Kuponkode

Indkøbskurv

Leveringsadresse

⬑ Udelukkende til SMS-advisering!

Fakturaadresse

Levering

Betaling

EAN-nr: Brugerid (KBH-skoler):

Afslut

Handelsbetingelser

Tellerup A/S
CVR 13698309


Adresse - lager(vognmænd/returvare):
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6B 1. th
4180 Sorø

Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk

Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 65,00 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 400,00.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du går til kurven, kan du der vælge om du vil modtage vores nyhedsbrev. Valgmuligheden kommer ikke frem, hvis du allerede er tilmeldt. (du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.)

Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.

Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 65,00 hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.

Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 31. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
⬑ Sæt hak!
Du mangler noget - kig højere oppe på siden.
Fragtgebyret er DKK 65,00 • Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 400,00
Bestiller du inden kl. 14.00 har du dine bøger i morgen!
Max 10 kr. Max 50 kr. Bøger til en 🐕
+
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen Når ens veninde er ved at læse ens nyeste bog 😆 #derermeremacchiatohvordenkommerfra #natteravn #tellerup #forfatterliv #hygge #veninderforlivet
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup 1-2-3 oog.... 4. Sort Måne afsluttes i bind 4: Blodskæbne⚡️ Den udkommer under nymånen 3. september, men du kan selvfølgelig også finde den på @fantasyfestivalen 🖤 Serien er desuden tilføjet på webshoppen under ’Komplette fantasyserier’. 😊 #Tellerup @haidiwiggerklaris #forlag #forlagsliv #sortmåne #blodskæbne #meredanskfantasy #danskfantasy #fantasybøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Wheeeee, jeg er glad 😍 Se her: ’Det går over stok og sten, og læseren keder sig ikke i denne spændende 2’er, der fortsætter hvor 1’eren slap. Her er karakterudvikling, samtidig med at vi lærer mere om Magismondo, dens folk og magi. Det bliver spændende at læse 3’eren.’ Dette er et uddrag af lektørudtalelsen for Tankehviskeren fra Lagunaøerne, som jeg netop har modtaget. 🎉 Lektørudtalelsen er afgørende for, om bibliotekerne køber bogen, så det er en fantastisk dag i dag 🥰😃🎉 Mange biblioteker har den allerede på hylderne, så du kan låne den nu! Den findes også som lydbog på e-reolen 😊 Har du planer for, hvad du skal læse i sommerferien? (Jeg mangler selv læsestof, så kom gerne med anbefalinger!) Hav en skøn dag! 😁 #lenedybdahl #forfatterlivet #tellerup #fangenfraulvmarken #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #magismondo2 #fantasybøger #bøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bechsbooks •𝘳𝘦𝘬𝘭𝘢𝘮𝘦•⁣ ⁣ Mens jeg har lyttet til bind 38 og 39 i 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘋𝘢𝘨𝘨𝘦𝘳 𝘉𝘳𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳𝘩𝘰𝘰𝘥-𝘴𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯 har jeg fået samlet endnu et puslespil 😍⁣ ⁣ Jeg elsker illustrationen 💕⁣ _⁣ @clementonitoys #bibliodame #detnaturskønnebibliotek #puzzle #jigsaw #puslespil #puslespilmedbøger #afslapning #sommerhus #sommerhusliv #blackdaggerbrotherhood #tellerup #lytenbog @hyggeonkeldk #hyggeonkel
