Forretningsvilkår & info


Oplysninger om virksomheden: Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg/returvare):
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Adresse - lager(vognmænd):
Sorøvej 11G
4200 Slagelse


Persondatapolitik

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af shoppen;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse
- E-mailadresse
- Evt. mobil nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
Som registreret hos Telleup A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dk


Dine rettigheder hos Tellerup

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger;

-Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger som Tellerup har om dig.

-Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

-Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine
personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning skal gemme.

Du kan skriftlig anmode Tellerup om enten at modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.
Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Se adresse ovenfor.

Tellerup vil ved henvendelse indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mail.
Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, kan vi ved opfyldelse af betingelserne og indenfor lovhjemmel gennemføre ændringerne eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger.
Eller i situationer hvor det ønskede må anses for yderst kompliceret (ex. anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Onlinesalg

- Alle priser på denne shop angives altid med inklusive moms.
- Vi opkræver forsendelsesgebyr á DKK 39,95 - dette bortfalder ved køb for minimum DKK 300.
- Der må påregnes leveringstid på 1-4 hverdage.
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge shoppen, du bedes i stedet kontakte os.
- Når du handler hos os, bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet på vores nyhedsbrevs-liste - du kan selvfølgelig til hver en tid melde dig fra igen.


Sikkerhed

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for Tellerup A/S eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.


Levering

Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med PostNord, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail.

