Handelsbetingelser

Tellerup A/S
CVR 13698309


Adresse - lager(vognmænd/returvare):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk

Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 400,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.

Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.

Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.

Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 65,00 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 400,00 Levering er 1-3 hverdage
Max 10 kr. Max 50 kr. Bøger til en 🐕
+
@bookworm_dk Brændt jord – Den forsvundne gudinde 1 Karen Ravn @tellerup Fantasy med elevere, drager, trolddom og magi, har altid fået mit lille fantasyhjerte til at banke og denne bog er ingen undtagelse. Bønder, helbredere, vildelvere og højelvere skaber et skønt og dynamisk persongalleri, som kæmper for det de har kært. Bonden Panthells trygge verden vendes med ét på hovedet, da en ung kvindelig højelver på flugt kommer til deres landsby. Det ellers så fredelige kongerige, Ki’heertas, angribes af menneskene og for at forsvare det de har kært, så drager Panthell i krig sammen med sin bror Lethan og sin bedste ven vildelveren Jilaan. Fjenden er mægtig og med en konge, som ikke tager truslen helt så alvorlig, så får det fatale konsekvenser fra flokken fra Vor’sec. Det bliver en rejse ud i det ukendte og en kamp for retfærdighed, venskaber og kærlighed. Det tog mig lidt tid at blive fanget af historien. Der er mange særegne navne og steder at holde styr på. En del af handlingen foregår på farten på vej mellem krigshandlingerne, men det balanceres dog med mange gode øjeblikke mellem karaktererne og deres udvikling. Historien er velskrevet og holder læseren til ilden med en masse små cliffhangere undervejs. Det er en bog der byder på masser af action, intense kampe, stærke venskaber, magiske øjeblikke og følelsesladede stunder, som efterlod mig med en klump i halsen. Når det er sagt, så er den også barsk, fuld af intriger og alliancer, de vildeste plottwists og har sine blodige øjeblikke. Worldbuildingen er så gennemført, at man næsten kan fornemme støvet fra kampscenerne og se hele kongeriget for sig. Karaktererne er mærkbare, fyldt med lag og udvikling og formår at få din indre elver til at bryde frem. Bogen er læst sammen med @readalongklubben og det har været en sand fornøjelse af at dele teorier undervejs i læsningen. Tusind tak til min medvært @bogormens_verden og deltagerne for en fed readalong. Eneste minus ved er, at der er ventetid til næste bog udkommer. 5/6⭐️ Tusind tak til forlaget for anmeldereksemplaret❤️ #brændtjord #denforsvundnegudinde #karenravn #tellerup #danskfantasy #readalongklubben #vilæsersammen #bøgerduvildelemedandre
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl I stormen af ild skal prøven stå. Vil kærlighed sejre eller riget forgå? I nord forbereder adelshusene sig på krig, og mod syd samler sultanen sine tropper for at gå efter magten i kongestaden. På Stormenborg drømmer Skyriel sig langt væk. Hun føler sig fanget mellem familiens og Alainons planer, men hvad vil hun selv? Med hjælp fra den bortløbne slave Nitu finder hun svaret. Det bliver begyndelsen på en rejse gennem Ovanerrigets mørkeste afkroge fra uhumske fangehuller, til kulsorte krypter og en storm af ild. Men også kærligheden lurer i jagten på Den Tredje Profeti. Læs den hæsblæsende afslutning på Ovanienprofetierne. Køb Ildstorm i dag via linket i min profil her @forfatter_lenedybdahl #fantasy #roman #ovanienprofetierne #eventyr #forførendefortælling #læseoplevelse #lenedybdahl #forfatter #forfatterliv #skriveliv #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Nyt og farligt til mellemtrinnet! 🦊 💥Sindssygt farlige og skræmmende myrer af Kristoffer J. Andersen 💥Livsfarlig skole af Tenna Vagner I faktabogen Sindssygt farlige og skræmmende myrer går Kristoffer helt tæt på myrernes verden og serverer seje facts om bl.a. cyborgmyren, bombemyren og zombiemyren! I Livsfarlig skole udsætter Tenna ganske almindelige skolebørn for tre grumme historier - og ikke alle overlever! Bogen er en del af ’Livsfarlig’ - serien, og Livsfarlig Hverdag og Livsfarlig Ferie spreder allerede uhygge på børnebiblioteket 👀 Det’ lige til at få myrekryb af! Udkommer 13. Marts. #tellerup #gyserbøger #faktabøger @forfatterkjandersen @tennavagner_forfatter