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@christinabondedk Her ligger 370 siders indhold til en bog. En bog som nu næsten kun mangler et omslag, før den kan slutte sig til seriens første tre bøger. Omslaget er klar inden længe. Også en udgivelsesdato. Og jeg er virkelig, virkelig spændt! Afslutningen på Nattens sanger har været undervejs længe, og nu er seriens fjerde og sidste bind så tæt på at være færdig. Uhh... Andre end mig som glæder sig? #christinabondedk #nattenssanger #nattenssangerserien #følelse #fantasy #danskfantasy #tellerup #bog #vampyr #bøger #litteratur
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maria_hms_forfatter Skriveworkshop - I dag havde jeg fornøjelsen af at gæste en 8.klasse, hvor de prøvede kræfter med nogle af de teknikker, jeg bruger, når jeg idégenerer og skriver. Med konkrete skriveøvelser og med oplæsning fra ’Bedst før’ fik de inspiration til selv at skrive en tekst med kontraster, i dette tilfælde liv og død. Formålet var, at de blev inspireret til at kaste sig ud i at skrive historier, og at de får inspiration til nogle andre kreative måder at gribe skriftlige opgaver an på. Vil du også have besøg af mig og lade dine elever finde deres indre forfatter? Skriv til mig, så finder vi en løsning, som passer 😊 #læselyst #forfatterbesøg #forfatterliv #bedstfør #tellerup #skriveworkshop
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Kun i juni! 60% på En macchiato kommer sjældent alene. 🥳 Med månedens kuponkode koster den her kun cirka 2 ☕️☕️ kopper kaffe. Ikke dårligt vel? En macchiato kommer sjældent alene er første bind i Natteravn-serien. Bind 2 udkommer 14. Juni! 📕 Hvad handler den om? 📕 Den handler om kaffeelskeren Europa, der altid har drømt om at blive mareridtsjæger – en af de få der kan fange og bekæmpe mareridtsravne. I stedet blev hun kontorassistent. For der er altså stadig papirarbejde, selvom man arbejder for en ældgammel hemmelig organisation. Men da hun bliver kontaktet af en tidligere medarbejder, som beder hende hjælpe sig med noget insider-viden, begynder et farligt optrevlingsarbejde. Den hemmelige organisation har nemlig… hemmeligheder (surprice!), også overfor dens medarbejdere… ☕️ I juni må jeg give jer 60% rabat på bind 1 med kuponkoden HYGGE --> link i bio! 🥳 Hvilke bøger skal du hygge dig med i juni? 🥰 /Lene #tellerup @sarahfeddersenthomsen #cosymystery #cosycrime #lowfantasy #urbanfantasy #meredanskfantasy #forlag #forlagsliv #bøgerbøgerbøger #bibliotek #biblioteksbøger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@laes.en.bog Titel: Dæmonen i hælene Forfatter: Dennis Jürgensen Resume: Bogen handler om en mand ved navn Rune, som bor alene i en lille gul bungalow. Han er ude og handle, og hører en lille drengs telefonsamtale. Personen, han snakkede med, er forsvundet og kan kun kontakte ham med telefonen. Men da Rune kigger igen, er drengen og ham manden med den grå frakke væk. Det er kun telefonen, der ligger tilbage på rullebåndet. Rune finder ud af, at han er en rottefænger i hans verden. Over tusinder af folk forsvinder hver dag, men da de så er forsvundet, findes de ikke længere - altså ingen ved at de nogensinde har eksisteret, udover Rune. Han fortæller det til folk, men efter han er gået, kommer mændene med de grå frakker og tager dem, han har fortalt det til. Bedømmelse: Jeg synes det var en virkelig god bog. Lige da man troede der skete det ene, kom der lige pludselig en ny ting, som gjorde bogen endnu mere spændende. Derfor kunne jeg slet ikke slippe den igen. Jeg vil give bogen 7/10 stjerner. #dæmonenihælene #dennisjurgensen #godbog #bookstagram #boganmeldelse #tellerup #booklover #goodbooks
