Kuponkode

Indkøbskurv

Leveringsadresse

⬑ Udelukkende til SMS-advisering!

Fakturaadresse

Levering

Betaling

EAN-nr: Brugerid (KBH-skoler):

Afslut

Handelsbetingelser

Tellerup A/S
CVR 13698309


Adresse - lager(vognmænd/returvare):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk

Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 400,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du går til kurven, kan du der vælge om du vil modtage vores nyhedsbrev. Valgmuligheden kommer ikke frem, hvis du allerede er tilmeldt. (du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.)

Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.

Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.

Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
⬑ Sæt hak!
Du mangler noget - kig højere oppe på siden.
Fragtgebyret er DKK 65,00 • Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 400,00
Bestiller du inden kl. 14.00 har du dine bøger i morgen!
Max 10 kr. Max 50 kr. Bøger til en 🐕
+
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@you.look.like.a.book FORVANDLINGEN af @line.wenzel udgiver 2023. @tellerup Wauw! Sikke en slutning på en helt særlig gangsterfantasyserie fyldt med mystik, magi, tvivlsomme forudsigelser, suspekte kemiske blandinger og grundig efterforskning. Det har virkelig været en nervepirrende rejse at følge Nia og Adens meget grundige efterforskning på bygningskollapset samt alle de efterfølgende mystiske og meget dramatiske hændelser. Både karaktererne og os læsere har siddet neglebidende på kanten af stolen, mens vi spekulerede kraftigt på, hvad der i virkeligheden er sket, hvem der står bag, hvem der samarbejder med hvem og hvem man i virkeligheden kan stole på. Kæmpestore afsløringer er dukket op til overfladen og karaktererne har måtte tage drastiske midler i brug og indgå kompromisser for at overleve og kende sandheden. Handlingen tager virkelig en uventet drejning i denne bog, som jeg ikke havde set komme. Det er så underholdende og nervepirrende. Karakterskildringerne er supergode. Jeg er helt vild med dialogen, kemien, dynamikken og sammenspillet mellem karaktererne. Wauw! Man kommer helt til at holde vejret nogle steder. Nias enorme udvikling blæser mig endnu engang bagud. Hun har undergået den vildeste transformation fra bog 1 til nu. Hun har virkelig fundet sig selv, er blevet så selvstændig og modig, at man nærmest taber kæben på gulvet af bare forundring. Wauw! Jeg er vild med hende. Hun har virkelig ben i næsen, formår at holde hovedet koldt og mærke dybt i sit hjerte præcis, hvad hun ønsker og vil. Hun er bare så megasej især for denne 1920’ernes New York tid Jeg blev simpelthen så overrasket, men også virkelig glad for denne slutning. Forfatteren har virkelig formået at skildre og indkapsle tiden, stemningen, mystikken og har lavet så levende og billedskabende beskrivelser, at man nærmest kan dufte og smage Luccas lækre mad. Dette er ikke kun underholdning, men i høj grad også en vigtig bog om at finde sin egen identitet på trods af forventninger, fordomme, klasseforskelle, familiære baggrund og uddannelsesmiljø. At mærke efter, turde at tage chancer, gå sine egne veje, satse og stole på noget helt nyt og anderledes. 6/6⭐️ #forvandlingen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@steffennohr Ventetiden er forbi 🥳☀️ I dag udkommer 3. bind i min spændingsserie om tidligere elitesoldat, Mark Kohn. En fortælling om Rusland, forsvundne børn, systemkritikere og gamle koldkrigshemmeligheder der ser dagens lys efter mere end 30 år i skjul 🔥 Køb, stream eller lån den hos din nærmeste bogpusher – og hvis du ikke allerede har læst de to første bind i serien, så har du også mulighed for at kaste dig over Germania og Trauma ... #Tellerup #Alpha #MarkKohnserien #steffennohr
