Forretningsvilkår & info


Oplysninger om virksomheden: Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg/returvare):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Adresse - lager(vognmænd):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø


Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk


Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 300,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.


Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.


Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 65,00 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 300,00 Levering er 1-3 hverdage
Max 50 kr. Bøger til en hund
+
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@krogenibogen Ferie-krogen: “Større end os” og “Større end os to”. En serie til din vinterferie? For mig er ferietid lig med læsetid - og hvis jeg skulle på vinterferie, ville jeg tage Christina Bondes to bøger om Caroline Anderson i kufferten. Især fordi spænding og romantik bare er god ferielæsning i min optik 📚💚 “Større end os” udkom i 2020 og handler om 18-årige Caroline, som rejser tilbage til det sted, hvor et lavineskred for altid ændrede hendes familie og liv. Caroline var 13 år, da det skete, og nu hvor hun står på tærsklen til voksenlivet, har hun brug for at konfrontere sig selv med ulykkestedet. Hun bor på den samme kro i de canadiske bjerge, Wilson’s Inn, som dengang. Rejsen fører smertefulde minder med sig, men også nye venskaber og møder. Specielt mødet med kroejerens søn, Jonathan, får stor betydning på flere planer for Caroline. “Større end os to” udkom i 2022. Jonathan og Caroline har mistet kontakten, men da den genoptages, rører følelserne imellem dem atter på sig. Spørgsmålet er, om lavineskredet og de usagte hændelser omkring det har haft for store følger til, at Caroline og Jonathans forhold kan blive til mere? For unge (ca. 14 år) og voksne. Og hvis det kniber med pladsen i kufferten, kan de lånes som både lyd- og e-bøger på @eReolen Forlag: Tellerup. #størreendos #størreendosto #christinabonde #tellerup #boganbefaling #ferietid #læsetid #feelgood #ungdomslitteratur #bøgertilunge #bogsnak
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maja.ginnerup ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Årets første boganmeldelse af 3 fantastiske bøger. Fantasy Trilogien Mindelandet er skrevet af den danske forfatter Line Wenzel. Jeg har enlig fået tid til at læse trilogien, efter at haft beundert de flotte bøger i et stykke tid. Jeg kan ikke forstå jeg har ventet så længe. Jeg er vildt begrejset og kun ikke stoppe med at læse før alle tre bøgerne var læst til ende. Det har været vildt spænde at læse de 3 bøger med hver deres 17 år kvinde og følge landet og dronningens historie igennem tiderne. I første bog Dronningernes erindringer, følger man prinssessen Tella Rejse igemmen sidt kommende rige, og lærer hendes families hemligheder at kende. I anden bog Kongens arv, går man frem i tiden og følger Tella’s Mor leonoras hof dame, Silje. Fra den gang moderen over tog posten som dronning af landet Sunira. Man høre om flere af families hemligheder. I bog tre, Slægternes fejde, følger man Iden fra Mindelandet. På opfordring hjælper hun Simen med at bordtforføre Tella’s datter Evyanna. I denne bog får man som læser for alvor dronningenes hemligheder at kende. Sikke et tvist i Slægternes fejde i kap 16. Jeg måtte stoppe med at læse fordi jeg ikke kunne læse med de mange tåre i øjne. Sikke en ud melding. En hel fantastisk afslutning på hel fantastisk velskrevet og dragende historie. @line.wenzel #linewenzel @tellerup #tellerup #mindelandet #dronningerneserindringer #kongensarv #slægternesfejde #fantasy #fantasybøger #danskfantasy #meredanskfantasy @danskfantasy #bøgerinaturen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bettinastuhrlindskow