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@lyngbybib 🆘📕 KULDEGYSFREMKALDENDE FREMTIDSFORTÆLLING 📕🆘 Savner du stemningen af ”Hvad skal det her dog ende med?” fra coronatiden, vil du få fuld valuta og mere til i ’World War Z’ - en fiktiv dokumentarroman om den store verdensomspændende krig mod zombierne i en meget nær fremtid. Øjenvidner, eksperter samt militære og politiske beslutningstagere giver et realistisk og gysende billede af, hvad der førte til en verden i fuldstændigt opbrud på alle planer. /Michael #torsdagsbøger #boganbefaling #bogsnak #lyngbybib #læserservice #maxbrooks #worldwarz #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris COVER REVEAL 🩸🌑 I dag er det nymåne og jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer forsiden til BLODSKÆBNE, som er sidste del i Sort måne-serien. Bogen udkommer hos @tellerup om tre nymåner, altså den 3. september 2024. 😍😱 #haidiwiggerklaris #forfatter #forfatterliv #tellerup #nyudgivelse #dklitt #blodskæbne #sortmåne #youngadukt #darkfantasy #ungdomsbog #coverreveal
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@mia_lorenzen_forfatterspire Kufferten er pakket … turen går til London 🇬🇧. I håndbagagen er der den nyeste bog i min samling: Bytte, bytte luder skrevet af Tenna Wagner. Hvad skal du læse i din ferie? #danskforfatter #skriverejsen #bog #læsiferien #læseferie #takforfatter #tellerup #bryllupsrejse #minimoon
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@sarahfeddersenthomsen Se lige hvad der er kommet ind ad døren herhjemme 😍 Fela-katten har allerede inspiceret og godkendt dem 💙 #bøgerbøgerbøger #forfatter #forfatterliv #kat #felaogdenna #natteravn #tellerup #derermeremacchiatohvordenkommerfra
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup ’Et must for hårdkogte fans af splatter- og slasher-genren (...)’ Ja, lektøren rammer hovedet på sømmet. Den her, Jens Hansens Bondegård, er skrevet til alle jer slasher-og splatter fans! Og jeg skal love at det er en blodig fest der venter! 😬 Det er voldeligt, det er klamt.... men det er faktisk også meget kreativt! Kan man for eksempel dræbe med et jordbor? 🤔 Ude nu på papir og i stream dér hvor du helst vil skræmmes fra vid og sans 😉
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@brondbybibliotekerne Vi har så mange gode fantasy bøger på hylderne. Er du til fantasy? Måske skulle du give det en chance 🗡️😊📚 #brøndbybibliotekerne #bookface #bookfacefriday #bookfacelicious #bookfaces #bookfacemagazine #bookfacekids #maskespil #juliemidtgaard #tellerup #fantasy #luscuro #læseglæde #læselyst #fun #read #smile @tellerup @juliemidtgaard
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@steffennohr Mic check before 🎥 #forfatterliv #MarkKohnserien #steffennohr #Tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl Hvis du er mand, har større børn og skal ud at rejse til sommer, så skal du overveje at pakke Nøglens Vogtere i kufferten - ifølge denne anbefaling fra Aarhus Bibliotekerne 😊 Den kan også sagtens læses af kvinder 😉 Opslaget er et minde fra 9 år siden, som dukkede frem på min skærm i dag. . Har du læst dem? #lenedybdahl #tellerup #bøger #nøglensvogtere #danskfantasy #højtlæsning #dengyldnenøgle #visigotenshjelm #kongenskrucifix #forfatter #fantasybøger #spanien #madrid #alhambra
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl I aften holder jeg denne online skriveworkshop for over 100 forfatterspirer: Romanens Grundplan — Lav din idé om til et plot på under en time 😍 Er du én af dem, som har fået en plads? Hvis ikke kan du stadig nå det, hvis du skynder dig at melde dig til. Workshoppen foregår online og koster intet andet end din mail. Tilmeld dig her: https://www.lenedybdahl.com/workshop Glæd dig til at lære ... 1 Hvilke spørgsmål du skal stille Når du stiller de rigtige spørgsmål til din idé, kan du udvikle historiens handlingsplot. Vi gør det sammen, så du har mulighed for at tage noter undervejs. 