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fenjascorner 📚Åndehvisken af Haidi W. Klaris📚 En ungdomsroman om det paranormale, følelser og udfordringer med at finde sig til rette i nye omgivelser. Evyn flytter langt væk fra alting med sine forældre og ind i et gammelt hus. Hun har en underlig fornemmelse af huset allerede fra starten og det virker som om, det spøger i huset. Hun starter i gymnasiet og bliver hurtigt venner med Monica og Christopher. De ved en del om det gamle hus, der har været et børnehjem og som er berygtet for at være hjemsøgt. Men er der noget om snakken? Og hvorfor er det lige Evyn, der oplever alle de paranormale ting i huset? Hvad skete der i huset, da det var et børnehjem? Og kan Evyn og hendes venner gøre noget for at få huset til at falde til ro? Det er endnu en spændende bog af Haidi W. Klaris og som altid handler hendes bøger om et ungt menneske, der mod sin vilje flytter til et nyt sted, får nye venner og oplever mystiske ting. Klaris beskæftiger sig meget med det overnaturlige og i denne roman, der er en stand alone, er det spøgelser og genfærd, der er omdrejningspunktet. Samtidig er der også masser af plads til romantik og teenagefølelser. Bogen er velskrevet og hurtig at læse. Det eneste minus er, at den er alt for hurtigt ovre, og jeg har lyst til at opleve mere sammen med Evyn, Monica og Christopher. Det er absolut gode egenskaber for en roman. Jeg ser frem, til Haidi W. Klaris skriver flere bøger. Jeg har læst alle hendes udgivne bøger og ser frem til afslutningen på serien Sort måne, som meget gerne skulle udkomme i år. Hvis du endnu ikke har læst noget af Haidi W. Klaris, så kan du glæde dig til gode ungdomsbøger med overnaturlige elementer og masser af hjerte. Jeg er fan og mon ikke også du bliver det? @haidiwiggerklaris #haidiwiggerklaris #haidiwklaris #hwklaris @tellerup #tellerup #åndehvisken #ya #okkult #spøgelser #fantasy #bookstagram #goodreads #vildmedbøger #læselyst #danskeforfattere
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup ’Kan man få bøgerne signeret?’ JA! @juliemidtgaard har været så sød at sætte skrivekrampe i kalenderen - så dit eksemplar af Dronningens Udvalgte 1 og 2 (Bogboksen) ankommer pyntet med Julies signatur 🥰. Vi modtager bestillinger på bogboksen fra 8. Marts! I boksen får du ... 💚 Dronningens Udvalgte 1: Skyggespil (med sprayed edges) 💚 Dronningens Udvalgte 2: Maskespil (med sprayed edges) 💚 Goodies fra os til jer fra Luscuros magiske univers. 💚 Begge bøger signeret af @juliemidtgaard #tellerup #forlag #forlagsliv #dronningensudvalgte #juliemidtgaard #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @juliemidtgaard #luscuro #tagmigtilluscuro
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tennavagner_forfatter 🖤☠️ Så landede Livsfarlig skole endelig ☠️🖤 . Kassen stod og ventede på mig sent fredag aften efter en laaaaang arbejdsdag. Jeg flåede den op og glemte fuldstændig at filme min unboxing 🙈😅 . Nu er livsfarlig serien komplet, men det betyder ikke, at jeg er færdig med at gyse for nu. En ny mørk fortælling er undervejs, og når vi har haft en lille ’vind bøger-konkurrence’ - vi skal da have en konkurrence, ikke? - kommer der meget mere om alt det nye 😉 . MEN! Først nydes det, der er - jeg skal svælge i de fede illustrationer og høre lydbogsudgaven, der garanteret er lige så genialt indlæst af Jesper Platz, som de 2 første livsfarlig-bøger 😍 . Bogen udkommer 13. marts 👏 . Der er meget at være taknemmelig for - at få lov at se mine ord i bogform hører så meget hjemme i følelsen af taknemmelighed 🥰 . #livsfarligserien #livsfarligskole #gystilbørn #børnmåskræmmes #tellerup #foxfatter #gys #horror #læslæslæs #tennavagner