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mrsnowakdk Sprog betyder noget og hvordan mænd og kvinder præsenteres i børne litteratur betyder noget! 📚 Mindste barnet på 8 år havde taget “Lyda i Rummet” af @writerandtraveler_lisebidstrup (udgivet af @tellerup i 2017) med hjem fra skole biblioteket. Og det første afsnit i bogen var hele bogen værd 🤩👏🏻 - denne ene fortælling om at mor fælder træer og far vasker tøj, førte til en lang snak om hvad kvinder og mænd kan, for hun studsede selv over at det ikke var den typiske fordeling af opgaverne. Det betyder noget i det lange løb, hvordan vores børn præges - så tak Lise for at bryde stereotyperne 🙏🏼🤩 Det sker ikke tit i børnelitteratur. @dittodittodk jeg håber I har fået manuskripter på børnelitteratur i jeres bunke - for det giver de næste generationer et nyt verdensbillede. #litteratur #dansklitteratur #børnebog #brydstereotyperne #ligestilling #børnelitteratur #tellerup #lisebidstrup #ordbetydernoget #ordetsmagt #repræsentationbetydernoget
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen I dag er der præcis én måned til at Natteravn 2 udkommer ☕️🥐🍪🧁🐈‍⬛🐦‍⬛ BAGSIDETEKST: Europa mærkede gråden brænde i halsen og slog en hånd for munden mens hun klemte øjnene hårdt i. Hun sank anstrengt. Daniel var ikke død. Det var han ikke! Han havde lovet at de ville ses igen. Han havde lovet! Europa har fået sine erindringer tilbage, og pludselig er der rigtig meget som giver mening. Men der er også meget som ikke gør. For hvorfor har kasernens ledelse føjet hendes vrangforestillinger i så ekstrem en grad? Og, ikke mindst, hvorfor valgte Daniel at tage livet af sig selv? Hvis han altså virkelig er død? Europa tvivler efterhånden på sin egen tilregnelighed. For var Daniel der overhovedet da hun så ham, eller var det blot hendes fantasi? Der er mere macchiato hvor den kommer fra er andet bind i serien Natteravn om venskab, baristakaffe og mystiske forbindelser. #natteravn #tellerup #derermeremacchiatohvordenkommerfra
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Der var lige et tidspunkt i vinter, hvor jeg tænkte: ’Gisp! Hvad har jeg rodet mig ud i?!’ Det var nemlig ikke helt let at lande den her sangfugl efter mange års flyvetur! Skrivearbejdet med Nattens sanger-seriens fjerde bog bød på turbulens og modvind, men jeg er heldigvis nået destinationen! Nu er det ganske sikkert og hermed officielt! Nattens sanger bind 4 ’Følelse’ udkommer senere i år! Den nøjagtige dato følger snart, og jeg glæder mig enormt til at dele historiens længe ventede slutning! ’Det var helt som at komme hjem efter en lang rejse ❤️’ skrev min redaktør til mig, efter hun havde læst manuskriptet. Rejsen har været lang, men nu er Nattens sanger endelig hjemme ❤️ #christinabondedk #forfatter #tellerup #forfatterliv #kontrakt #nattenssanger #nattenssangerserien #følelse #skrive #arbejde #bøger #fantasy #ya #danskfantasy #litteratur #dansklitteratur #nyudgivelse #bog #vampyr #romance
