Handelsbetingelser

Tellerup A/S
CVR 13698309


Adresse - lager(vognmænd/returvare):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk

Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 400,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.

Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.

Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.

Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 65,00 • Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 400,00
Bestiller du inden kl. 14.00 har du dine bøger i morgen!
Max 10 kr. Max 50 kr. Bøger til en 🐕
+
@tellerup Det er Verdens Bogdag! 📚 Dagen blev indstiftet af UNESCO for at markere hvor vigtig bogen og læsning er for menneskets udvikling. Vi fejrer bogdagen med fri fragt på hele webshoppen, www.tellerup.com ! Kun i dag d. 23. april 🥳 #tellerup #forlag #forlagsliv #verdensbogdag #læslæslæs #bøgerbøgerbøger #dklit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Vil du med til Magismondo? Så tilmeld dig min readalong - en sjov læseudfordring, hvor vi sammen læser eller genlæser Fangen fra Ulvmarken og optjener fede badges som optakt til udgivelsen af bind 2 i Magismondo-serien. Se mere i linket i min bio @forfatter_lenedybdahl ↗️✨🔥 Spred gerne læseglæden 🥰 #magismondoreadalong #readalong #magismondo #tellerup #magismondo1 #bookstagram #læser #læseglæde #lenedybdahl #forfatter #danskfantasy #meredanskfantasy #fantasylæsere #bogblogger #bookstagrammer
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Dette er mit favorit moment i skriveprocessen af en ny bog. Det allerførste kapitel. Samtlige muligheder er åbne. Alt kan ske, og det hele er op til mig. Nu er jeg præcis dér igen. Ved starten på allerførste kapitel. Tusindvis af ord venter, og jeg skal beslutte, hvilke der får adgang først ... #christinabondedk #forfatter #tellerup #manuskript #fantasy #ya #youngadult #dklitt #litteratur #dansklitteratur #danskfantasy #læs #arbejdsdag #bog #skrive #arbejde #bøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@steffennohr Train as you write 🪂 #skydive #writerslife #steffennohr #markkohn #Tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Efter en festlig aften i går skal der skrives på Magismondo 3 i dag. Skøn skriveweekend med @forfatterkisbaadsgaard2023 @ninnanygaard @vibekevesterg @tennavagner_forfatter @forfatter_lenedybdahl Og Hanne Rump 😍 #lenedybdahl #forfatterlivet #tellerup #fangenfraulvmarken #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #magismondo3 #kahyt6
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris BLODSKÆBNE (SORT MÅNE #4) Handlingen i Blodskæbne tog en anden drejning og fik en anden afslutning i forhold til hvad jeg først havde forestillet mig efter at jeg selv trådte ind på en spændende ny livssti sidste år. Her er et stemningsbillede fra bogens handling. 🌿🌀 Jeg glæder mig helt vildt til at dele Connors sidste bog med jer senere i år. #haidiwiggerklaris #forfatter #forfatterliv #stemningsbillede #sortmåne #blodskæbne #dklitt #darkfantasy #tellerup #nyudgivelse
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Debut 🥳 I dag udkommer Maria Schrøders debutroman, Bedst før. En historie om et venskab der går lige i hjertet.💔 Kasper kæmper nemlig mod tiden. Han har kun tre måneder tilbage at leve i. Men da et usandsynligt venskab opstår mellem ham og hverdagseventyreren Birk, får Kasper nye vinkler på hvad det vil sige at leve. Stort tillykke med den flotte debut, Maria! Ude nu, i papir, e-bog og lyd. 🤗 #tellerup #bedstfør #mariaschrøder @maria_hms_forfatter #yabøger #bibliotek #forlag #forlagsliv #debutroman
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Facebook mindede mig om at det i dag er seks år siden jeg satte sidste punktum i min debut-bog, Gudindens avatar. Seks år siden jeg for første gang færdiggjorde en bog. Nu er jeg godt i gang med at skrive min niende 🤯
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 1 dag til udgivelse - DET ER VILDT!!!!! 😅. I dag er der dobbel op på citater og det sidste ord får Birk. Alle burde have en Birk i deres liv 🥰 #tellerup #bedstfør #ungdomsroman #forfatterliv #ya #yarealisme #yareads