De tre dage Lukas er afsted i dagpleje, der skriver jeg. Jeg har et virkelig godt skriveflow på den bog jeg arbejder på, og det er sindssygt lækkert at ordene bare vælter ned på papiret og sideantallet stiger og stiger. Endelig har jeg noget samlet tid, der ikke er afhængigt af en babyalarm. Nu har jeg ro og tid til fordybelse 🙏 Efter næsten fire års pause, hvor jeg kun har skrevet sporadisk, er det fedt at skrivelysten er helt i top 💪 For det kunne jo også være gået den anden vej, hvor det var svært at finde tilbage til skrivningen, men sådan er det heldigvis ikke gået. Jeg er topmotiveret og satser på at have første udkast færdigt inden maj 😍 . . . #forfatter #bettinastuhrlindskow #forfatterliv #tellerup #skriveflow #skrivelyst #nybog #deltidsdagpleje #hjemmepasser
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bookworm_dk Ísliljas fortælling Forfatter: Sidsel Katrine Slej Serie: Asgårds døtre (3) Forlag: Tellerup Udgivelsesår: 2022 Jeg siger det som det er, Jeg knuselsker den her serie og føler mig helt hjemme i bøgerne. Læseoplevelsen var et kærkommet gensyn med nogle af mine favoritter fra Asgård. Jeg er vild med de tre valkyrier og de strabadser de møder, og ikke mindst deres møde med kærligheden. Bedst som jeg troede at serien ikke kunne blive bedre, så skete det alligevel. Ísliljas historie er virkelig noget for sig selv. Det er en superfin fortælling om hendes møde med kærligheden, men er også en medrivende fortælling om en ung kvinde, som er villig til at ofre alt for det hun har kært. Oveni så er hun stærk, karakterfast og beslutsom. Jeg blev suget ind i bogen fra start, og jeg er imponeret over forfatterens evne, til at få mig til at se det hele for mig, og give mig følelsen af at være tilstede i Asgård. Forfatteren er en sand mester i nordisk mytologi. Bogen er tempofyldt og til tider så spændende, at man ikke kan vente med at vende den næste side. Bogen er yderst velskrevet i et flydende sprog, hvor intet virker overladt til tilfældighederne. Der er en fin rød tråd gennem bøgerne og handlingen bindes på fornemmeste vis sammen i dette tredje bind. Den er svær at lægge fra sig, og er en af den slags bøger, som holder dig oppe fordi man lige skal læse et kapitel mere. Jeg kan slet ikke vente med at læse videre i serien, for jeg er slet ikke færdig med forfatterens skønne univers fra Asgård. Bogen hører nemlig ind under kategorien #bøgerduikkevilhjemfra Tusind tak til @sidselkatrineslej for anmeldereksemplaret #ísliljasfortælling #asgårdsdøtre #sidselskatrineslej #tellerup #boganbefaling #boganmeldelse #bøgerduvildelemedandre #danskfantasy #meredanskfantasy #danskeforfattere #dklit #minboghylde #læslæslæs #læsehest #bogorm #bogenihånden #nordiskmytologi #bogblogger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Pyha ... Træt, men glad og også en smule lettet. Jeg måtte lige lukke af for omverdenen i nogle uger for at nå i mål. Men det er lykkedes! Første udkast af et nyt manuskript er nu skrevet. Historien kom dumpende midt i projekt Nattens sanger-reboot, men den SKULLE bare skrives. Det har været hårdt, og især siden nytår har jeg arbejdet virkelig mange timer. Men jeg tror og håber, det er sliddet værd. Glæder mig til at fortælle meget mere om historien, som forhåbentlig når at blive til en bogudgivelse sidst på året 🤞🏻 #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #foxfatter #manuskript #manus #skrive #bøger #bog #ya #youngadult #newadult #arbejde #arbejdsdag #litteratur #dansklitteratur #dklit #læs #udgivelse #håb
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Min mand har overtaget barsels-tjansen, og de næste uger er jeg igen fuldtids-forfatter 📚 det betyder masser af skrivetid på biblioteket, der har nogle skønne studierum til fri afbenyttelse 🤩