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga. forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á DKK 35, hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 15. februar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e-bøger eller e-lydbøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede".
Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!
Fragtgebyret er DKK 39,95 Fragtgebyret bortfalder ved køb over DKK 300,00
+
@sidselkatrineslej Asgårds døtre bliver omtalt i dagens udgave af Herning Folkeblad ❤️ Sig nærmer udgivelsesdatoen! 😁 #asgårdsdøtre #ingeborgsfortælling #sidselkatrineslej #nordiskmytologi #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@samhainreads anmelder 𝐃𝐞𝐧 𝐊𝐧𝐮𝐬𝐭𝐞 𝐆𝐮𝐝 𝐚𝐟 𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐇𝐞𝐬𝐬𝐞𝐥𝐡𝐨𝐥𝐝𝐭 Den knuste gud er virkelig god. Specielt jo længere ind i handlingen jeg kom, jo mere var jeg tryllebundet. Skrivestilen er flydende og inddragende. Jeg elsker den måde guderne og religion er beskrevet. Jeg elsker alle karakterer på hver deres måde, men jeg har dog mine favoritter. Jeg elsker specielt Paleon, og jeg glæder mig til at se mere til ham i næste bog. Sorkan er også yderst interessant. Katalena er nok min mindst favorit karakter. Faktisk irriterer hun mig til tider, men jeg kan alligevel godt lide hende, på en eller anden måde. Giver det mening? Hun er vigtig for historien, men absolut ikke min favorit Min eneste kritik af bogen er, at jeg godt kunne bruge et overblik over alle karaktererne i starten af bogen. Der er ret mange forskellige med, og ind i mellem blev jeg lidt forvirret, specielt når det kom til avatarer og guderne. Ja, selvom det er anden bog. Forvirringen gik dog væk jo længere ind i bogen jeg kom. Hvis du endnu ikke er startet på Gudernes Krig, kan jeg kun varmt anbefale at starte på den nu #danskfantasy #meredanskfantasy #tellerup #denknustegud #henriettehesselholdt #guderneskrig
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Vinderne af gavekortene er fundet! Tillykke til... Sara Helle Karen Kristian og Ida! Tjek jeres mail 😁 Og tusind tak til alle jer der støttende op om bøgerne under @Fantasyfestival - og resten af året, selvfølgelig 🤗 Vi ses næste år 👋 #tellerup #meredanskfantasy #fantasyfestival #fantasyfestivalesbjerg #fantasyfestival2020 #ff20 #fantasyfestivalen #udgivelse #udgivelsesfest #bogfest #bookstagram #bibliophile #litteratur #dklit #bogsnak #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bibliofilens_boghjoerne #danskfantasy #septemberbøger dag 23 #enbogduvilkasteudgennemvinduet 😠😵 Noah i Spektrum 4 Kvadrantiderne var så dybt frustrerende at jeg vekslede mellem at ville kyle bogen ud af vinduet eller give den et kram. Jeg valgte heldigvis det sidste ❤️ #septemberbøger2020 #ringstedbibbog @ringstedbibliotek @nannafoss #spotspektrum #kvadrantiderne #tellerup #bookstagram #bogsnak #bøgerduvildelemedandre #bognørd #booklover #bibliofilensboghjoerne #vildmedbøger #læsspissovgentag #readersofig #igreads #bogblogger #bookchallenge #danskefterårsfantasy @danskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@froekengroenanbefaler Aaaaaargh fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck aaaaaarg iiiiiiihhhh åååååååårrh FUCK!!!!!!! . Sådan cirka havde jeg det i nat, da jeg læste de sidste sider af Ursiderne. Fuck! Skulle sove, men altså jeg manglede jo kun 200 sider, så dem kunne jeg da sagtens lige nå at læse. For kunne i hvert fald ikke falde i søvn uden at kende slutningen! . Det er så længe siden, at jeg slet ikke kan huske hvor længe siden, at jeg har ligget vågen og læst, fordi jeg lige skulle have en side mere med og en side mere med. Men nej hvor var den spændende og uhyggelige og trist og sjov og spændende 😍 . AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!! . Skal lige sunde mig lidt, før jeg begynder på den næste og så skal min læsemakker @bogredenhosmonika jo lige være med igen 😅 Kom til at læse langt forud, fordi jeg ikke kunne slippe Nasrin ❤ . Der kommer en rigtig anmeldelse af bogen, når vi kommer igennem september, skulle bare lige af med alle mine følelser ❤ . Hvilken bog har sidst fået dig til at føle så meget, at du ikke kunne rumme det?
