus Forfatter • Haidi W Klaris Forlag • Tellerup •••Intro••• Connor er tvunget til at flytte over på den anden side af floden, men det er svært at falde til, for hans tvillingebror, Case, kan ikke udstå synet af ham, og farens forsøg på at få dem til at blive venner fejler gang på gang. Selvom Connor har rødder i klanen, er der mange som mener han ikke hører til i deres samfund, og da han bryder en af klanlovene, må han gøre op med sig selv om han er villig til at tage sin straf eller risikere at byens hemmelighed bliver afsløret. •••Anmeldelse••• Er vild med opfølgeren i serien, den svære 2’er gælder ikke her. Den er velskrevet, plottet er fantastisk, den er fascinerende, spændende og nervepirrende til sidste sekund. Den handler om at acceptere sin natur og ophav. Lære sin familie at kende, særligt sin ukendte tvillingebror, som er et vildt twist, der blev afsløret til slut i den første bog. Der er en masse nye regler som Connor skal forholde sig til, et helt andet samfund og så følelserne for Amelia samt hans venner på den anden side af broen. Kan de lære at acceptere ham på begge sider? Igen er der plottwist og cliffhangere. Jeg skynder mig at lytte den 3. Bog. 5/6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #blodrus #sortmåne #ya #danskfantasy #fantasy #haidiwiggerklaris #telleruppublishers #tellerup #meredanskfantasy #mordatterbogdragerne #yabooks #bookstagram #booknerd #bognørd #bogblogger #bookinfluencer #lydbog #mofibo #selvkøbtogbetalt
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen #FunFactFriday Måske jeg har nævnt det før: Jeg planlægger altid en bog fra A-Z, før jeg begynder at skrive, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til ændringer undervejs. Som fx Max. Europas yndlingsbarista var oprindeligt slet ikke en del af persongalleriet. Han var bare en ’statist’ som skulle hjælpe historien lidt på vej (or not). Men Europa insisterede på at vende tilbage til ham igen og igen - måske det havde noget at gøre med hans lette adgang til kaffe og kage? - og han var faktisk ret sød og sjov, så ... Tja, the rest is history, som man siger. #natteravn #tellerup #derermeremacchiatohvordenkommerfra #forfatterliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mor_datter_bogdragerne Titel • Tankehviskeren fra Laguna øerne • Magismondo 2 Forfatter • Lene Dybdal Forlag • Tellerup •••Intro••• Pil er ankommet til hovedstaden, Kubisandria, for at lære at flyve med lædervinger. Tror hun. For den nye titel af Ildkriger giver hende ikke den modtagelse hun forventer. Tværtimod. Hun bliver sat til at muge ud i stalden under den iltre dyrepasser Fluvils opsyn. Det sætter hendes temperament på en hård prøve. Ingen tror på at hun kan blive en del af den prestigefyldte flyvereskadrille, og lædervingekaptajn Zingrato ydmyger hende foran alle de andre aspiranter. Hun overvejer at stikke af fra det hele. Imens henslæber Jaron sin tid i arbejdslejren, Golgutu. Han arbejder i den underjordiske smedje fra solopgang til solnedgang og prøver at overleve én dag ad gangen. Men han er ved at miste håbet. Han hjemsøges stadig af tanken om at finde juvelen, Lagunas Øje, så han kan købe sin broder fri. Allermest længes han efter Pil. Da en ny medfange viser interesse for Jaron og hans evner som tankehvisker, sætter det for alvor gang i flugtplanerne. Tag med når den storslåede rejse gennem Magismondo fortsætter! •••Anmeldelse••• Den starter spændende, elsker worldbuildingen, det er Lene virkelig en mester til. Så er den krydret med spænding, plottwist, humor, hemmeligheder og eventyrlige væsner. Jeg er vild med Pil og Jaron, de har hver deres historie og alligevel flettes den sammen på flere planer. Udviklingen af især Pils karakter, samtidig med hun har bevaret sig selv, blot lært at styre sig nogenlunde. Den er forrygende, er kæmpe fan af hendes karakter. Der knyttes nye bånd og gamle genopfriskes, Pil må arbejde meget hårdt, men det belønner sig. Jaron lærer nye sider af sig selv at kende og får nye venner. Det er Dansk fantasy på højt niveau, den er intens, dyb, nervepirrende og fuld af plottwist, både små og kæmpe store. Kan næsten ikke holde ud at vente på næste bog, for sikke en vild slutning. Den er ikke for sarte sjæle, tænk at man nu igen skal vente på næste bog, så kære Lene jeg håber du er i fuld sving. Jeg købte eksemplaret med de smukke sprayed edges, lige som den første bog, så de matcher. 