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@rejsenilitteraturen 🔥 Boganmeldelse 🔥 Elementprøven er første bind i den magiske serie Sprækken til Luscuro skrevet af @juliemidtgaard 😊 Overordnet er Elementprøven en meget klassisk fantasy, hvor der er parallelle verdener, en hovedperson, der skal lære sine nye kræfter at kende, og konflikter mellem det gode og onde. Men når det så er sagt, så synes jeg godt, at man kan mærke, at Julie Midtgaard har prøvet at sætte sit eget præg på verdenen. Der er nogle planter og dyr, som er velbeskrevet, og som læser kan man virkelig se denne nye verden for sig 🍁 Karaktermæssigt følger vi den 14-årige Gry, der er forældreløs og blevet opfostret af den kloge kone Dorothea i 1600-tallets Aalborg. Gry bliver beskyldt for at være heks, og ender med at blive brændt på bålet – men i stedet for at blive brændt op af flammerne kommer hun til landet Luscuro. Her skal hun studere på en magisk skole og lære sine kræfter at kende. Det jeg godt kan lide ved Gry er, at hun er meget menneskelig. Hun kan ikke bare lige fra den ene dag til den anden kontrollere sine kræfter og besejre alt ondskab. Hun er i stedet en karakter, man som læser, føler med, da hun har nogle indre kampe, som hun bøvler med 😊 Elementprøven er en eventyrlig, fantasifuld og magisk fortælling, som jeg er sikker på vil være en rigtig god læseoplevelse for unge fantasylæsere. Personligt så glæder jeg mig i hvert fald til at læse videre på serien 😉📚 Du kan læse hele anmeldelsen på bloggen: rejsenilitteraturen.dk . #elementprøven #sprækkentilluscuro #sprækkentilluscuro1 #juliemidtgaard #tellerup #forlagettellerup #bøgerbøgerbøger #dklit #bogsnak #fantasybøger #bookblogger #meredanskfantasy #danskfantasy #fantasy #bogbloggerdk #bogblogger #hekse #magi #youngadult #bookstagram
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Mens forlaget @tellerup og jeg lægger vilde planer for udgivelsen af Magismondo 1 - Fangen fra Ulvmarken, så er jeg i fuld gang med at skrive bind 2. 🥳 Jeg har netop rundet de 53.000 ord i dag (de 50.000 nåede jeg i søndags). 👆 Jeg håber at runde de 70.000 senest 10/2, men jeg ved ikke, om jeg kan. 🤞 Har du et skrivemål for 2023? #tellerup #bog #bøger #ya #dklit #bogsnak #lenedybdahl #forfatter #fantasy #meredanskfantasy #fantasyforfatter #læsehest #læser #skriveliv #skriver #skribent #danskfantasy #wordcount #magismondo #bibliotek
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup YES! @forfatter_michael_kamp og @comkean er shortlistet til årets børne(lyd)bog, med vores yndlingskat, Simba. 🐱 Har du læst eller lyttet Simba og spøgelseshuset og vil du hjælpe endnu flere med at opdage den så STEM på bogen! Følg øverste link i bio. Med din stemme støtter du både forfatter og indlæser, da @mofibo netop fejrer lydbogen på lige fod med den fysiske. ❤ Der kan stemmes frem til 29.januar! #tellerup #simbaogspøgelseshuset #forlag #forlagsliv #denstorelydbogspris #mofiboawards #børnebøger #børnebibliotek #lydbøger #lydbog
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@kulturforboern LÆSELYST ❤️ Det har været lidt svært at finde højtlæsningsbøger sammen med Emil. Bevares, Hundemand er gode, men jeg kan dem udenad. På Bogforum valgte Emil julekalenderbogen af @comkean og @forfatter_michael_kamp om katten Simba og ræven Ronja. Vi elskede at læse et kapitel hver dag i december. Det har samtidig givet Emil lyst til at læse mere om katten Simba, så det var perfekt, at nissen havde den første bog i serien med den 23. december. Bøgerne om Simba er enkle men spændende fortællinger. Vi glæder os allerede til at læse flere i serien. Jeg er glad for, at Comkean og andre Youtubere vælger at indgå et samarbejde med forfattere på denne måde for på den måde at bidrage til læselyst og gode læseoplevelser. Hvad læser I højt for tiden? Og hvad skaber læselyst hos jer?