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@karinafrederiksen #septemberbøger - dag 22: En bog der udfordrer fordomme ❤️ ’Er du okay’-serien af @anikaeibe er bestemt en serie der udfordrer fordomme ift. mobning, selvskade, seksualitet, forhold & voldtægt. En serie der giver anledning til at tage snakken op omkring vigtige emner ❤️ #MereDanskFantasy - dag 22: En bog med lakeffekter ❤️ ’Lugnasad’ af @eeyorenyk, som har de fineste lakeffekter & giver en ekstra dragende effekt ❤️ Har endda lige fået den ind ad døren i dag & kan ikke vente på at slå kløerne i den & bare læse, læse, læse ❤️😍 . #septemberbøger #septemberbøger2020 @danskfantasy #danskfantasy #meredanskfantasy #meredanskfantasy2020 #eeyorenik #klberger #katjaberger #tellerup #lugnasad #erduokay #anikaeibe #rinasbogblog #karinasverden #bookstagram
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@froekengroenanbefaler Hos @danskfantasy er september bøger i dag en bog med lakeffekter. . Eftersom at jeg købte Lugnasad her over nettet, havde jeg ikke set hvor flot den fysiske bog er og hvilken skjult lakeffekt den gemte på. . Da jeg modtag bogen her i dag, vidste jeg til gengæld at den var perfekt til dagens tema. For det er først når man ser bogen fysiskt at man opdager det skjulte 😍 . Og den er bare så flot ❤
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Weekendens bogbestillinger er så småt ved at lande i postkasserne derude. Vi nyder at kæle for detaljerne, så det er skønt at se dem ’opdaget’ derhjemme 😊💕 #Repost @froekengroenanbefaler • • • • • • Hos @danskfantasy er september bøger i dag en bog med lakeffekter. . Eftersom at jeg købte Lugnasad her over nettet, havde jeg ikke set hvor flot den fysiske bog er og hvilken skjult lakeffekt den gemte på. . Da jeg modtag bogen her i dag, vidste jeg til gengæld at den var perfekt til dagens tema. For det er først når man ser bogen fysiskt at man opdager det skjulte 😍 . Og den er bare så flot ❤ #tellerup #meredanskfantasy #darkfantasy @eeyorenyk #lugnasad #dklit #bogforside #septemberbøger2020 #septemberbøger #danskfantasy #fantasybøger #klberger
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard Instagram post (carousel) Kære søde bogelskere, læsere, fantasynørder, bloggere, venner, familie, kollegaer og forlag 🥰 TAK! Af hele hjertet 🙏 Tak for opmærksomheden, begivenhederne, fejringen, hyggen og nørderierne i forbindelse med udgivelsen af min tredje bog, Elementkrigen, for to dage siden. Jeg er stadig helt rundt på gulvet og svævende en halv meter under loftet af glæde og taknemmelighed. HOLD. NU. OP. Det er de allerbedste mennesker, der krydser mit liv, og hvor er jeg heldig! 🥳💖 Søndag morgen drog jeg mod København, hvor jeg blev samlet op af mine skønne forfatterkollegaer @line.wenzel og @forfatterhenhes og vores skønne hjælper Lars, som undervejs blev udnævnt som både manager og chef. Vi tog til @bogidefisketorvet hvor vi blev taget imod af skønne @bibliofilens_boghjoerne , der havde stillet det mest fantastiske signeringsevent på benene 💪 Jeg var hunderæd for, at der ikke ville dukke én eneste gæst op, for det ved man aldrig til den slags begivenheder, og da slet ikke i disse tider 😱 Den frygt blev lynhurtigt fejet væk, og selv om der selvfølgelig var ekstra afstand mellem jer søde læsere, var der alligevel en ret konstant kø helt ud af butikken og ned til Matas 😂 Og i stedet for at signere i en time, signerede vi i en time og 50 minutter (!!), inden vi var igennem alle I fremmødte 😍 Al den tid sad jeg med en skriblende kuglepen i hånden fedtet ind i håndsprit og med en mave fuld af taknemmelighed og sommerfugle (sidstnævnte skulle selvfølgelig have været et Luscuro-væsen, men det er som om rallere, isørne og andre flaksende væsner ikke helt giver samme positive billede) 🧚👾 Tak til hver og en af jer, der kom forbi <3 Det var så skønt med masser af tid til at tale med jer alle sammen! Dernæst gik turen til Tellerup, hvor der var dømt live-streams fra både Facebook og Instagram. Vi blev taget så fornemt imod af både @haraldtellerup og @fagerlund_illustration , der stod klar med teknik og setup og kassevis af vores bøger (mmh, og aftensmad!) 