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl I nattens mulm klæder de onde sig Kronprins Drystan står over for sit livs udfordring da kongen rammes af en frygtelig sygdom og et hemmeligt broderskab truer hans ret til tronen. Han udlover en dusør til den som kan fange Alainon Domwiz, og det bliver startskuddet til et kapløb mellem to umage dusørjægere om at blive den første som slår kløerne i rigets mest eftersøgte magiker. Skyriel ønsker brændende at de skal flygte til det eksotiske Port Deseo, men Alainon lader sig ikke sådan overtale. Da det andet himmelvarsel viser sig, må hun i stedet følge sin skæbne og finde blodets profeti. Det bliver begyndelsen på en rejse gennem det iskolde Askarien hvor naturens vildskab og sagnomspundne mørkevæsener venter i vinternatten. Køb Blodbæst i dag via linket i min profil her @forfatter_lenedybdahl #fantasy #roman #ovanienprofetierne #eventyr #forførendefortælling #læseoplevelse #lenedybdahl #forfatter #forfatterliv #skriveliv #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Som lovet i sidste opslag... Her kommer Tankehviskeren fra Lagunaøerne - bind 2 i Magismondo-serien 🌬️ Det er dygtige Danielle Finster som har lavet den. ✨ Jeg har netop modtaget den endelige udgave af bagsideteksten. Har I lyst til at se den? #bogelsker #coverreveal #lenedybdahl #tellerup #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #bøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Kan du gætte farverne på næste bind i Magismondo-serien? Hvis mindst 10 gætter med, afslører jeg forsiden i næste opslag 😍 #lenedybdahl #tellerup #bøger #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #bogelsker #tankehviskerenfralagunaøerne #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mor_datter_bogdragerne @sidselkatrineslej fra @tellerup var vores top 2 over danske forfattere som vi læste mest af i 2023, det blev til 11 af hendes bøger som vi begge læste, her har vi bare valgt at tage alle dem vi har herhjemme med på billedet. Så er du til nordisk mytologi så anbefaler vi på det varmeste hendes bøger. ✨ Asgårds datter serien er til teens og opefter, mor elskede dem lige så meget som datteren. ✨ Asgårds døtre er en saga om kærlighed og blodige fejder. Om slægt og ære. Om hjertets længsel. Om tre valkyriers kamp for deres familiers overlevelse. Dette er deres fortælling. Og der er nu en fjerde bog på trapperne. Til YA og voksne, mor har læst denne serie og er vild med den. ✨ Serien HEKSESØSTRE om en verden fuld af venner, fjender, spirende forelskelse og ikke mindst masser af magi! Det er en Tween serie og vi var begge helt betaget af den. Der er anmeldelser af alle bøgerne på vores insta, hvis I vil vide mere. Reklame Indeholder anmeldereksemplar #sidselkatrineslej #tellerup #nordiskmytologi #asgårdsdøtre #asgårdsdatter #heksesøstre #bogserie #dklit #danskfantasy #meredanskfantasy #danskforfatter #læseglæde #læs #bogblog #bognørd #bøgerframinbogreol #læselyst #yabooks #tweenbooks #fantasybookseries
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Vi er fast besluttet på at feje benene væk under dig, med de nye udgaver af Dronningens Udvalgte 😇. Og mens vi venter (bider negle!) på at få bøgerne leveret fra trykkeriet, samler jeg på lækre ting og sager fra Luscuro-universet. ❤ Goodies du får med i din bogboks-bestilling, men altså KUN i den! Begge bøger udkommer nemlig samme dag, d. 5 april, MEN boksen kan kun fås i forudbestilling, og vil efter 5. april aldrig mere være til salg. I boksen får du: 💚 Dronningens Udvalgte 1: Skyggespil (med sprayed edges) 💚 Dronningens Udvalgte 2: Maskespil (med sprayed edges) 💚 Goodies fra os til jer fra Luscuros magiske univers. 💚 Begge bøger signeret af @juliemidtgaard Vi har et begrænset antal bokse, så sæt kryds i kalenderen d. 8 marts hvor bestillinger åbner på www.tellerup.com 😊 KH Lene og Tellerup #tellerup #forlag #forlagsliv #dronningensudvalgte #juliemidtgaard #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @juliemidtgaard #luscuro #tagmigtilluscuro