2 Hvordan du udvikler din hovedperson Handlingsplot og personudvikling hænger nøje sammen. Glæd dig til en konkret workshop med øjenåbnere for både begyndere og øvede! 3 Strukturen for skriveprocessen Du får en kort introduktion til mit system: Fem faser fra ide til færdig bog, som kan hjælpe dig med at fastholde skrivegejsten. Jeg håber, vi ses i aften. Her er linket til tilmelding igen: https://www.lenedybdahl.com/workshop Du kan også finde det via linket i min bio her @forfatter_lenedybdahl #skriveworkshop #lenedybdahl #forfatter #forfatterspire #læratskriveenbog #fiktion #forfatterinspe #plot #planlægditplot #ideudvikling #roman #bog #skriveprojekt #tellerup #skriverejsen #romanensgrundplan
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bettinastuhrlindskow Forfattercamp dag 3 Dagen startede med at jeg fik redigeret et kapitel mens morgenmadsholdet lavede lækker morgenmad til os alle. Herefter satte jeg mig til tasterne igen, mens jeg nød solen. Jeg fandt også tid til at gå en tur til stranden. Det var en virkelig flot strand med klart vand og en lækker tyk sandbund uden sten. Vejret var skønt og jeg fik soppet, mens jeg ideudviklede på bog 2 ☀️😎 Det er ikke sidste gang at jeg har været på Langeland. Jeg stod for aftensmaden og lavede spidskålswraps med pulled chicken med hjælp fra mine to køkkenassistenter @cilbirks og @saynabfd (billede 5) Saynab og jeg skrev frem til klokken 22, og jeg nåede mit mål om at få redigeret alle de kapitler, som jeg havde fået respons på fra min betalæser 😀 Tusind tak til Tellerup for en dejlig forfattercamp 🙏 . . . #forfatter #forfatterliv #forfattercamp #skrivecamp #rævetræf2024 #tellerup #Langeland #boginthemaking #skrivning #redigering
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris I dag er det fuldmåne og det siges at være et godt tidspunkt til at give slip på det du ikke længere har brug for. Det er noget som Connor selv kommer til at prøve i BLODSKÆBNE. Jeg er i gang med sidste korrekturgennenlæsning, mangler lige at få endelig has på en knast i bagsideteksten og så er manus snart klar til tryk. 😍 #haidiwiggerklaris #forfatter #fuldmåne #sortmåne #ritual #blodskæbne #nyudgivelse #yalitt #darkfantasy #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@maja.ginnerup ⭐️⭐️⭐️⭐️ Trilogien Academia er skrevet af den danske forfatter Line Wenzel, og består af bøgerne Den anden komponent, Livseliksiren, og Forvandlingen. De tre bøger er alle tre fantastisk, spænde, velskrevet fantasy bøger, med troværdige karakter. Jo længer ind i den spænde magiske verden og bøgerne jeg kommer, jo mere stiger spæningen. Og jo længer og længer sidder jeg på kanten af min stol, kun af bare spænding og nysgerrighed. Sammenspillet imellem lærer, elever, og de andre akademiske universiteter, er jeg vild med. Både deres venskabelige samarbejde og deres fjendskabelige sabotage. Fortæller skiftet, imellem Nia og Aden, fungerer godt for mig. Det giver mig en forståelse af dem begge to. Deres tænker, hvad de gør og siger. Noget der ikke altid følges ad. Man får to sider af samme situation, som er noget jeg holder af. I bøgerne kommer man ind på emner som kærlighed, kermi, magi, krimenetet, lidt homoseksualitet, videnskab, og om hvad der kan ske når to forskelige verdener mødes. @@line.wenzel @tellerup #bøgerinaturen #linewenzel #tellerup #tellerupbøger #fantasy #fantasybøger #academia #denandenkomponent #livseliksiren #forvandlingen