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Vi tager lige et par dage mere med FANTASTISKE tilbud 💜😁 Lagersalget hos www.tellerup.com er forlænget til og med onsdag 😍 Det er altså ... 💜 30% på alle Throne of Glass-bøgerne 💜 20-50% på alle Black Dagger- bøger 💜 Op til 80% på Fantasybøger 💜 10% på sprayed edges 💜 40% på Asgårds døtre ... og TAK til alle jer der har handlet! /Lene og Tellerup #tellerup #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger #dklit #danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@you.look.like.a.book MASKESPIL af @juliemidtgaard . Udgivet af @tellerup . Wauw! En af de mest nervepirrende pageturners jeg nogensinde har læst. Der er virkelig spænding, uhygge og mystik fra start til slut. Jeg trak næsten ikke vejret, mens jeg læste, fordi spændingen var så højt. Du kunne ikke nå at kede dig i et sekund, fordi farerne lurede om ethvert hjørne. Alt er så levende beskrevet, at man ikke blot kan se hele scenariet for sit indre blik, men også ligefrem lugte det og mærke det på sin egen krop. Væmmelsen og angsten kryber ind i ens krop, hårene rejser sig på armene og ens tanker snurrer rundt i hovedet i max fart. Man kan ikke undgå at spekulere og få en perlerække af teorier udefra de mange spor og tilbageblik, som forfatteren giver en. Julie Midtgaard er en sand mester til at spinde et indviklet og total nervepirrende og fængende net af spor, som man gang på gang tror, at man har fundet sammenhængen i og overblik over. For så endnu engang at måtte konkludere, at det var endnu et vildspor. Det er et genialt plot, dybe og mystiske karakterer samt et helt unikt univers uden lige. Det er så veltænkt og gennemført, at man higer efter endnu mere viden, Men det er først til allersidst, at alt det fulde billede afsløres og dermed vækkes lysten straks til at genlæse både denne bog og de andre i serien for at bemærke handlingen og karaktererne i er nyt lys. Hold da helt fast for en bog. Den fortjener virkelig en film. Kasmi er en helt anden type karakter en Akela og Gry. Julie formår virkelig at skabe karakterer, der gør indtryk og sætter sig i en. Jeg er på ingen måde klar til, at denne serie er slut. Der må komme en bog til. Please! Fantastisk pageturner meget velskrevet og total medrivende. Supergodt indlæst af Susanne Bonde, så den mystiske stemning i bogen emmede ud af hendes stemme. Det tog flere timer, før jeg kunne trække vejret igen. Jeg giver 5,5/ 6 ⭐️ Det var så hyggeligt at læse bogen med @Readalongklubben . Der blev virkelig vendt mulige teorier om sammensværgelser og hvem man kunne stole på mm. Denne bog har mine varmeste anbefalinger . #maskespil #sprækkentilluscuro #dronningensudvalgte #meredanskfantasy #danskfantasi #tellerup #boganmeldelse
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@rikkerodehoved Pt. læser jeg Maskespil - Dronningens udvalgte 2 af @juliemidtgaard ❤️📕🌹 Den er ikke bare fantastisk flot, men også rigtig spændende 📖 Og den er bogklub bogen i denne måned 😍 📕 📕 📕 📕 #juliemidtgaard #maskespil #dronningensudvalgte #dronningensudvalgte2 #sprækkentilluscuro #tellerup #jeglæser #fantasy #danskfantasy #meredanskfantasy #læslæslæs #readreadread #bøger #books #bøgeribilleder #krflyvfartsferie #rikkerodehoved
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bookworm_dk [Reklame/anmeldereksemplar] At jeg ikke har stiftet bekendtskab Julie Midtgaards forfatterskab og Luscuro universet tidligere, det er absolut en fejl fra min side. For hold nu op et spændende og gennemført univers. Det er så detaljeret og gennemtænkt, at det efterlader mig fuld af beundring. Skyggespil er første bog i duologien ”Dronningens udvalgte” fra Luscuro universet og er en kompleks fortælling om intriger, magtspil og mysterier, som holder læseren fanget fra første side. Bogen emmer af spænding og mystik, og trækker læseren ind i verden af hemmeligheder og løgne med spændende og dybe karakterer, som er svære at slippe igen. Man følger, Akela, i et spil der handler om magt, identitet og skæbne, hvor hun dyster om at blive ”den udvalgte” ved dronning Soras hof. En kamp, som ikke kun handler om