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 1 dag til udgivelse 😃. Det er ikke til at komme udenom, at døden er en præmis i Bedst Før. Det er forbundet med sorg, frygt og meget mere, som har negativ medbetydning. Min målsætning var bl.a. at skabe refleksioner over dødens mere positive sider, hvis det var muligt. I dag kommer de sidste to citatsider fra romanen, som begge viser Birk og Kaspers tanker om det, som binder dem sammen og på et tidspunkt skal skille dem ad, i hvert fald på en måde #tellerup #bedstfør #forfatterliv #læslæslæs #yarealisme #ungdomsroman
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 2 dage til udgivelse 🥳 Livet indeholder mange facetter, og det gør ’Bedst Før’ også. Selvom romanen har døden som præmis, er der også plads til kærligheden. Den kan antage mange forme, men dagens citat er kærligheden i form af den berusende første forelskelse #bedstfør #tellerup #forfatterliv #yarealisme #ungdomsroman #bøgertildrenge
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 3 dage til udgivelse 😃 Dagens tema er venskab. Det uventede og umage venskab mellem Birk og Kasper er måske ikke logisk eller fornuftigt, men det er helt rigtigt! #bedstfør #tellerup #venskab #ungdomsroman #læseglæde #sicklit #yarealisme
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fyrstenbergbooks Elementsygen af Julie Midtgaard. Sprækken til Luscuro 2. Dette er virkelig en stærk 2’er. Man følger igen Gry og oplever hvordan hun fortsat udvikler sig selv og sine siksterkræfter. Gry er virkelig relaterbar og jeg er meget glad for hende. Denne bog lever fuldt op til etteren. 5/5 stjerner 🌟 #sprækkentilluscuro #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 4 (!) Dage til udgivelse 😃. ’Bedst Før’ har mange temaer, og et af dem er familie. Hovedpersonen, Kasper, har et særligt forhold til sin mor, og de tackler Kaspers skæbne på hver deres måde. #bedstfør #tellerup #yarealisme #ungdomsroman #ungdomsbøger #forfatterliv #læseglæde #bookstagram
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@danish.bookworm Se lige disse smukke bøger og SWIPE for at se de enormt skønne sprayed edges!! 🫶🏻 Bogboksen fra @tellerup var fyldt med lækre goodies 🥰 og ud fra elementprøven, er jeg en jordsikster 🫣 Glæder mig til at rejse til @juliemidtgaard Luscuro-univers med “Dronningens udvalgte” og starte på readalong på både Skyggespil og Maskespil med @readalongklubben i dag 📖 #skyggespil #maskespil #juliemidtgaard #dronningensudvalgte #tellerup #bogboks #luscuro #readalong #books #danskfantasy #readalongklubben #sprayededges #fantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Til lykke til alle, som blev konfirmeret i dag. Her er en idé til en unik og ganske særlig ting, du kan købe for konfirmationspengene: Særudgaven af denne bog, som kun sælges lige netop i år, lige netop nu og hvor du får den signeret af mig 💙 Find den via linket i min bio @forfatter_lenedybdahl eller her: https://tinyurl.com/magismondo-2-tellerup Jeg er selv lige kommet hjem fra konfirmation for min niece. Det var en dejlig, glædelig og rørende dag. God søndag til alle som læser med 🤗 De varmeste hilsener fra Lene. #lenedybdahl #tellerup #bøger #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #bøger #bogelsker #meredanskfantasy #danskfantasy #konfirmation2024 #konfirmand2024 #konfirmationsgave #blåmandag #blåbog
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@you.look.like.a.book READALONG med Readalongklubben INVITATION Vil du med os på tur? Den 15.april rejser vi til Luscuro med Dronningens udvalgte. Vi laver nemlig readalong på både Skyggespil og Maskespil i samarbejde med @tellerup og @juliemidtgaard Tilmeld dig på det oprindelige opslag hos @readalongklubben . Dette er en repost af deres opslag. Så modtager du en invitation til vores online chatgruppe. Vi snakker allerede om, hvor meget vi glæder os til at læse sammen. Dronningens udvalgte er en fortælling fra Luscuro, som kan læses uafhængigt af tidligere bøger i universet. Bøgerne i Luscuro universet er i øvrigt kåret som årets ungdomsroman under Mofibo Awards og som årets Danske fantasybog af @danskfantasy Hvem skal med på denne nervepirrende rejse ? Vi glæder os så meget. Mange hilsner fra Readalongklubben @bookworm_dk @bogormens_verden @you.look.like.a.book #meredanskfantasy #danskfantasy #sprækkentilluscuro #luscuro #juliemidtgaard #tellerup #dronningensudvalgte #Skyggespil #maskespil #bøgerduvildelemedandre #readalong #readalongklubben #støtdanskfantasy #støtdanskeforfattere #dklitt #elementprøven #elementsygen #boganbefaling #youlooklikeabook #sprayededges #fantasy #bøger #læsning #læsefællesskab