🍲🤤 Og trods tekniske problemer fræsede jeres positive tilkendegivelser, hep og vildt gode spørgsmål frem til os igennem kommentarfelterne. Live-streamen sluttede kl. 20.30... (fortsættes i kommentarfeltet)
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@line.wenzel Når jeg ser hvordan andre forfattere sender anmeldereksemplarer ud i matchende papæsker med specialfremstillede dyftlys og luksusdelikatesser, kan jeg ikke lade være med at tænke at mine anmelderpakker ligner lidt Mrs. Weasleys julegaver til sammenligning. ⁠ ⁠ Forhåbentligt kan jeg imponere lidt med læseoplevelsen nu hvor jeg ikke scorer så mange point på indpakningen 😅⁠ ⁠ #mindelandet #slægternesfejde #tellerup #linewenzel #bøger #yafantasy #danskfantasy #fantasy #foxfatter #forfatter #forfatterliv #ifoxbooks #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #dklit #bøgerduvildelemedandre
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogdragen #septemberbøger dag 22: en bog der gør op med fordomme. De fleste bøger gør mig klogere, på mig selv og andre omkring mig. #smukkedreng af @charlottefischerforfatter er på ingen måde en undtagelse 😍 #takforfatter #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Træt og lykkelig forfatter 💚 Min tredje bog, Sjæleoffer, er nu udkommet efter et brag af en fest, og jeg er stadig ved at fordøje alle søndagens indtryk. Jeg er sindssygt glad og taknemmelig for alle jer bogelskere der er med til at gøre forfatterlivet fantastisk 💚 Søndag signerede jeg sammen med mine to skønne fantasyforfatterkollegaer @line.wenzel og @juliemidtgaard hos @bogidefisketorvet og vi havde sat en hel time af til eventet – men endte med at være der i næsten to! 😍 I er jo vilde og søde og helt fantastiske! Tusind tak til alle jer der mødte op til bøger, håndsprit og hygge! Om aftenen gik turen til @tellerup hvor vi sendte live fra rævehulen 🦊 trods udfordringer med forbindelsen på Facebook fik vi nørdet, hygget og svaret på spørgsmål fra de mange der så med (TAK til jer! 💚), og vi kunne være fortsat i timevis for det væltede ind med spørgsmål 🥰 derefter gik vi i gang med at skrive hilsner i bøgerne som folk havde købt under live-eventet, og hold nu op hvor er I mange der snart får Sjæleoffer ind ad døren 😍 jeg havde købt en sølvtusch til formålet (med glimmer!) og den løb tør! 😱 den er udelukkende blevet brugt til at signere bøger, og den skal allerede pensioneres! 😱🥳😮 jamenjamenWHAT?? Jeg kan slet ikke følge med, det er jo sindssygt vildt! Vi var få minutter fra midnat da vi sagde godnat og farvel, og jeg er først ved rigtig at vågne nu 😅 Endnu en gang TUSIND TAK til jer!! 💚💚💚💚💚 #guderneskrig #sjæleoffer #tellerup #bogidefisketorvet #bogogidefisketorvet #bogogide #forfatter #forfatterliv #foxfatter #udgivelsesfest #bogrelease #danskfantasy #danskfantasyforfatter #meredanskfantasy #danskebogbloggere #bogblogger #dklit #dklitt #dklitteratur #yalit #bøgerduvildelemedandre
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris SIGNERING I SØNDERBORG! ✍️ Lørdag, den 17. oktober 2020, besøger jeg Bog & Idé Borgen i Sønderborg hvor jeg signerer min nye bog BLODARV som på det tidspunkt lige har fået officiel premiere. 🌑 Det foregår kl. 11.30-12.30. ✨ Kom glad og hils på. ☺️ #haidiwiggerklaris #foxfatter #tellerup #blodarv #sortmåne #premiere #nyudgivelse #sønderborg #sønderborgkommune #signering #ungdomsbøger #dklitt #darkfantasy #bogogide #bogogideborgensønderborg #borgensønderborg