styrke, men i den grad også om mod, intelligens og at finde sige selv. Karakterarbejdet i Skyggespil er komplekst og gennemtænkt, og giver dybde til det fascinerende univers. Karakterernes handlinger og motiver er velovervejede og giver et lag af realisme og dybe til historien, som gør det virkelig svært ikke at blive draget af deres personlige kampe og dilemmaer. Julie Midtgaard har skabt en virkelig nervepirrende, mystisk og spændende bog, hvor der hele tiden afsløres nye lag af hemmeligheder og løgne, som driver fortællingen og holder læseren på tæerne. Bogen er skrevet levende og medrivende, og forfatteren har en helt unik evne til at skabe en billedlig læseoplevelse, som får læseren til at føle sig tilstede i bogen og mærke spændingen og mystikken på egen krop. Man overraskes flere gange undervejs i læsningen og sammen med spændingen, mystikken og følelsen af at deltage i bogen, så er man hele tiden nysgerrig efter at vide mere. Bogen er læst med @readalongklubben og det har været fantastisk at dele tanker om plot og karakterer med andre de andre deltagere. Der var godt gang i chatten gennem hele readalongen. Jeg ser virkelig frem til at følge Julies forfatterskab og glæder mig allerede til hendes fremtidige værker. 5/6⭐️ Tusind tak for det virkelig smukke anmeldereksemplar med sprayed edges til @tellerup ❤️
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@janniemadsenofficial Så begynder 2. uge af #magismondoreadalong 📖😊Fangen Fra Ulvmarken 🐺 #lenedybdahl #tellerup #booklover #alwaysreading #alwayscocacola #haveacokeandasmile #cocacola #poker #texasholdempoker #thegambler #danskfantasy #magismondo #readalong #fangenfraulvmarken
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogormens_verden ✨Anmeldereksemplar✨ “Maskespil” er bog 2 i serien “Dronningens Udvalgte”. Vi møder Kasmi, der dyster som en af de udvalgte i Skyggespillet om en plads som Dronning Soras rådgiver. Kasmi er samtidig del af det hemmelige netværk Reden, der handler med landets kostbareste og farligste valuta; hemmeligheder. For Kasmi er alt på spil, og der er ingen grænser for, hvor langt hun vil gå for at vinde - men dobbeltspil er også dobbelt så farligt…. Det tager mig lidt tid at give slip på Akela, der er pov i første bog, og forstå at serien her ikke handler om den enkelte person men om Skyggespillet og Dronningens råd. Jeg bryder mig faktisk ikke så meget om Kasmi i starten, hun er meget anderledes end Akela, hun er distanceret, beregnende og mere følelseskold. Jeg skal langt hen i bogen før jeg forstår, hvorfor hun er blevet sådan, og pludselig giver det hele mening. Fantastisk karakterarbejde af forfatter @juliemidtgaard👌 Historien er spændende og fuld af politiske magtspil, dystre kræfter, hemmeligheder, drama, bedrag af dimensioner, illusioner, skjulte motiver og hemmelige identiteter. Jeg lader mig rive med af intensiteten og spændingen; Hvem kan man egentlig stole på? Hvad er man villig til at udsætte andre for, for egen vindings skyld? Og hvordan skal det her nogensinde kunne ende godt? Hvem findes bag maskerne og hvem er Ældstefinken?