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl En stormfuld vinternat kommer en pige til verden. Moderen får et foruroligende varsel om sin datters magiske kræfter og sender hende i hemmelighed bort til øen Josil. Her vokser Skyriel op hos magikeren Alainon, men hun er ikke som nogen anden pige på øen. Hun går på jagt, bander og bider fra sig, og gamle Alainon går hende på nerverne. Hvorfor vil han ikke fortælle hvor hun kommer fra? I hendes 16. år viser Dragevarslet sig på himlen. Det er første tegn på Ovanienprofetiens opfyldelse, og Alainon bliver nødt til at tale. Profetien spår at en stærk magiker vil dræbe kongen og tage magten. Det skaber panik i kongestaden, og kongen beordrer Ovanerrigets magikerslægter fængslet eller dræbt. Alainon bliver arresteret og sendt til det berygtede fængsel Darc Nox. Skyriel følger efter, fast besluttet på at redde ham. Det bliver begyndelsen på en rejse gennem et rige med grusomme pirater, skruppelløse sultaner og frygtelige søuhyrer. Køb Skyriel i dag via linket i min profil her @forfatter_lenedybdahl #fantasy #roman #ovanienprofetierne #eventyr #forførendefortælling #læseoplevelse #lenedybdahl #forfatter #forfatterliv #skriveliv #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@my.fantasy.book.world Ratings: ❤️❤️❤️❤️❤️/5 Ny anmelde på bloggen af denne skønne juleromance af @christinabondedk udgivet hos forlaget @tellerup 🤩 Egne ord: En juletrilogi som jeg vil nyde at læse op til jul hver år, da den emmer af ordsproget. Julens tid er miraklernes tid. #juleromance #juleromancer #anmeldereksemplar #bookstagram #bookstagrammer #bogblog #bogbloggerdk #bogblogger #romancebooks #romance #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@brondbybibliotekerne Kærlighed kommer i alle former ❤️ #brøndbybibliotekerne #bookface #bookfacefriday #bookfacelicious #bookfaces #bookfacemagazine #bookfacekids #mågenpap #læseglæde #læselyst #mågenpappapbliverforelsket #laufrank #tellerup #begynderlæsning @tellerup #love #kærlighed #valentine @laufrankart #smile #love #fun #librarylife #valentinesday #mitbrøndby
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup UDGIVELSESFEST! 😍 Dronningens udvalgte 2: Maskespil er én af de bøger vi ved I har ventet på. Ventetiden er snart forbi. Maskespil udkommer 5. April. Med de VILDESTE sprayed edges! Og fordi vi tager din bogreol-æstetik meget alvorligt, udkommer bind 1: Skyggespil samme dag OGSÅ i sprayed edges. MEN DER ER MERE! I en begrænset periode, op til udgivelsesdagen kan du bestille begge bøger i en eksklusiv bogboks fyldt med merch og lækkerier... samt signeringer af @juliemidtgaard 😍 Dronningens udvalgte er en duologi - en serie på to bøger. Med bind 1 og 2 er serien altså komplet. Bestillinger åbner 8.marts og lukker 5. April. GLÆD JER! 🥰 Det gør vi ❤ #tellerup #forlag #forlagsliv #dronningensudvalgte #luscuro #juliemidtgaard #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #sprayededges #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 📍1 tema, 3 bøger i én måned – 60% rabat! Ingeborgs fortælling er en del af februar-temaet GUDER OG DØDELIGE. Ingeborg er datter af Asgård. Hendes verden er lige så fortryllende som den er farlig, og som valkyrie der har til opgave at hente Midgårds bedste krigere til Odins Valhal, mestrer hun selv sværdet til fulde. Som gifteklar kvinde, er hun også en brik i Asgårds politiske spil, og da Ingeborg vælger med hjertet, begynder brikkerne at vælte. Storslået nordisk mytologi med lige dele krig, kærlighed og magi. 330 sider. Tast kuponkoden ALTPAASPIL ved kurven på www.tellerup.com eller følg link i bio! #tellerup #forlag #forlagsliv #ingeborgsfortælling #sidselkatrineslej #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @sidselkatrineslej