6/6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes ✨skrivedage✨ I morgen eftermiddag afleverer jeg alle tre børn hos mine forældre, og så står det på et par dage med intensiv skrivning og smadret døgnrytme – jeg er B-menneske, og ELSKER at være kreativ mens resten af verden omkring mig sover, men det er sjældent en god idé når ungerne vækker en ved 6-tiden 😅 Efter lidt sparring med effektivitetens skrivemester, @line.wenzel , har jeg en plan om at køre skrivesprint og så starter jeg første dag med et forsigtigt mål på 2000 ord. Skrivemusklerne er stadig rustne, så jeg vil hellere overraske mig selv positivt, end gå død ved start 😅 Måske kommer der masser af opslag og stories fra mig, måske holder jeg radiotavshed. Måske kvækker jeg op når jeg trænger til opmuntring, og håber I vil heppe 😅 Jeg skriver primært på mit nuværende projekt, en romantisk voksen-fantasy der har arbejdstitlen Sort&Hvid, og så kan det være jeg går i gang med en ny idé, der har rumsteret (højlydt) i baghovedet siden den dukkede op for ca tre uger siden 🙈 Jeg håber på stor mængde kreativ energi, kryds lige fingre, ikke? 🥰
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mor_datter_bogdragerne Titel • Sort måne #1 Blodarv Forfatter • Haidi W. Klaris Forlag • Tellerup •••Intro••• Syttenårige Connor har boet alene med sin mor hele livet. Da hun dør, tvinges han til at flytte til den lille by Mossy Creek for at bo hos sin ukendte moster og bedstefar. Et møde med den mystiske Amelia bliver starten på en romance der er dømt til at slutte før den er begyndt, for byen gemmer på en mørk hemmelighed, og mange ønsker ikke at se dem sammen. •••Anmeldelse••• En fængende, fascinerende, intens ungdomsbog, som sagtens kan læses af den ældre generation. Jeg blev både rørt, nysgerrig og draget af bogen. Den har et super godt plott med twist og det hele, worldbuildingen er virkelig realistisk, den foregår jo i vores verden, i et lukket samfund. Men det er bare beskrevet rigtig godt. Der er dybe hemmeligheder, sære regler, en by med et ældsteråd, som skal godkende og bestemme alt, det er meget at tilpasse sig til, når man kommer fra den frie verden. Samt man ikke kender nogen, ikke engang sin familie. Bogen slutter på en vild cliffhanger. Jeg er så klar på næste bog. 4/6 ⭐️⭐️⭐️⭐️ #ikkereklame #hadiwiggerklaris #blodarv #sortmåne #tellerup #danskfantasy #meredanskfantasy #fantasy #yabooks #booklover #booknerd #bookstagram #mofibo #lydbog #audiobook #bognørd #mordatterbogdragerne
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Skønt frikvarter 😁 #lenedybdahl #tellerup #bøger #magismondo3 #skriveweekend #kisbaadsgaard #hannerump #vibekevestergaard @forfatterkisbaadsgaard2023 @vibekevesterg
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Da regnen ramte mig, ramte jeg milepælen med 80.000 ord ✨ Godnat verden!
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Jeg var egentlig på vej i seng, men så opdagede jeg at temperaturen udendørs er fantastisk, og desuden er der rå magi i luften (den der fornemmelse af “får vi regn om lidt?”, you know?) Så nu sidder jeg i en havestol med min computer ✨
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 10 minutter i sommerferie nåede vi at skrive kontrakt med Nicklas på den første bog i en ny fantasytrilogi! 😁 Arbejdstitlen er Den sidste tiger og vi arbejder på udgivelse til Fantasyfestival 2025 🤞 Lige nu kan du finde Nicklas på longlisten til årets fantasydebut, han udkom nemlig sidste år med Rejsen med Havørnen 👀 #tellerup #forlag #forlagsliv #danskfantasy #danskeforfattere
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup ⚠️ Har du bind 1 derhjemme? Så læs med her! 👇 Den forsvundne gudinde 2: Ørkenhavet udkommer 14. september… med sprayed edges! På samme dag udkommer bind 1 igen – OGSÅ med sprayed edges. De skal jo se smukke ud sammen, ikke? Og… vi ved det godt. Mange af jer har 1’eren derhjemme uden edges. Måske købte I den på fantasyfestivalen sidste år, hvor den udkom. Vi har ikke glemt jer. ❤ Derfor er vi blevet enige om at tilbyde ombytning af 1’ere UDEN edges til en 1’er MED edges. Gratis. Til de første 100 personer som henvender sig ved vores stand på Fantasyfestivalen. Og jeg må lige gentage: Det er altså KUN på fantasyfestivalen 2024 vi kan tilbyde ombytning. Og KUN til de første 100. Men det er altså helt gratis. Du skal blot aflevere din bind 1 til os. Den må gerne være signeret, brugt, elsket. 