🤔 Jeg sidder klistret til siderne, imens historien tager nogle helt andre drejninger end forventet. Plottet er indviklet og snedigt udtænkt. Den overrasker mig og jeg kan nærmest ikke få nok af denne intense, nervepirrende og dramatiske fortælling 🔥🙌 Jeg ville så gerne give bogen max ⭐️, men jeg havde fået indtryk af, at Dronningens Udvalgte kunne læses uafhængigt af de andre bøger i Luscuro universet. Det er jeg ikke helt enig i, og det afspejles i min rating. Jeg synes, der er små huller i historien, når man som jeg kun har læst de første 2 bøger i Sprækken til Luscuro-serien. Forhåbentligt ændrer det sig, når jeg har læst de sidste 2 bøger…. ⭐️⭐️⭐️⭐️💫/5 #bøgerbøgerbøger #bogsnak #bogorm #læselyst #læseglæde #fantasy #fantasynørd #danskfantasy #maskespil #skyggespil #dronningensudvalgte #tagmigtilluscuro #juliemidtgaard #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mor_datter_bogdragerne Astrid fik læst en bog i april og sikke en bog, hvis hun skulle vælge en, så var den her et meget godt bud. Dronningensudvalgte 2 • Maskespil • Julie Midtgaard • Tellerup Måneden startede med at hun mødte forfatteren for første gang og fik signeret vores bestilte bogboks bøger til os alle 3. Overraskede Julie med udgivelses gave♥️homemade & chokolade. #aprilbog #aprilwrapup #læs #maskespil #dronningensudvalgte2 #juliemidtgaard #danskfantasy #mordatterbogdragerne #tellerup #sprækkentilluscuro #tagmigtilluscuro #meredanskfantasy #bookstagram #bogblog #booklove #bogserie #bognørd #fantasybooks #fantasybookseries #favoritebookseries #favoritebooks
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tanja_boksa_horsevad Skole og Klub i Roskilde har, i samarbejde med @roskildebib besluttet, at folkeskolerne i maj og juni skal have ekstra fokus på højtlæsning - og DET fokus, kan vi da kun hurtigt bakke op omkring. I går lavede jeg derfor denne lille højtlæsningsbuffet for alle mine skønne kolleger - og meningen er så, at alle højtlæsere vælger tre bøger ud, som børnene stemmer på. Den bog med flest stemmer, læses højt. Vi glæder os til at læse højt - og til at kåre børnenes favoritter. #højtlæsning #læseglæde #læselyst #alletidersroskilde #hardulæstforditbarnidag #dererogsandersandblade #carlsen #gyldendal #alvilda #tellerup #egmont #vilæsersammen #roskildebib
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Fredagsguf 😋 Fra i dag kan Black dagger Brotherhood 40 og 41 forudbestilles på webshoppen! Bind 40 + 41 (Mae og Sahvage) udkommer 31. Maj MEN indtil 12. Maj giver vi 20% rabat på ALLE forudbestillinger 😍 + 20 - 50% på alle øvrige bind - vi holder jo lagersalg! Serien er dark romantasy. Et univers af hemmelige selskaber, vilde romancer og hede vampyrkys. 16+ skulle du være i tvivl 😉 Læser du med? #tellerup #forlag #forlagsliv #theblackdaggerbrotherhood #blackdaggerbrotherhood #smutbooks #romantasy #romantasybooks #jrward #darkfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Nyyyd weekenden lige om lidt! 🌞 Vil du med til Magismondo? Så hop ind og vær med i #magismondoreadalong - det er super hyggeligt 🥰😍✨ Skriv din favorit-emoji herunder, hvis jeg skal sende dig linket i en privat besked 💙📙 #lenedybdahl #forfatterlivet #tellerup #fangenfraulvmarken #magismondo #bøgerduvildelemedandre #bøger #læseinspiration #læseglæde #danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@foxyeditor Efter 2 måneder med stillads rundt om huset, er vi nu nået så langt 🦊☀️🤩 #hus #husrenovering #renovering #tellerup #sorø #forår #sommer
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris For 10 år siden modtog jeg et fantastisk opkald som siden hen har bragt mange fantastiske oplevelser, udgivelser og venskaber med sig. 🎉 Jeg havde en måned forinden opkaldet indsendt manuskriptet til Skyggernes Bog til @tellerup som det første forlag og krydsede fingre for at jeg kom igennem deres nåleøje. Da min søde redaktør ringede til mig, sad jeg den eftermiddag på dagsarbejdet og efter en skøn samtale (hvor der gik en rum tid inden jeg fattede at Tellerup gerne ville udgive min historie) blev jeg sendt hjem af mine kolleger for jeg var helt rundt på gulvet af glæde og kunne absolut ikke samle mig om arbejdet. 🤭 #haidiwiggerklaris #tellerup #forfatter #tiår #antagelse #jubilæum #skyggernesbog #dæmonherskerensarving #dklitt #paranormalromance