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk 𝐃𝐞𝐧 𝐬𝐨𝐫𝐭𝐞 𝐬𝐤𝐲𝐠𝐠𝐞 går igen på Lugnasad, og som sommerlejren skrider fremad, kommer den nærmere og nærmere. Til sidst er den helt tæt på. Alt for tæt på. Tør du forlænge sommeren til oktober?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lugnasad udkommer d. 8. oktober på forlaget Tellerup. Bogen kommer i hardback, e-bog og lydbog indtalt af den mesterlige Torben Sekov. #lugnasad #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@foxyeditor På sådan en tåget og lidt halvkedelig mandag er det bare OPTUR at få tilsendt sådan et dejligt billede af to af vores skønne #foxfattere ❤️ Tak for det, @tennavagner_forfatter og @forfatter_lenedybdahl 🥰🤩 #tellerup #lenedybdahl #ovanienprofetierne #tennavagner #fantasy #meredanskfantasy #ya #ungdomsbøger #foxyeditor
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard Det her billede fra i går aftes kl. alt-for-sent siger bare alt om Elementkrigens udgivelsesdag i går 🥳❤️ Tak, tak, TAK til alle jer, der dukkede op for at fejre med os, både fysisk og online og på beskeder 😍 I er simpelthen de vildeste, og jeg svæver rundt på en lyserød sky 😂 Også kæmpe tak til mit fantastiske forlag @tellerup og de dejligste forfatterkollegaer @line.wenzel og @forfatterhenhes 🥰📚 #meredanskfantasy #danskfantasy #dklit #bogsnak #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult #Tellerup #Elementkrigen #sprækkentilluscuro #sprækkentilluscuro3 #udgivelsesfest
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@line.wenzel Instagram post (carousel) I går var en fuldstændig vidunderlig dag 🥳 Den begyndte tidligt med at jeg kørte mod Sjælland omkring klokken halv otte. På turen benyttede jeg lejligheden til at lytte til Elementkrigen 🌊 Så jeg var top klar da @forfatterhenhes og jeg hentede @juliemidtgaard i lufthavnen lidt over elleve. Vi havde signeringstid på Fisketorvet mellem 12.30 og 13.30, men grundet et fuldstændigt overvældende fremmøde, sagde vi først farvel til den sidste læser klokken næsten halv tre 😍 Det var så skønt at møde alle jer der dukkede op! 🤩 Aftenens livestream fra Tellerups lokaler i Sorø, havde desværre en del tekniske problemer på facebook, men det var så hyggeligt at nørde bøger sammen med Julie, Henriette og alle jer ❤️ Vi fik slet ikke svaret på alle jeres virkelig gode spørgsmål ❓ Efter livestreamen signerede vi. Og signerede. Og signerede. Vi sad der faktisk så længe at jeg først kom fra Sorø lige omkring midnat, hvilket betød at jeg var hjemme omkring kl halv tre om natten 😴 Det var super hyggeligt og stemningen var god, selvom vi var trætte. Heldigvis var der rester af cookies fra signeringen tidligere på dagen, som hjalp med at holde energiniveauet oppe 🍪 Alt i alt en magisk udgivelsesdag 👑 Tusind til @tellerup for at bruge deres søndag aften på os, tak til alle jer der dukkede op på Fisketorvet eller så med på livestreamen og kæmpe tak til Julie og Henriette for god stemning og nørderi 📚 Tilbage er der vist kun at sige rigtig god fornøjelse med Mindelandet-trilogien! #mindelandet #slægternesfejde #tellerup #linewenzel #bøger #yafantasy #danskfantasy #fantasy #foxfatter #forfatter #forfatterliv #ifoxbooks #ya #youngadult #ungdomsbøger #ungdomslitteratur #ungdomsbog #dklit #bøgerduvildelemedandre
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@bogredenhosmonika ✨ Boganmeldelse ✨ Min læsemakker @froekengroenanbefaler og jeg har nu fælleslæst ’Geminiderne’, som er andet bind i Spektrum serien af @nannafoss og følger på spektakulær vis i sin forgængers fodspor. . I første bind ’Leoniderne’ fulgte vi Emilie og blev introduceret til hele eventyret med de mærkelige ar, mystiske kræfter og tidsrejsekompasset. Men i dette andet bind er det Pi vi følger og der bliver ikke hvilet på laurbærrene, for bogen starter hvor den forrige slap og spændingen stiger kun derfra. . Pi og de andre ved stadig ikke hvad der er sket med dem eller hvorfor og der er intet pusterum eller forærende løsninger, når mysterierne bliver ved med at dukke op på ny. Hvad er det for nogle kræfter de har fået og hvordan skal de