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@janniemadsenofficial Så ankom den med stor spænding ventede 2’er 🥳 Lene Dybdahls Tankehviskeren fra Lagunaøerne 🎉 Never judge a book by its cover - og så alligevel lidt 🤩 Der er altså bare nogle bøger, som skriger på at blive læst - coveret er helt utroligt indbydende. Jeg vil også rose team @tellerup og @forfatter_lenedybdahl for at have sammensat en super skøn special edition merchandise box 🥳 Så godt tænkt med et Magismondo indkøbsnet 😀 og dét et ordentligt et i slidstærkt lærred - og med plads til bøger, det skal nok blive brugt flittigt 🤩 #magismondo #tankehviskerenfralagunaøerne #lenedybdahl #danskfantasy #fantasy #bookstagram #booklover #book #bookworm #booknerd #bog #læslæslæs #læsehest #læs #læsning #unboxing #bøgerduvildelemedandre #bøgerbøgerbøger #tellerup #sprayededges
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@jannis_laese_verden ’Maskespil - Dronningens Udvalgte 2’ af @juliemidtgaard Forlaget: @tellerup Denne bog tildeles: 🖋️🖋️🖋️🖋️🖋️🖋️ Af 6 Lad mig lige starte med at sige – Wow en smuk bog! Den er bog er virkelig smuk, uanset hvordan du vender den, bare se på de sprayed edges, for- og bagside. Jeg er faktisk i tvivl om, hvordan den skal vende i min bogreol. De første sider brugte jeg på lige at få styr på, hvem vi fulgte – har var det en stor hjælp, jeg havde genlæst ”Skyggespil – Dronningens Udvalgte 1”. Da jeg havde fået styr på det, eksploderede handlingen i så spændene en fortælling, at det var svært at slippe bogen. Som læser bliver man suget ind i et univers, hvor man nærmest føler sig som en af de udvalgte, der kæmper om at vinde skyggespillet. Man kan som læser føle, se og lugte alt, Julie har beskrevet alt så levende, at det er umuligt ikke at gøre det. Jeg er vild med, at alt ikke er som man ellers ville gætte på, der hele tiden kommer nye overraskelser. Bedst som man tror, man har regne ud, hvad der kommer til at ske - så tager alt en ny drejning. Det her er kort sagt en bog, der kan fange læserne og åbne for en verden, man ikke vidste eksisterede. Selv om man ikke følger den samme karakter, igennem alle bøgerne, så fortvivl ikke – det fungerer! Det at man følger Kasmi i denne bog, gør at man ser en helt ny side af Luscuro, en side der er så mørk at det måske er lidt uhyggeligt. Denne bog, er den sidste hvor vi rejser til Luscuro, og det har været en vild rejse. Tak Julie fordi du fandt Luscuro, og åbnede den verden, så alle kunne opleve den. #maskespil #dronningensudvalgte2 #maskespildronningensudvalgte2 #tellerup #juliemidtgaard #fantasy #anbefaling #læs #læsbørger #læsforduharlyst #brugdinfantasi
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Michael Kamp besøger os til en snak om ... 🥁🥁🥁Bob! Bob er nemlig hovedperson i den fantasy-serie Kamp er ved at lægge sidste hånd på lige nu! Vi taler serietitel, omslag og ret meget om fantasysværvægteren Terry Pratchett. For der er faktisk en ret stor Discworld-vibe i fortællingen om Bob. Det er high fantasy som møder humor, som møder svære moralske dilemmaer. Glæd jer til den her! 😍 #tellerup #forlag #forlagsliv #forfatter #michaelkamp #dklit #bøgerbøgerbøger #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatter_lenedybdahl UDGIVELSESDAG! 🤩💙🎉 ENDELIG 😃 Jeg har sådan glædet mig til i dag. Vil du med til online udgivelsesfest i aften for Tankehviskeren fra Lagunaøerne? 🎊 Så skriv LINK herunder (Det er i aften 21. maj kl. 19.30 - online). Uhhh, hvor er jeg også spændt på, hvordan bogen bliver modtaget. 🫣 😅 Jeg håber, I kommer til synes om Pils og Jarons eventyr. 💙 Bogen kan købes hos @tellerup og @bogide fra NU AF 😃 #tankehviskerenfralagunaøerne #magismondo #udgivelse #release #magismondoreadalong #magismondo2 #magismondofest #tellerup #lenedybdahl #læseinspiration #danskfantasy #forfatter #bogelsker #boganbefaling
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.