Din indkøbsvogn er tom!
Vi sender dine bøger via Postnord.
Forsendelsesgebyr DKK 39,95.
Køber du for minimum DKK 300,00, sparer du forsendelsesgebyret!
Du kan benytte dig af følgende betalingsmetoder:

Forretningsvilkår & info


Oplysninger om virksomheden: Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Adresse - internetbutik(retur ordre):
Kongstedvej 19
4291 Ruds Vedby

Adresse - lager(vognmænd):
Sorøvej 11G
4200 Slagelse


Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk


Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 39,95 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 300.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.


Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.


Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 35, hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 15. februar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Hashtag #Tellerup på Instagram

Følg os


Nyhedsbrev



Betal med

Gratis fragt
ved ordre på minimum
DKK 300,00
+gratis e-bog

Tellerup A/S

© 1972 - 2018
Kontakt os
Småkage!
Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.