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@clfrederiksen Mellem jobsøgning, oprydning, omrokering og klargøring til hundehvalp, så finder jeg selvfølgelig også tid til at læse - dog nok ikke så meget som jeg egentlig gerne ville. I overmorgen starter readalong på Skyggespil hos @readalongklubben og jeg mangler stadig 200 sider i Elementsygen 😱😅📚 #juliemidtgaard #sprækkentilluscuro #elementsygen #tellerup #fantasy #danskfantasy #dansklæsning #bookdragon #readalong
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris I dag er det 6 år siden at Åndehvisken udkom fredag den 13. april 2018 og hvor jeg i den anledning besøgte Tellerup til livestreamning i en times tid. Hvis du har en FB profil, har du stadig mulighed for at (gen-)se den. 😍👻 Vi nåede at tale om virkelig mange ting! Blandt kan du høre hvordan jeg fik idéen til historien og hvilken research jeg lavede (fx. optagelse af EVP’er og kontakt til politi og retsmedicinere). Derudover fortalte jeg også om mine egne mystiske oplevelser og så var der en særlig hilsen fra en god veninde som fik mig til at fælde et par tårer. 🥰 Hvis du søger en klassisk spøgelseshistorie med mystik, spænding, uhygge og kærlighed så kunne Åndehvisken godt være et godt bud på din næste læseoplevelse. https://www.facebook.com/share/v/FUJ2BXaVWm7xoMAU/?mibextid=KsPBc6 #haidiwiggerklaris #tellerup #åndehvisken #tilbageblik #spøgelseshistorie #evp #dklitt
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup ⚠️ BESTILLINGER ER ÅBNE ⚠️ NU gælder det! I en lille periode kan du få fingrene i vores eksklusive særudgave af Magismondo 2: Tankehviskeren fra Lagunaøerne. Denne særudgave KOMMER ALDRIG TIL SALG IGEN 😳 og du kan KUN bestille den hos os, www.tellerup.com (link i bio!) Du får ... ✔️ Håndmalede sprayed edges ✔️ Perfekt match til 1’erens særudgave. ✔️ Signering af forfatteren ✔️ Leverering i smuk boks med ekstra goodies ✔️ Neglebidende fortsættelse af Magismondo! Vi lukker bestillinger d. 26. April - eller når lager ikke længere haves. Alle tidligere særudgaver er solgt HURTIGT, så vi anbefaler IKKE at vente 😅 Reserver DIT eksemplar på link i bio! @forfatter_lenedybdahl #tellerup #magismondo #magismondo2 #bøgerbøgerbøger #forlag #forlagsliv #sprayededges #meredanskfantasy #danskfantasy #dklit #tankehviskerenfralagunaøerne #danskfantasyforfatter #bibliotek #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl ⏰ Forsalget åbner i dag! ⏰ Tankehviskeren fra Lagunaøerne 💨 kommer i en tidsbegrænset specialudgave med sprayed edges og i en boks med spændende (nyt) merchandise! 🦇 Skynd dig at bestille dit eksemplar 👇 𝚃𝙴𝙻𝙻𝙴𝚁𝚄𝙿: https://tinyurl.com/magismondo-2-tellerup P.S. Del gerne opslaget med andre Magismondo-fans, så de ikke går glip af denne enestående mulighed 💙 #magismondo #lenedybdahl #magismondo2 #tellerup #danskfantasy #tankehviskerenfralagunaøerne #bøgertilunge #bøger #fantasyfans #fantasybøger #bogblogger #bibliotek #bibliotekar #dansklærer #læsehest #fredagsbog #fredagshygge #specialudgave #forudbestilling
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 7 dage til udgivelse 🥳 Bedst Før handler om livets store spørgsmål. I dag handler bogens citater om livet, hvad det er, og hvordan vi mennesker får mest muligt værdi ud af det #bedstfør #tellerup #yarealisme #læsning #udgivelse #forfatterliv #ungdomsroman
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Der er alle de dage, hvor det er fedt at være forfatter, og så de dage hvor det er EKSTRA FEDT og FANTASTIK VILDT og absolut FABELAGTIGT!!! Det er sådan en dag i dag! Altså af den ekstra fede slags! Listen over uddeling af dette års bibliotekspenge er netop offentliggjort, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvor glad og taknemmelig jeg er! Tusind TAK til alle jer som læser, lytter og låner mine bøger på biblioteket! ❤️ Og TAK til bibliotekerne for at give mine udgivelser plads! ❤️ #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #bibliotek #bibliotekspenge #bøger #dklitt #litteratur #dansklitteratur #læseglæde #læs #bog #tak