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup To-do listen byder på lidt af hvert, blandt andet en feature til webshoppen I har ventet tålmodigt på. Ja. Forudbestillinger ER PÅ VEJ 🥳 ... og de bliver klar til de to næste Black Dagger-bøger som udkommer til marts 🖤 #tellerup #dklit #bøgerviglæderostil #forlag #forlagsliv
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_michael_kamp Sidste år blev Simba og Kattenapperne nomineret til Mofibo Awards og kom endda i finalen, hvor vi desværre tabte til Sigurd Barrett. I år prøver vi igen 🙂 Simba og Spøgelseshuset er nomineret blandt 15 andre lydbøger i kategorien Børnebog, og vi har brug for DIN stemme. Mofibo Awards fungerer på den måde, at først udvælges de 16 mest populære og bedst bedømte bøger i kategorien, dernest stemmer publikum på deres favoritter og til sidst bliver de tre finalister bedømt af en jury. Afstemningen løber fra i dag og indtil d. 29. januar. Link i bio. Du behøver ikke være medlem af Mofibo :) #mofiboawards23 #simbaogspøgelseshuset #tellerup #michaelkamp
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tennavagner_forfatter FANTASTISK skriveweekend ved Vesterhavet er overstået 🥰 . Jeg har skrevet 3300 ord til Livsfarlig-serien og lavet drinks til skønne @ninnanygaard_ @forfatter_kisbaadsgaard @forfatter_lenedybdahl @vibekevesterg og Hanne Rump . Flamingo-baren var naturligvis åben 🍹 og ved Vesterhavet blev vi fornyede og forfriskede 🌊 Jeg kan mærke i både krop og sjæl, at det her lige præcis var, hvad jeg trængte til 🙏 . Tak for hygge, lækker mad, sparring, skrivning og masser af grin ❤ . #skrivehi #skriveweekend #vesterhavet #vesterhavsbarn #kahyt6 #livsfarligserien #gys #tweens #børnmåskræmmes #bøgertilbørn #tellerup #foxfatter #forfatterpåfarten #tennavagner #wwwtennavagnerdk
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@fantastiske.familie.boger Trænger du til at grine og samtidig få en boganbefaling? Mads og jeg har lige grinet os igennem denne lille e-bogs guide som du kan finde gratis på @tellerup. Guiden er lavet af @forfatterkjandersen og i vores første omgang fik vi anbefalet bogen Shitstorm. Vores bedømmelse er at guiden er rigtig god 👍 Mads og Yvonne #Tellerup #kristofferjacobandersen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bookworm_dk Drømme om storm og salt Forfatter: Sidsel Katrine Slej Serie: Asgårds datter (2) Forlag: Tellerup Udgivelsesår: 2022 Sidste side er vendt på en skøn bog og endnu et besøg i det spændende univers hos Fréa og hendes venner i Asgård. Det er en ungdomsserie, som voksne med hang til nordisk mytologi og fantasy også hurtigt bliver fanget af. Jeg blev i hvert fald hurtigt suget ind i handlingen og glemte tid og sted. Det er en tempofyldt, spændende og følelsesladet fortælling, som får dit hjerte til at briste en smule, men også fylder det med kærlighed. Frea er så småt ved at vænne sig til livet som valkyrie i Asgård blandt guder og jætter. Hendes helbredende evner bliver bedre og bedre og hun er tit at finde på hospitalet. Kærligheden til Magne vokser, og alt ånder idyl indtil en ny trussel pludselig indfinder sig. En trussel som vender op og ned på livet i Asgård og kræver sine ofre. Fréa må endnu en gang begive sig ud på en risikofyldt færd for at frelse dem hun har kær. Jeg må bare tilstå, at jeg er vild med fortællingen om Fréa og den nordiske mytologi. Beskrivelserne er så levende, at man føler at man befinder sig midt i Asgård, for fortællingen kryber ind under huden på én. Der er spænding, plottwists, drama og store følelser, som fik mig til at knibe en tåre. Den voksende kærlighed og ømhed mellem Fréa og Magne er simpelthen så fin. Igen en virkelig rørende, opslugende og barsk saga om den nordiske mytologi fra forfatteren. Jeg er imponeret om karakterernes mange facetter og dybde, som får mig til at holde endnu mere af dem. Jeg har både været frustreret, rørt og siddet med hjertet oppe i halsen undervejs. Det er et fantastisk magisk univers, hvis man er til guder, jætter, valkyrier og einherjer. 6/6⭐️ til denne læseoplevelse. Jeg er vild med bogen og kan kun sige læs serien, hvis du ikke allerede har gjort det! En kæmpe anbefaling herfra. Tusind tak for anmeldereksemplaret til @sidselkatrineslej #drømmeomstormogsalt #asgårdsdatter #sidselskatrineslej #tellerup #boganbefaling #boganmeldelse #bøgerduvildelemedandre #danskfantasy #meredanskfantasy #danskeforfattere #dklit #minboghylde #læslæslæs #læsehest #bogorm #bogenihånden #nordiskmytologi