😊 Ønsker du en hilsen i din nye bind 1? Karen Ravn signerer både lørdag og søndag: Lørdag d. 14. september 11.00 -12.00, 15.30 – 16.00 Søndag d. 15. september 11.00 – 12.00 Kender du én der har en bind 1 derhjemme og besøger Fantasyfestivalen i år? Hjælp os med at give så mange som muligt muligheden for at få byttet den gamle 1’er til den nye! Tag eller send denne post til dem! ❤ KH Lene og Tellerup #tellerup #forlag #forlagsliv #meredanskfantasy #danskfantasy #bøgerbøgerbøger #fantasybooks #fantasybøger #denforsvundnegudinde #karenravn #fantasy #fantasyfestival #fantasyfestival24 #brændtjord #ørkenhavet
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mor_datter_bogdragerne Spot på bøger fra vores bogreol! En bogserie som betog mig på grund af de smukke kjoler, da jeg første gang så dem, på @kalundborgbiblioteker Købte dem senere under et af @tellerup fantastiske lager salg, de kaldte bare på at bo her. Siden er de blevet læst og jeg anbefaler bestemt du læser serien, den er fascinerende, fuld af drama, kærlighed, intriger, venskaber og action. Du kan læse anmeldelserne på vores profil, låne bøgerne på biblioteket, købe dem hos din boghandler eller forlaget, eller streame dem. #theselectionseries #kieracassbooks #tellerup #fantasybooks #fantasy #mordatterbogdragerne #booksbooksbooks #bookstagram #booklove #bookseries #booknerd #bogblog #selvkøbtogbetalt #lånbøgerpåbiblioteket #kalundborgbiblioteker
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Snart åbner sprækkerne sig igen ... Sprækken til Luscuro bliver GENUDGIVET MED SPRAYED EDGES. Vi kan snart ikke tælle hvor mange gange @juliemidtgaard fantasyserie er blevet genoptrykt. Der er ingen tvivl om at Gry og Luscuros verden har fortryllet rigtig, rigtig mange af jer. ❤ Derfor er det os en meget stor glæde at kunne genudgive hele serien i nye klæder - med sprayed edges fra 14. September, til @fantasyfestivalen 😊 Præcis 5 år efter Julie Midtgaard debuterede med Elementprøven. Tillykke Julie, og TAK til alle jer der anbefaler historien om Gry. I gjorde det her muligt 🥰 #tellerup #sprayededges #sprækkentilluscuro #tagmigtilluscuro #meredanskfantasy #danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Kreativitet er en vild ting. Både voldsom og flygtig. Lige nu arbejder jeg på en enkeltstående romantisk fantasyroman, der nok kommer til at runde 90.000 ord før den er færdig – hvis det kan gøre det 😬 (en bogs slutning har det med at tage om sig, siger min erfaring) Det går ikke vanvittigt hurtigt med at skrive, men det går fremad, og skrivemusklerne bliver stille og roligt stærkere. … og så fik jeg for halvanden uge siden en spontan idé til en ny bog, så nu har jeg et halvt plot der bare venter på at jeg kaster mig over det 😂 jeg ved ikke hvad der skete, detaljerne om verdenen vælter frem, og selvfølgelig har denne uge været ekstra rodet, så der har ikke været al den skrivetid jeg troede. Men pyt, vejret er godt, fingrene taster og kreativiteten blomstrer – med ✨noget✨
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@brondbybibliotekerne God fredag 🙃 #brøndbybibliotekerne #bookface #bookfacefriday #bookfacelicious #bookfaces #bookfacemagazine #bookfacekids #ceciliebirkshøj #biancabates #unik #biancabatesunik #victoria #forlagettellerup #tellerup @biancaspbates @tellerup @cilbirks #fun #smile #læseglæde #læselyst
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Det er 🇩🇰 Danmark mod 🇬🇧 England i aften, men tænk hvis det var de levende mod de døde! 😮 Ja, tænk hvis man skulle spille kamp mod zombier, skeletter og selveste manden med leen? Sådan en historie har børnebogsforfatter Kristoffer J. Andersen skrevet! Og den er altså helt perfekt til alle fodboldpiger - og drenge derude, der har bold på hjernen! Find den på alle børnebibliotekerne - vi anbefaler den fra 10 år 😊 #tellerup #forlag #foralgsliv #børnebibliotek