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@carstentellerup Carsten and Olly the Fly 🐶🪰🤎 #bulldog #englishbulldog #bulldogingles #dog #carstentellerup #hund #hundeliebe #hundeglück #trending #trendingnow #pawsome #explore #bullyinstagram #puptea #bulldogology #instadog #dogsofinstagram #2024 #photo #photooftheday #photography #dogsofinstagram #dogs #doggo #ilovemydog #ollythefly #fluenole #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 📍1 tema, 3 bøger i én måned – 60% rabat! Den forsvundne gudinde er en del af februar-temaet GUDER OG DØDELIGE. Elvernes lande er truet som aldrig før, da en bitter krig udbryder mellem elvere og mennesker som mener de har krav på tronen. Men elverne er overbevist om at guderne er på deres side. Den tro bliver dog sat på prøve, i takt med at den brændte jord som blodsbrødrene efterlader, fortærer alt ... Ny high fantasy serie fra 2023, om fordomme og splittelse, men også om venskab i et krigshærget land. 562 sider. Tast kuponkoden ALTPAASPIL ved kurven på www.tellerup.com eller følg link i bio! #tellerup #forlag #forlagsliv #denforsvundnegudinde #karenravn #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @karen.ravn.16
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 📍1 tema, 3 bøger i én måned – 60% rabat! Gudindens avatar er en del af februar-temaet GUDER OG DØDELIGE. En altødelæggende krig mellem guderne er under opsejling, og den lille gruppe der er hyret til at eskortere en mystisk kvinde til templet, vil uden at ville det, starte den ... DnD-inspireret serie på 5 bind med solid worldbuilding, neglebidende handling og stærkt, alsidigt karaktergalleri der bliver udfordret i hvad der er rigtigt og forkert. 261 sider. Tast kuponkoden ALTPAASPIL ved kurven på www.tellerup.com eller følg link i bio! ... #tellerup #forlag #forlagsliv #guderneskrig #henriettehesselholdt #dndbooks #meredanskfantasy #danskfantasy #danskfantasyforfatter #bibliotek #bøgerbøgerbøger #bogelsker #bogelskeren #bøgervilæser #bøgerframinreol #bøgerdukanmærke #tellerupforlag #bogsnak @danskfantasy @forfatterhenhes
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Min bog, Gudernes Spil 1: Cairons drager, er ugens bog på Greve bibliotek ⚔️ Udover en masse roser, står der også noget som gør denne forfatter og mangeårige gamer meget glad: “[…]Den BØR faktisk også læses af alle voksne, da den giver en stor indsigt i online spilkultur som jeg ikke tidligere har set i en børnebog.” Nåja, og selvfølgelig: “En klar anbefaling fra Sonny“ Tak for at du læser med, Sonny!
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fenjascorner 📚Sjælevært af Christina Bonde📚 En ungdomsroman om sjæle, spøgelser, besættelser og umulig kærlighed på tværs af århundrederne. Celina kan se spøgelser og pludselig kan hun også tale med dem. Men hvad vil Bastian hende? og hvem er Athene? Og hvorfor er hun draget af engen tæt på sit hjem? Celina er færdig med folkeskolen, færdig med sine forældre og især færdig med sin psykopatiske ekskæreste, Liam, og sin løgnagtige veninde, Silje. Hun skal bare væk, så da hun får mulighed for at komme i huset hos et sødt dyrlægepar, hvor hun skal passe Sally, flytter hun væk fra sine vante rammer for at starte på en frisk. Men spøgelserne flytter med og de er mere påtrængende, end de har været før. Celina ender i en kamp for liv og død og må sætte alt ind for at redde både Sally og sig selv. Sjælevært er en spændende og velskrevet YA om store følelser og troen på sjælens evige liv. Sproget er let og den er velegnet for de ældste læsere i mellemtrinnet og opefter. Coveret er virkelig flot! Dog er det ret svært at fange sølvbogstaverne på et billede, så de kommer til deres ret. Så find bogen og nyd det smukke design. @christinabondedk #christinabonde @tellerup #tellerup #sjælevært #ya #paranormalt #bookstagram #goodreads #vildmedbøger #læselyst #danskeforfattere
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fantastiske.familie.boger Anmeldelse af Age of X, Hjemvendt af Richelle Mead: ⭐️⭐️⭐️/5 stjerner  Bogen er en blanding af en fremtidsroman, en krimi og en smule fantasy. Verden har været udsat for sygdom og derefter er en ny verdensorden blomstret frem. Vi følger Justin March som har været i eksil, men som hentes hjem for at opklare et drab. Vi følger også Mae, en supersoldat, som bliver sat til at passe på Justin - Det giver nogle romantiske/seksuelle forviklinger.  Opklaringen af mordet blandes med religionsdyrkelse. Justin hører stemmer fra 2 ravne og Mae er udvalgt af en gud - Det bliver en smule forvirrende undervejs, men på den interesante måde, så man som læser lige læser et kapitel mere. Fortællingen savner lidt forklarende worldbuilding, men har tilgængel nogle meget interessante karakterer.  En læseoplevelse lige over middel og jeg bliver nød til at læse videre i serien snart, for jeg har klart flere spørgsmål end svar her efter første bog. Bogen er første del i trilogien Age of X og er udgivet på forlaget @tellerup #bogblogger #bookstagram #boganmeldelse #læslæslæs #fantasy #ageofx #tellerup #richellemead