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sigaardsbogpalads April wrap up Endnu en måned er gået og vi er nu 1/3 i gennem året. April er måneden hvor læselysten er kommet igen, efter 2 måneders readingslump… Måneden bød på 6 færdiggjorte bøger. Stjernevurdering: Vinderne: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 Asfalteksem: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 Besat af dig: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 9000 chancer: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 Lærkeholm: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 Skyggespil: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 Tusind tak til @majalaeser for #physicaltbreadathon og til @readalongklubben for readalong på skyggespil (og maskespil som vi stadig er i gang med). Det har virkelig hjulpet med at få lysten tilbage! #lsherman #lærkeholm #9000chancer #juliemidtgaard #skyggespil #fredrikbackman #vinderne #kisbaadsgaard #besatafdig #linewenzel #asfalteksem #wrapup #wrapupapril #bogkærlighed #tellerup #sweetheartink #flamingo @authorlsherman @juliemidtgaard @forfatter_kisbaadsgaard @line.wenzel @tellerup @flamingobooks @sweetheartink
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Se lige her! Nogle af de VILDE rabatter på fantasybøgerne 😍 80% på hele Izola-serien 30% på hele Throne of Glass-serien 50% på hele Dragernes Konge-serien 35% på hele Gudernes Krig-serien OG 10% på Magismondo 1 ( Pssst... den hemmelige kuponkode LENEMAGIS20 tryller de 10% om til 20% 👀) #tellerup #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger #dklit #fantasybøger #meredanskfantasy #danskfantasy #throneofglass #magismondo #izola #guderneskrig #dragerneskonge #bogudsalg #læsdansk
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogoghygge Academia - Livseleksiren af Line Wenzel ...... Og den fortsætter bare med at overraske, fornøje og underholde. Jeg er mega fan. Jeg har anbefalet den til vores skolebibliotek. Man er som læser trukket med helt ind i historien på nuværende tidspunkt og man vil have mere. Er noget af det lidt urealistisk, ja måske, men det er uden at afsløre noget, nødvendigt for historien. Læs den, det vil du ikke fortryde. #boganbefaling #boganmeldelse #bookstagram #bøger #bøger2024 #læsti2024 #læstiapril24 #linewenzel #tellerup Beskrivelse: New York, foråret 1929 For at skaffe faciliteter til at færdiggøre sin efterforskning af domhuskollapset har hermetikeren, Nia Himlan, indgået en aftale med nogle af Little Italys mere lyssky typer. Hun får et laboratorie stillet til rådighed, men alt har en pris, og Nia finder snart ud af hvor langt hun er villig til at strække sig for at redde sin karriere. Samtidig mærker astronomen, Aden Fenice, konsekvenserne af et tyveri på Universitetet for Hermetik da nogen bryder ind i hans hjem. Mødet med den indtrængende mærker Aden permanent og puster liv i det gamle fjendskab mellem Universitetet for Hermetik og Institut for Astronomi. Livseliksiren er andet bind i alchemypunk-serie