lære at styre dem? I deres søgen på svar ender de kun med nye spørgsmål, da de opdager andre som også kan rejse i tiden. Hvem er Will, Lya, Martha og Samson? Kan de stole på dem? Og hvem er personen i den røde hættetrøje, som Emilie ser starte branden i Josefs skur i 1969, den dag han dør? . Bogen er nervepirrende, fascinerende og er mindst ligeså ekstraordinær som forgængeren. Nanna Foss tager læseren med på en følelsesmæssig rutsjetur, hvor der både bliver grint og grædt undervejs. Det er nemlig ikke kun fantasy og sci-fi det hele, men i høj grad en bog om mennesker. Venskab, familie, frygt, identitet og kærlighed, er nogle af de temaer historien også berører. . Jeg var totalt solgt ved ’Leoniderne’ og er nu afhængig efter ’Geminiderne’! Idag kaster jeg mig hungrende over ’Ursiderne’, som er tredje bind i serien og gad vide hvordan jeg så må have det når den også er læst. . Hele anmeldelsen kan læses på min FB side, link i bio 🙏 . 5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ . #spektrumgeminiderne #nannafoss #spektrum #tellerup #meredanskfantasy #fantasy #scifi #youngadultbooks #ya #youngadult
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@rikkerodehoved Instagram post (carousel) Dejlig søndag på roadtrip København tur/retur sammen med Kate 🚗💨🛳 For at fejre at skønneste @juliemidtgaard udgav sin 3. bog “Elementkrigen” i serien “Sprækken til Luscuro”. Stort tillykke Julie 🥰🇩🇰🔆🥂🍾🙌🍫 Jeg glæder mig til at læse mere om Gry & co. 🤩📗 Også stort tillykke til forfatterne Henriette Hesselholdt og Line Wenzel med deres nye bøger, de står på min læseliste 😊👏✨ #juliemidtgaard #elementkrigen #sprækkentilluscuro #sprækkentilluscuro3 #gryogco #tellerup #bogogidefisketorvet #udgivelsesdag #bogsignering #tillykke #jeganbefaler #jeglæser #bøger #læslæslæs #fantasy #meredanskfantasy #henriettehesselholdt #guderneskrig #linewenzel #mindelandet #dejligdag #trætmedtrætpå #🥱 #coronatider #viholderafstand #masserafhåndsprit #instabøger #bookstagram #bøgeribilleder #rikkerodehoved
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@natasjaerbillor Så er de tre Truck-bøger kommet fra tryk og hele vejen til Madeira 😍 De er bare så flotte og farverige, og jeg håber, der er en masse børn, der synes, de er sjove 🚙 . Altså, der findes ikke noget som at bladre i sådan en helt ny bog, man selv har skrevet 💙 . Alle tre bøger er lix 11 og illustreret af @rajkolding ✏️ Udgives på skønneste @tellerup 🦊🧡 . #letlæsning #børnebøger #forfatterliv #tellerup
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@tellerup Højt rumør i Rævehulen, mens der bliver skrevet og pakket på livet løs 😁 #tellerup #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@eeyorenyk HAR DU HUSKET AT FÅ 20% RABAT? ⏳📘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Det er sidste dag i dag, at du kan få #Lugnasad til eksklusive #forpremiere og med 20 % rabat hos @tellerup. 😍🤩 Skynd dig afsted og læg en rævetitel i kurven. 🦊💫 Der er som altid fri fragt ved køb over 300 kr. – og e-bogen får du med gratis. Så kan du tyvstarte mens du venter på posten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Brug evt. link i bio 📲 for at komme direkte til bogens side. Bestiller du Lugnasad eller én af de fire andre nyheder denne weekend, er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort til #Tellerup-webshoppen på 100 kr. Var der nogen der sagde flere bøger?! 🤩📚
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@amalialjs_lille_bibliotek Det var så afslutningen på Fantasyfestival 2020🥳 Jeg er helt vildt imponeret over at jeg nåede at læse 4 bøger, i alt 1456 sider 🤯 Det var mit første readathon og jeg føler det var meget vellykket 😍 Alle 4 bøger var gode på hver deres måde🙏🏻 Jeg er tosset med Dæmondræberen serien og er startet på 3 og desvære sidste bog😭 jeg kommer til at savne Dominic😈 Gudindens Avater fangede mig for start men forvirrede mig også meget 🥴 jeg havde svært ved at finde rundt i personerne og begribe dette advangserede univærs🙈 Men jeg ELSKER personerne og kan ikke vente på at læse vidre i denne serie 😍 bog 2 ligger klar 😏 Hold kæft jeg har fundet mange vanvittigt dygtige danske forfattere i løbet af den tid jeg har været på instagram🤩 #bogorm #læsningmedørene #hyggetid #tellerup #linewenzel #mindelandet #louisehaiberg #dæmondræberen #henriettehesselholdt #guderneskrig #danskeforfattere #meredanskfantasy #fantasyfestival #ff20