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tina.r.k.hansen Mens det regner og stormer udenfor - sidder jeg lunt og godt indenfor, og er lige begyndt på den første bog i fantasytrilogien Asgårds datter “Drømme om sne og blod” købte hele serien på @fantasyfestivalen sidste år. Har i lige set den smukke forside 🤩❄️🐺 Hvad læser du lige nu? Håber i alle har en dejlig torsdag ♥️ #meredanskfantasy #asgårdsdatter #drømmeomsneogblod #cozy #bøgerduvildelemedandre #sidselkatrineslej #læs #fréa #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sidselkatrineslej Drømme om sne og blod er allerede røget i 2. oplag og jeg kunne ikke være mere glad og stolt! Tusind, tusind, TUSIND tak til jer der har taget Fréas historie til jer ❤️ #asgårdsdatter #drømmeomsneogblod #sidselkatrineslej #tellerup #dklit #læslæslæs #meredanskfantasy #boganbefaling
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Velkommen til nye følgere! 😃 Tak, fordi du følger med, liker og kommenterer. ❤️ Det GLÆDER mig og hjælper mig til at nå ud til endnu flere med mine bøger, og det giver mig mulighed for at hjælpe endnu flere med at forløse DERES FORFATTERDRØM. ✨ Vi er netop rundet de 2000 på Instagram, og det betyder, at jeg snart vil lave en konkurrence. 🥳 Men hvad kunne du tænke dig at vinde? 👆 En fribillet på et af mine skrivekurser? Eller én af mine bøger? Skriv: ✍️ for fribillet til skrivekursus Skriv: 📙 for en af mine bøger (skriv gerne hvilken) Så laver jeg meget snart en konkurrence 😃 Fem sjove ting om mig, som du måske ikke kan se ud af min profil: 1. Jeg elsker lakrids og is 2. Jeg elsker hunde 3. Jeg er vild at synge i kor 4. Jeg kan lide styrketræning 5. Jeg er vild med Spanien #forfatter #skriveliv #lenedybdahl #velkommen #nyefølgere #fantasybøger #danskfantasy #danskfantasyforfatter #dansk #læsehest #bøger #densorteparaply #læslæslæs #læsning #tellerup #bog #yafantasy #magismondo #bibliotek #læser #booktokdk #skrivekursus #forfatterkursus #forfatterspire #forfatterdrømme #forfatterinspe #læratskrive
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tennavagner_forfatter 🎆 Januar i skrivehulen 🎆 . Godt nytår og velkommen til 2023 🥳 . Januar i skrivehulen bliver primært et spørgsmål om at indhente det forsinkede. Først på listen står færdiggørelse af bind 3 i Livsfarlig-serien. . December blev den travleste måned ever på job, og det kostede skrivetid. Faktisk rigtig meget skrivetid. Sådan går det fra tid til anden. Det må man tage med og komme videre fra 🙏 . Heldigvis har jeg et dejligt forlag, som straks fandt trykketider til alle 3 bind, så jeg kan komme roligt og helt i mål uden at blive forpustet. Tak @foxyeditor ❤ . Altså videre med tween-gys - skrivning, redigering og satskorrektur og ikke mindst: pigehvine over de fedeste illustrationer som @monsterhjerne kreerer 💀🧠👣💣 . Januar byder også på skriveweekend med Kahyt 6, hvor jeg er æresmedlem sammen med @forfatter_lenedybdahl - det bliver spitze 🥰 og planlægning af et helt nyt foredrag. . Jeg har ikke helt lagt mig fast på, hvad jeg skal skrive som det næste, da der dukkede nogle interessante muligheder op under tilblivelsen af Livsfarlig-serien. Det kan vel være, at jeg ikke er helt færdig med at gyse i denne omgang ☠🖤☠🖤☠ . Jeg håber, du er landet godt i 2023 🥳 Hvad er dine januarplaner? . #januariskrivehulen #januar2023 #livsfarligserien #tweens #bøgertilbørn #børnmåskræmmes #tellerup #foxfatter #tennavagner #wwwtennavagnerdk
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Mon Cleo sidder og udtænker plottet til næste bog? Han er i hvert fald meget glad for at bruge sin tid dér på toppen af den gamle skrivemaskine. ’Lad mig vide hvad du finder ud af, Cleo’ 🤔😄 #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #foxfatter #papegøje #amazonpapegøje #dyr #kæledyr #fugl #skrivemaskine #plot #forfatterfugl
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sidselkatrineslej Så smuk en morgen ☀️ Og nu: redigering, korrektur og – gyyyyyyys – bagsidetekst til Heksesøstre 😅 #heksesøstre #forfatterliv #riisskov #trøjborg #sidselkatrineslej #tellerup #dklit #læslæslæs
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.