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogoghygge Academia - Den anden komponent af Line Wenzel I denne første del af trilogien Academia handler det om world building og om at lære vores hovedpersoner Nia og Aden at kende. Byens domhus styrter sammen midt under indvielsen. Og så tager begivenhederne ellers fart. Bogen er young adult og alchemypunk. Bogen læses som en krimi, men uden er mord. Lag på lag bliver afsløret. Den fungerer bare på alle planer og da bogen slutter, tænkte jeg... NEJ, den kan da ikke slutte her. Godt der er en to’er. Læs den, det vil du ikke fortryde. #boganbefaling #boganmeldelse #bookstagram #bøger #bøger2024 #læsti2024 #læstiapril24 #linewenzel #tellerup #academia Beskrivelse New York, foråret 1929 De rivaliserende universiteter for hermetik og astronomi involveres i en omfattende skandale da byens domhus styrter sammen under indvielsen. Hermetikereleven, Nia Himlan, bliver efter tvivlsomme kriterier udpeget til at undersøge universiteternes rolle i sagen sammen med astronomen, Aden Fenice. Nia er fjerdegenerations-hermetiker mens Aden er den første akademiker i sin familie. Modstridende interesser gør efterforskningen besværlig, og det bliver ikke nemmere da endnu et universitet blander sig. Nia og Aden har meget at vinde ved at opklare mysteriet, men samtidig alt at miste, for universiteterne er mere optaget af deres status end at finde sandheden. Den anden komponent er første bind i alchemypunk-serien Academia om fordomme, videnskab og magi.
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup LAGERSALG! 🥳🥳🥳 Fra NU holder vi kæmpe lagersalg med massevis af gode tilbud! Hopper du ind på lagersalget nu (link i bio), kan du gå på opdagelse i tilbuddene – alt fra 10 – 90% rabat! MEN (!) Jeg har simpelthen fået lov at give jer der følger os en EKSTRA GOD pris på de bøger I elsker❤️ Så kære du… hvilken bog har du overvejet i månedsvis? Skriv det i kommentarfeltet her – så kan det være jeg kan kvittere med en kuponkode på lige netop dit ønske! 🤗 /Lene og Tellerup! #tellerup #forlag #forlagsliv #dklit
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_michael_kamp Så landede lektørudtalelsen endeligt. ’Fuldkommen crazy og effektiv horrorbog om tusindvis af tilsyneladende nuttede kaniner, der går amok i en vanvittig blodrus på jagt efter mere kokain. Der er ingen tvivl om, at Michael Kamp kan sit kram som horrorforfatter, og du er fanget ind fra første side, om du vil det eller ej.’ 🥳 🐰 💀 #kokainer #tellerup #michaelkamp
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Vil du være med til at læse eller genlæse Fangen fra Ulvmarken? Så deltag i #magismondoreadalong fra på mandag. Jeg har lavet et online univers for bogen med sjove udfordringer og motiverende belønninger, så vi sammen kan fordrive tiden til Tankehviskeren fra Lagunaøerne udkommer. Du kan allerede nu forudbestille 2eren i en flot specialudgave. Men kun indtil søndag kl. 15.00. Tilmeld dig min readalong via linket i min profil @forfatter_lenedybdahl eller her www.lenedybdahl.com/tag-med #lenedybdahl #forfatterlivet #tellerup #fangenfraulvmarken #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #magismondo2 #læser #bogelsker #læselyst #læseinspiration #romantasy #danskfantasy #roman #bog
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Morgensol over Magismondo i dag 😍 Jeg er så dybt taknemmelig for alle jer, der læser mine bøger. Sikke en gave at få lov til at finde på historier til jer ❤️✨ I dag har mine piger fødselsdag og vi skal hygge om dem hele weekenden. 🥰 Rigtig god weekend alle sammen ☀️🌞 Husk at tilmelde jer min gratis readalong, hvor vi sammen læser Fangen fra Ulvmarken fra på mandag. Du kommer ikke bagud, og det bliver super hyggeligt. Bogen kan købes hos Tellerup eller lånes på e-reolen 😊😊😊 #lenedybdahl #forfatterlivet #tellerup #fangenfraulvmarken #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #bøger #bogelsker #meredanskfantasy #danskfantasy #bogmærke #fiktion #forår #tvillingemor #minepigerharfødselsdag
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.