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@samhainreads I dag har rykket lidt rundt på mine bøger. Flyttet et par hylder, og justeret bøgerne. Jeg er ret godt tilfreds, og her er et lille sneak peek. Har du læst nogen af bøgerne? #bogreol #danskfantasy #meredanskfantasy #bookshelf #shelfie #tellerup #alvilda
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@haidiwiggerklaris SIDSTE CHANCE ... for at spare 20% når du køber BLODARV! ✨ Tilbuddet gælder resten af dagen på @tellerup. 🎉 #haidiwiggerklaris #foxfatter #tellerup #sortmåne #blodarv #forfatterliv #nyudgivelse #forpremiere #fantasyfestival2020 #darkfantasy #dklitt #ungelæser #meredanskfantasy
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@dustofchaos Så er vi i gang, udgivelse og signering i #bogogidefisketorvet Kig forbi hvis du er i nærheden. Vi er her den næste lille time (og der er lidt kø) Med @line.wenzel og @juliemidtgaard #tellerup #guderneskrig #mindelandet #sprækkentilluscuro
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@forfatterhenhes Så er vi i gang, udgivelse og signering i #bogogidefisketorvet Kig forbi hvis du er i nærheden. Vi er her den næste lille time (og der er lidt kø) Med @line.wenzel og @juliemidtgaard #tellerup #guderneskrig #mindelandet #sprækkentilluscuro
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@stjernholm1 #septemberbøger dag 20: En bog der matcher dit tøj.. #bjergtaget #smagenafaske af #sidselsandermittet #tellerup #books #bøger #morsbibliotek #lovereading #passertilminkjole #gladilivet
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@juliemidtgaard Det er ikke nemt at se det, men jeg STORSMILER under masken 😁😁 I dag er nemlig Elementkrigens udgivelsesdag 🥳 Jeg er lige ankommet til Kbh og er nu på vej videre med skønne @line.wenzel og @forfatterhenhes til signeringseventet kl 12.30-13.30 hos @bogidefisketorvet hvor de søde medarbejdere står klar til at hjælpe med sikkerhed, afstand og sprit, så vi kan nørde på forsvarlig vis 🤓❤️ Dernæst går turen til @tellerup der ligger lokaler til vores livestream fra deres Instagram og Facebook 🦊😍 Der bliver masser af spændende bag om bøgerne-snakke, konkurrencer og Q&A 📚 Du kan læse mere om begivenhederne på min forfatterside på Facebook på ’Julie Midtgaard - forfatter’. Og har du spørgsmål, må du også meget gerne stille dem her 👇😘 I dag er en festdag, og jeg håber super meget, at du har lyst til at være med 💚📗🤞 #meredanskfantasy #danskfantasy #dklit #bogsnak #Tellerup #fantasybooks #yafantasy #fantasy #ya #youngadult #Elementkrigen #sprækkentilluscuro3 #sprækkentilluscuro
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup
@froekengroenanbefaler Vi tager lige dag 17, 18 og 19 for september bøger hos @danskfantasy ❤ . Dag 17 er en bog fra din TBR og jeg fortalte jer jo at den vokser og vokser for hver dag og en bog derfra er Ildstenes hemmelighed, som lyder helt vildt spændende 😍 . Dag 18 er en bog der fik dig til at le og det har selskabet med Pi i hvert fald fået mig til. Hendes historie har også været ved at få mig til at tude, men helt klart også til at le ❤ . Dag 19 er en bog om vampyrer. Blodsøstre er også en bog på min TBR, men så vidt jeg kan læse mig frem til er det en bog om vampyrer og jeg glæder mig til at læse den 😍 . . . . Indeholder anmeldelsereksemplar ❤
For at få dit billede op her, skal du hashtag dit billede på Instagram med #tellerup

Småkage!

Vi bruger cookies - ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken.
Klik her for at læse mere om hvad cookies er og hvordan de fungerer.