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Jeg havde ellers besluttet mig for at det var forår. Men hverken kalender eller vejr bakker mig op. Eller ... Faktisk arbejder jeg bedst når dagen byder på gråvejr og regn. Eller sne. Og manuskriptet har altså stadig har brug for flere vinterdage ... #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #nattenssanger #nattenssangerserien #følelse #skrive #arbejde #bøger #fantasy #ya #danskfantasy #litteratur #dansklitteratur #vampyr #dklit #dansklitteratur #vinterdage #forår
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl In the world of Magismondo, magical powers are rare and in high demand. Shape shifters, thought whisperers, aromaticians, water drivers, and fire makers are all treasured jewels in the royal collections. That is, when they’re found. Arrow knows nothing of all this. She’s just a 17-year-old girl, who lives with her parents in a forest cabin near the village of Beechwood far from the court of the kingdom of Wolverfield. Nevertheless, Arrow already knows that the tiny spark that will sometimes appear in the palm of her hand has the power to flare up at the most inconvenient times. One day, Arrow gets into a fight with her archenemy, Fenri, and fails to suppress her anger and control her magical powers. Soon, rumors of her unruly fire powers reach the royal palace and force Arrow to flee The King’s soldiers. Her escape brings her to the capital city of Frostguard, where street fights and public disorder are punishable by deportation to the Golgutu prison camp beyond the sea. Now, Arrow must learn to control her temper, lest she be forced to spend the rest of her days among Wolverfield’s most hardened criminals. Join Arrow on a grand adventure in Magismondo! 𝙰𝙼𝙰𝚉𝙾𝙽: https://geni.us/Magismondo1-Amazon 𝙱𝙰𝚁𝙽𝙴𝚂 𝙰𝙽𝙳 𝙽𝙾𝙱𝙻𝙴: https://geni.us/magismondo1-barnes #prisonerfromwolverfield #prisonerofazkaban #newreaders #newreadersofinstagram #newreadersbookclub #newreaderswanted #newreaderswelcome #newreadersrock #throneofglass #throneofglassseries #thronechairs #fourthwing #fourthwingrebeccayarros #fourthwingbook #lenedybdahl #danishauthor #nordicfantasy #fantasynovels #authorgram #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@carstentellerup The Tellerup brothers 🐶🐶 #bulldog #englishbulldog #bulldogingles #dog #carstentellerup #hund #hundeliebe #hundeglück #trending #trendingnow #pawsome #explore #bullyinstagram #puptea #bulldogology #instadog #dogsofinstagram #tellerup #photo #photooftheday #photography #dogsofinstagram #dogs #doggo #arnoldtellerup #puppy #puppies #pup #puppiesofinstagram #puppygram #puppylife
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogormens_verden Going all in on fantasy 😍🔥🙌 @readalongklubben har Fokus på Fantasy i februar, så jeg skal selvfølgelig læse en del fantasy. Her er bare et lille udpluk af nogle af de skønne danske fantasybøger der venter på mig i bogreolen… Hvad læser du for tiden? ✨Månen over Morka ✨Den forsvundne gudinde - Brændt jord ✨Academia - Den anden komponent ✨Ulveblod - Døden kalder ❗️Indeholder anmeldereksemplar #bøgerbøgerbøger #bogsnak #bogorm #læselyst #læseglæde #fantasy #fantasynørd #danskfantasy #meredanskfantasy #bøgerduvildelemedandre #hireaderdk #tellerup #ulvenoguglen #månenovermorka #brændtjord #denandenkomponent #dødenkalder
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Freeeedag! 🥳🥳🥳 Hvad skal du læse i weekenden? #tellerup #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.