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris Den 3. september 2024 udkommer BLODSKÆBNE, som er 4. og sidste del i SORT MÅNE-serien. Er du boganmelder og glæder du dig til at læse afslutningen på Connors historie, så er det måske dig jeg gerne vil bede om hjælp fra. 🤗 Hvis du kunne tænke dig at modtage bogen og fortælle om din læseoplevelse bagefter, så skriv en besked, enten her i opslaget eller privat. Du hører direkte fra mig hvis du er en af dem som modtager et anmeldereksemplar. #haidiwiggerklaris #forfatter #forfatterliv #foxfatter #tellerup #sortmåne #blodskæbne #boganmeldelse #dklitt #darkfantasy #nyudgivelse #danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Hip, hip hurra for Pia og hendes kæmpe arbejde for fantasygenren - og i særdeleshed dansk fantasy! 🥰🇩🇰 Pia - eller @bibliofilens_boghjoerne, fylder rundt, og vi var så heldige at blive inviteret forbi den flotte boghandel på Fisketorvet og overraske hende i arbejdstiden 🤫 En af Pias yndlingsforfattere, @forfatterhenhes kiggede også forbi! Stort tillykke Pia! Og tak for invitationen @bogidefisketorvet 😊 #tellerup #forlag #forlagsliv #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Hvad er nu det? Såmænd en lille bid af sprayed-edge designet på to fantasyromaner 😍 Udkommer til fantasyfestival 2024 ❤ #tellerup #danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup En sød læser har netop skrevet ind ❤️ Hun elsker serien “Løvindens sang” af Tamora Pierce - som hun har læst “adskillige” gange! Nu søger hun noget der mener om den, hvilken serie vil du anbefale hende? God søndag Harald 👋🏻 #tellerup #tamorapierce
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen Når ens veninde er ved at læse ens nyeste bog 😆 #derermeremacchiatohvordenkommerfra #natteravn #tellerup #forfatterliv #hygge #veninderforlivet
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 1-2-3 oog.... 4. Sort Måne afsluttes i bind 4: Blodskæbne⚡️ Den udkommer under nymånen 3. september, men du kan selvfølgelig også finde den på @fantasyfestivalen 🖤 Serien er desuden tilføjet på webshoppen under ’Komplette fantasyserier’. 😊 #Tellerup @haidiwiggerklaris #forlag #forlagsliv #sortmåne #blodskæbne #meredanskfantasy #danskfantasy #fantasybøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen Weeeee! Så er det i dag at ’Natteravn 2: Der er mere macchiato hvor den kommer fra’ endelig udkommer 🥳🎂 Jeg skal selvfølgelig ikke afsløre handlingen her, MEN jeg kan vist roligt sige, at der hverken kommer til at mangle macchiato eller kage 💙☕️🧁🍪 Og til jer derude som har forudbestilt (og måske allerede modtaget?) bogen: Tusind tak, og rigtig god læselyst! 💙🩷💙 #natteravn #tellerup #udgivelse14juni2024 #forfatterliv #densværetoer
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Wheeeee, jeg er glad 😍 Se her: ’Det går over stok og sten, og læseren keder sig ikke i denne spændende 2’er, der fortsætter hvor 1’eren slap. Her er karakterudvikling, samtidig med at vi lærer mere om Magismondo, dens folk og magi. Det bliver spændende at læse 3’eren.’ Dette er et uddrag af lektørudtalelsen for Tankehviskeren fra Lagunaøerne, som jeg netop har modtaget. 🎉 Lektørudtalelsen er afgørende for, om bibliotekerne køber bogen, så det er en fantastisk dag i dag 🥰😃🎉 Mange biblioteker har den allerede på hylderne, så du kan låne den nu! Den findes også som lydbog på e-reolen 😊 Har du planer for, hvad du skal læse i sommerferien? (Jeg mangler selv læsestof, så kom gerne med anbefalinger!) Hav en skøn dag! 😁 #lenedybdahl #forfatterlivet #tellerup #fangenfraulvmarken #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #bøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bechsbooks •𝘳𝘦𝘬𝘭𝘢𝘮𝘦•⁣ ⁣ Mens jeg har lyttet til bind 38 og 39 i 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘋𝘢𝘨𝘨𝘦𝘳 𝘉𝘳𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳𝘩𝘰𝘰𝘥-𝘴𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯 har jeg fået samlet endnu et puslespil 😍⁣ ⁣ Jeg elsker illustrationen 💕⁣ _⁣ @clementonitoys #bibliodame #detnaturskønnebibliotek #puzzle #jigsaw #puslespil #puslespilmedbøger #afslapning #sommerhus #sommerhusliv #blackdaggerbrotherhood #tellerup #lytenbog @hyggeonkeldk #hyggeonkel
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Her ligger 370 siders indhold til en bog. En bog som nu næsten kun mangler et omslag, før den kan slutte sig til seriens første tre bøger. Omslaget er klar inden længe. Også en udgivelsesdato. Og jeg er virkelig, virkelig spændt! Afslutningen på Nattens sanger har været undervejs længe, og nu er seriens fjerde og sidste bind så tæt på at være færdig. Uhh... Andre end mig som glæder sig? #christinabondedk #nattenssanger #nattenssangerserien #følelse #fantasy #danskfantasy #tellerup #bog #vampyr #bøger #litteratur
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.