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup ’Hej Tellerup, jeg nåede ikke at bestille særudgaven... Må jeg købe den nu? 1.000 kr?’ Sådanne henvendelser får vi en gang imellem. Og svaret er altid NEJ. 🙈 Vores særudgaver er super limited edition. De er håndmalede sprayed edges lavet på bestilling i bestillingsperioden. Har du én af dem, har du virkelig et samleobjekt ❤ Fredag Kl. 10.00 åbner vi for bestilling af Magismondo 2: Tankehviskeren fra Lagunaøerne - i særudgave. Efter 26. April kommer de aldrig til salg igen. Heller ikke for 1.000 kr 😉 Særudgaven kan bestilles på tellerup.com- link i bio! #tellerup @forfatter_lenedybdahl #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger #dklit #sprayededges #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #magismondo2 #meredanskfantasy #danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@rikkerodehoved Jamen altså, se lige her… 😮 Denne fine bogpakke kom med posten til mig i går 🥰 Er de ikke bare flotte 😍 Jeg glææææder mig til at læse @juliemidtgaard s nyeste bog 𝕄𝕒𝕤𝕜𝕖𝕤𝕡𝕚𝕝, fra serien Dronningens Udvalgte ❤️📕 🪶 🪶 🪶 🪶 #juliemidtgaard #maskespil #skyggespil #dronningensudvalgte #dronningensudvalgte2 #dronningensudvalgte1 #sprækkentilluscuro #tellerup #ikkeenreklame #betaltafegenlomme #😉 #😊❤️📚 #jeglæser #danskfantasy #læslæslæs #bøger #readreadread #books #fantasy #sprayededges #sprayededgesbooks #😮 #monjegervandsikster #bøgeribilleder #rikkerodehoved
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 10 dage til udgivelse 🥳 Birk er en fyr, der ikke er som alle andre. Min antihelt, som måske bliver den helt, som Kasper har brug for #tellerup #bedstfør #yarealisme #udgivelse #bookstagram #bøger #ungdomsroman
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup ⚠️ Ny måned, ny rabat! 2 romanperler er i fokus denne måned, og de har fået en ekstra fin pris! -> Se link i bio! 📙 I min blinde vinkel af Line Wenzel 📗 Som ringe i vandet af Cecilie Birkshøj Temaet er PRESSET for gymnasielivet presser både Katrine og William til bristepunktet! 📙 Katrine (I min blinde vinkel) føler sig presset til at gå i gymnasiet, så hun kan læse videre på jura. Katrine føler sig fanget i familiens forventninger, men måske kan tømren Thomas vise hende… og familien… nogle nye vinkler på uddannelse? 📗 William (Som ringe i vandet) har tårnhøje forventninger til sig selv. Men da karaktererne daler, bliver det sværere at opretholde facaden. For hvem er han, hvis han ikke er ham med et gennemsnit på 12.7? I hvert fald SLET ikke god nok til Tanja… Leder du efter et jordnært feel good-read, er I min blinde vinkel oplagt. Man hepper på Katrine hele vejen og det er så let at hoppe i hendes sko. Føler du mere for at få renset tårekanalerne, er Som ringe i vandet skrevet til dig! William står lyslevende, og Cecilie Birkshøj mestrer at sætte ord på hele følelsesregistret. ⚠️ 60% rabat til og med 28.april 🥰 #tellerup #forlag #forlagsliv #karakterræs #somringeivandet #iminblindevinkel #bøgerbøgerbøger #linewenzel #ceciliebirkshøj #biblioteksbøger #bibliotek @line.wenzel @cilbirks
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Spændende nyt! 💎 Her kommer bagsideteksten ➕ OBS! Forudbestillingen begynder 12. april ⏳ Tankehviskeren fra Lagunaøerne er bind 2 i Magismondo-serien og den udkommer i en specialudgave med sprayed edges 21. maj. Jeg anbefaler stærkt, at du forudbestiller den fra 12. april, hvis du vil nå at have én af specialudgaverne. Sidste år blev særudgaven udsolgt længe før udgivelsesdatoen... Hvem skal have fingre i den? #magismondo2 #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #tellerup #lenedybdahl #danskfantasy #fantasybøger #sprayededges #særudgave #specialudgave #forudbestilling #begrænsetantal #læsehest #meredanskfantasy #bogelsker #bogblogger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter 11 dage til udgivelse 😊 Birk er romanens anden vigtige person. Han skal opleves og erfares, og forhåbentlig giver I ham en chance, ligesom Kasper. Alle fortjener en Birk i sit liv #bedstfør #tellerup #yarealisme #forfatterliv #ungdomsroman #bøgerduvildelemedandre
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fyrstenbergbooks Elementprøven af Julie Midtgaard. Sprækken til Luscuro 1 Jeg elsker denne her bog og er allerede i gang med næste bind. Synes Gry er meget relaterbar, især det at hun er usikker på sig selv og andre pga hendes baggrund. Bogen giver en god introduktion til universet, samtidig med at den har sin egen historie. Er så glad for at jeg har opdaget Julies bøger og glæder mig til at opleve mere, 5/5 stjerner 🌟 #sprækkentilluscuro #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.